FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2010, 16:02

koji je sad smisao dovodit Alena i Stanu i pravljenja jake ekipe u drugom dijelu..svakom je jasno da ispast necemo iz ove lige tako da se gubi smisao dovodjenja pravih pojacanja koja bi igrala umjesto juniora. Jedino onda se namece kao logicna prodaja Dajica i Smajlovica ili Mujica da umjesto njih uskoce Stana,Tare i Alen.
AulleTa je napisao/la:Po svemu sudeći, gledamo penale. Nadam se da će Mujkić biti u elementu.
izgleda da je i bio u elementu ,jer on kriminalno brani penali. Od svih penala samo mu se posrecio jedan u prvoj rundi kupa onda protiv Sarajeva. Protiv Zrinjskog,u Lukavici,pa i prva 4 protiv Sarajeva,a i kad god brani penal on samo legne u desnu stranu i to je sve :D vjerjem da je tako i danas bilo, bas me zanima :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 16:11

Ovaj mec zaboravit,okrenut se ligi,preko kupa smo imali neke sanse za Evropu,a sad su nam skroz slabe.Sad probati uzeti Celika makar 1:0,onda na gostovanju probat izvuci bod protiv Zvijezde, u pauzi odradit pripreme kako treba,uz jedno do dva pojacanja pokusati nesto u proljetnom dijelu napravit.U narednoj sezoni pokusat nesto napravit sa svojom djecom,nekim igracima se zahvalit,jer imaju dobre plate,a nista ne rade,zato smo ovako uvijek u donjem dijelu tabele.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 nov 2010, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:koji je sad smisao dovodit Alena i Stanu i pravljenja jake ekipe u drugom dijelu..svakom je jasno da ispast necemo iz ove lige tako da se gubi smisao dovodjenja pravih pojacanja koja bi igrala umjesto juniora. Jedino onda se namece kao logicna prodaja Dajica i Smajlovica ili Mujica da umjesto njih uskoce Stana,Tare i Alen.
AulleTa je napisao/la:Po svemu sudeći, gledamo penale. Nadam se da će Mujkić biti u elementu.
izgleda da je i bio u elementu ,jer on kriminalno brani penali. Od svih penala samo mu se posrecio jedan u prvoj rundi kupa onda protiv Sarajeva. Protiv Zrinjskog,u Lukavici,pa i prva 4 protiv Sarajeva,a i kad god brani penal on samo legne u desnu stranu i to je sve :D vjerjem da je tako i danas bilo, bas me zanima :D
Svaki put dole desno se baci jedno se bacio i lijevo i imao je ruku na lopti al on frajer hoce da ufati i ode lopta u go
Igra nije losa al sve po krilima i nabacuje se ne moze skok i eto nam............
Mora se reci da nas je sudio ostetio za jedan penal na prvom dijelu kad je onaj igro rukom
Covjek kad ne umrje na utakmici ja se bas prepo reko ode u pm....
Smisao dovodjenja alena i stane je taj da meni i tebi zamaze oci pa da dobiju sta para od ulaznica
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 16:21

Olimpic je daleko bolja ekipa od ove Slobode,na penale nikad nismo imali srece,tako ni sad...**** ga.po meni najveci krivac je Denis koji 10-ak minuta pred kraj kad su penali bili izgledni vadi Damira a ubacuje nekakvo dijete...i nije mali Efendic kriv sto je profulo,kriv je Denis sto ga je stvio da puca...a onaj Kanjara je najveci idiot i debil,ono da bude spiker na stadionu jaooooooooo :o :o

i da,Muhamede Mujicu je.bem ti familiju citavu seljacku,do juce si ovde igro sad se rugas pi.cko seljacka,je.bem i tebe i i tvoje selo da Bog da vam svima glOva pokisla seljaci !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 16:28

Jbt onaj na mene napade ko da sam rekao hajmo napast Efendica zbog profulanog penala,joj likova danas..

EDIT:Znal neko iz Tuzle hocel se uvesti ostale 3 arene,vec ima arena 1,al na ovim ostalima je bolji program i vise live dogadjaja :?:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2010, 16:31

harry_90 je napisao/la:Jbt onaj na mene napade ko da sam rekao hajmo napast Efendica zbog profulanog penala,joj likova danas..

