nije ovo tema harry nego FK Sloboda...dobro je komentarisanja vise ko kad dolazi na tekmu jel ko kad bio na tekmi itd ko voli slobodu i poslje ovog ce otici na Tusanj a ko je ne voli nek kuka do sutra...svi smo se mi nadali ali et tako ispalo i haj...tuga je sad u gradu ali proci ce ha ja...samo sarajevo je napisao/la:Kolega te nazivam jer vidim ides na tekme kao i jos neki clanovi ovog foruma a za harija sam ja to odavno rekao sto ti sad pises,al se covjek nasao uvrijedjen jer 90 posto tekmi sjedi lik kuci umjesto da pruzi podrsku svom timu!Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
MI SMO FUKARE:..... HAJDE HARI POVEDI SVOJU RAJU!!!!
idemo subota tu tekmu dobijamo....Sloboda ČElik 3:0 i dosta....