Mi nemamo srece kada se izvode penali,mnogo su nas kostali u 2 finala kupa i ovom danasnjem

ovi su igraci danas izvodili penale Gavaric,Mujic,Zoletic,Joguncic,Aleksic i zadnji Efendic,nezz jesam li ih dobro poredao,al mislim da su ovako isli koliko se sjecam.
Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
MI SMO FUKARE:..... HAJDE HARI POVEDI SVOJU RAJU!!!!
Pukao si jarane

ja nisam rekao da cu dignut ruke od Slobode,vec Sloboda ne zasluzuje mjesto na kojem se nalazi i kako se igraci odnose prema dresu kluba,a ti ovdje nemoj se pravit najpametniji

jbg citav dan sam tu,sta ces,dosadno mi pa sa rajom ubijam dosadu,a imam ja svojih zanimacija,a ja koliko vidim ti bas i nemas nekog pametnijeg posla,nekom solis pamet ovdje,kako bi sta trebalo.Ja nezz zasto si ti toliko navalio na mene,samo zato sto nemamo isto misljenje,koji je tvoj problem ? I to sa net navijacima mi ide na zivce,ko si ti da nekom sudis bolan,imam pravo ja radit sta zelim

jel to obaveza ici na svaki mec ? Ako ne ides na svaki mec onda si net huligan,smijesno