EDIT:Znal neko iz Tuzle hocel se uvesti ostale 3 arene,vec ima arena 1,al na ovim ostalima je bolji program i vise live dogadjaja :?:
Mislis na kablovsku ? Tesko da ce to uradit, i ako urade stavit ce ih u onaj full digitalni paket.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 16:31

ma nema sanse da ubace ostale arene na kablovskoj...raspitaj se moze li se kod njih dodadno placat pa da ti ubace 2,3 i 4 ;)

jaaaoooo kako me onaj seljak Mujic ispizdio,jooooooj jel ono seljak nema od njeg hajra ba...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 16:34

Elegant je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jbt onaj na mene napade ko da sam rekao hajmo napast Efendica zbog profulanog penala,joj likova danas..

Mislis na kablovsku ? Tesko da ce to uradit, i ako urade stavit ce ih u onaj full digitalni paket.
Na kablovsku mislim,danas gledam kanale kad naletim na arena 1,i ja pocnem trazit ostale i nema :( .
Interista di cuore je napisao/la:
jaaaoooo kako me onaj seljak Mujic ispizdio,jooooooj jel ono seljak nema od njeg hajra ba...

Sta je bilo,ja sam odmah izasao kad je Efendic profulao penal ?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 16:36

ma seljak kad se zavrsilo doso pred trebine i ruga se pokazuje gotovo,gotovo i smije se...seljacina ba,citava trebina mu se familiji sjetila poslije toga :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 16:40

Interista di cuore je napisao/la:ma seljak kad se zavrsilo doso pred trebine i ruga se pokazuje gotovo,gotovo i smije se...seljacina ba,citava trebina mu se familiji sjetila poslije toga :mrgreen:
Najgori su takvi,da nije odigrao u Slobodi,jos bi se vukao po Banovicima :evil: koliko su napricali talenat ovo ono,ne valja nicemu,bolji Bekic od njega 100 puta.Znas li kad se igra sa Celikom,jes da mi se ne ide,ali opet me nesto vuce.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 nov 2010, 16:42

u subotu mi uvijek igramo,tako da vjerovatno subota u pola 2...Denis se uplasio ba danas,pocetkom drugog smo ih stisnuli i onda odjednom stali,ko da smo isli na penale :roll: kolko mi je krivo u pm :evil:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2010, 16:44

Probisvjet je napisao/la:Yebo ti nas kada nas pobjedi mjesna zajednica! Jade smo mi! To neko hoce da kaze suprotno!? Da nismo jade!!!!
Da nas ne izbacuje instant klub koji dolazi iz jedne mjesne zajednice iz Sarajeva?
Da se nalazimo na dnu tabele, nize nego sto smo bili u EX YU ligi koja je davala evropskog prvaka?
Da nas sela guze kako hoce kada igramo sa njima?
Da nam u upravi sjede oni koji nisu saznali za klub do prije par godina!???
Da nam je prosjek gledalaca 400!!
Da nikada nismo nista osvojili u ovoj bijednoj sabaniji!
Da skoro svake godine imamo borbu za opstanak u saban ligi!
Mars u **** krasni! Yebi se i ti Denise i ti SAlihu Sabovicu...! Yebite se svi jer se ja crvenim zbog vas, a vas zaboli!
Nek se yebemo i mi Fukare sto posmatramo ovo sve nijemo, a nista ne cinimo!
Yebi se i JA sto idem na utakmice i placam degenima! :oops:
Yebi ga sad sam malo odahnuo! :roll: Izgleda da cu opet na Tusanj u subotu. :(
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 16:45

Interista di cuore je napisao/la:u subotu mi uvijek igramo,tako da vjerovatno subota u pola 2...Denis se uplasio ba danas,pocetkom drugog smo ih stisnuli i onda odjednom stali,ko da smo isli na penale :roll: kolko mi je krivo u pm :evil:
Ja sam mislio da ce ici na 0:0,i isao bi da ne dade onaj brazilac gol,kako se zvao Tiago ? Zoletic poceo da daje golove,kad nemoze Smajlovic :mrgreen: ocekivao sam bolju partiju,al haj valjda iz ovog izvuku neke pouke.Onaj post je bio u afektu,bio sam ljut na njih ko nikad,al eto kasno je se kajat,sad protiv Celika pa sta bude,nadat je se pobjedi.

EDIT:Zna li iko kolika su primanja igraca Slobode ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2010, 16:52

Probisvjet je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Yebo ti nas kada nas pobjedi mjesna zajednica! Jade smo mi! To neko hoce da kaze suprotno!? Da nismo jade!!!!
Da nas ne izbacuje instant klub koji dolazi iz jedne mjesne zajednice iz Sarajeva?
Da se nalazimo na dnu tabele, nize nego sto smo bili u EX YU ligi koja je davala evropskog prvaka?
Mars u **** krasni! Yebi se i ti Denise i ti SAlihu Sabovicu...! Yebite se svi jer se ja crvenim zbog vas, a vas zaboli!
Yebem im sve! Uh sjetim se! Gdje im je srce? U supku!
EEEEEeeeeee sta sam zivaca potrosio na Tusnju, vise nego na liniji u ratu! :(
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Eldar_sloboda
Kontakt:

Post Postao/la Eldar_sloboda » 10 nov 2010, 16:57

pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
MI SMO FUKARE:..... HAJDE HARI POVEDI SVOJU RAJU!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 17:04

Mi nemamo srece kada se izvode penali,mnogo su nas kostali u 2 finala kupa i ovom danasnjem :( ovi su igraci danas izvodili penale Gavaric,Mujic,Zoletic,Joguncic,Aleksic i zadnji Efendic,nezz jesam li ih dobro poredao,al mislim da su ovako isli koliko se sjecam.
Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
Pukao si jarane ;) ja nisam rekao da cu dignut ruke od Slobode,vec Sloboda ne zasluzuje mjesto na kojem se nalazi i kako se igraci odnose prema dresu kluba,a ti ovdje nemoj se pravit najpametniji ;) jbg citav dan sam tu,sta ces,dosadno mi pa sa rajom ubijam dosadu,a imam ja svojih zanimacija,a ja koliko vidim ti bas i nemas nekog pametnijeg posla,nekom solis pamet ovdje,kako bi sta trebalo.Ja nezz zasto si ti toliko navalio na mene,samo zato sto nemamo isto misljenje,koji je tvoj problem ? I to sa net navijacima mi ide na zivce,ko si ti da nekom sudis bolan,imam pravo ja radit sta zelim ;) jel to obaveza ici na svaki mec ? Ako ne ides na svaki mec onda si net huligan,smijesno :lol:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 nov 2010, 17:11

Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
Kolega te nazivam jer vidim ides na tekme kao i jos neki clanovi ovog foruma a za harija sam ja to odavno rekao sto ti sad pises,al se covjek nasao uvrijedjen jer 90 posto tekmi sjedi lik kuci umjesto da pruzi podrsku svom timu!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 nov 2010, 17:14

Probisvjet je napisao/la:
sjecas li se sta sam ti pricao prije kako treba sa upravom koja unistava klub ali si se smijao i rekao vi lomite svoj stadion,jel mislis da smo uletili jer nam je to furka bila,jedini razlog je jer su nam skakali po zivcima godinama!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 17:16

samo sarajevo je napisao/la:
Kolega te nazivam jer vidim ides na tekme kao i jos neki clanovi ovog foruma a za harija sam ja to odavno rekao sto ti sad pises,al se covjek nasao uvrijedjen jer 90 posto tekmi sjedi lik kuci umjesto da pruzi podrsku svom timu!
EVo ga dosao na svoje :lol: ma pisite sta zelite,kad si ti to meni davno rekao,ne sjecam se,jer ja sa tobom nisam imao nikad raspravu,ili si bio pod drugim nickom ;) haj malo ispricajte se,bas vas je zanimljivo gledat,jos i ti dosao na svoje :D jel ti godra :?:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 nov 2010, 17:17

Ja sam prestao ici na utakmice zbog sranja,kriminalne,politicke lige.Sta da gledam kad je preko 80 utakmica namjesteno(sto za pare,sto za prijetnje,ucjene....),u sve to se uklopila i Sloboda i protiv Slobode.Samo sto Sloboda ima jos jedan problem zvani Salih Sabovic,kioji je na racun stranke tada SDA postao predsjednik kluba,sto pokradose i ono malo crkavice sto se zaradi da bi svoju firmu izvuko iz govana,zaposlio i sina od brata,ko on menadzer :o :shock: :o :shock: :? ....strasno.nepada mi napamet da idem da gledam utakmice,da placam ulaz i da se nerviram.Ok,drago mi je isad kad cujem da je Sloboda pobjedila,ali dok je ovako stanje......
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.