FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mislim da kao stanovnik ovog kantona ciji je sloboda simbol imam pravo na par rijeci..
prije svega treba da znamo da se sloboda godinama samo urusava jer prije svega politicke stranke i vlast na kantonu i gradu jednostavno su digle ruke od ovog kluba..toliko je urusen ovaj klub da bi i neka traljava pobijeda nad olimpikom danas samo zamazala oci i do sledece utakmice bi ponovo gledali slobodi u njenom jadu i cemeru..TZ kanton je brojem stanovnika najveci i svakako da je potencijalno najveca baza dobrih igraca..to najbolje govori i timovi juniora i kadeta koji su godinama u vrhu pored svih minimalnih ulaganja.sad bi se rado osvrnuo na par stvari po meni kljucnih za slobodu:
1.Budjenje slobode i svijesti o istoj
Jedna od najbitnijih stvari po mom misljenju..Sloboda je brend koji je i koji godinama egzistira al nazalost vremenom je toliko sve to izbljedjelo da je se sloboda pocela pratiti samo od strane nekolicine totalnih bolesnika ovog kluba i nekolice frajera koji dudju tu samo radi furke i da naprave koju fotku za facebook....Meni sloboda kao klub jako mnogo znaci jer poznajem neke osnovne crte o tom klubu al se jako malo radi na tome da i ostali shvate velicinu ovog kluba i prihvate to kao nesto svoje..kao neki inat koji cemo suprostavljati drugim,i uopste da igraci znaju zapravo kad izadju na teren ko je taj dres nosio sve prije njih,na kojim se sve takmicenjima i protiv kojih klubova je do zadnje kapi znoja branjen grb slobode..Treba napraviti manje prirucnike sa slobodinom povijesti i njenim uspjesima,i to dati svakom navijacu i igracu..navijacima,da kad dodju na utakmicu da tu ne budu radi furke i zjalanja po tribinama nego da srcem navijaju za klub,a igracima koji dodju da shvate da grb slobode nije krpa koju ce baciti za godinu dana nego grb za koji se bori do zadnje kapi znoja..
2.Politicka klima
Kao i svaki klub i sloboda je podlozna politici,mozda i najvise od svih klubova..al jednostavno se treba boriti sa tim da se nekako doprije do politicara i da se i njima da doznanja da je taj klub kako predstavnik tuzle tako i predstavnik cijelog naseg kantona..i nesto sto treba da predstavlja sve nas u premier ligi.Kad se vec izdvaja za sport treba svakako sve timove zastupiti..ali imati na umu da je sloboda nas najaci brend i da se u njega mora najvise ulagati..a ne da se ne donira klubu ni jedna jedina marka..opstina gracanica ima brastvo i meni je glupo sad i zamisliti da jedno brastvo guramo u premier ligu..nas kanton vec ima 3-4 premierligasa i jasno je da nikad necemo moci progurati sve svoje pa je sasvim jasno da trebamo ulagati u ono sto mozemo..ove ostale klubove na kantonu treba stimulisati i ulagati al i shvatiti realnost..sve ove politicare koji danas unistavaju slobodu treba opomenuti putem letaka po gradu il javnog prozivanja od strane gradjana..sve smo mi njih doveli i mi ih mozemo skinuti..
3.Uprava
mnogi ovdje pljuju sabovica..neznam stvarno covjek ima zamjerki al on takodje sve ove igrace mora iz svog dzepa isplacivati..a kanton od nasih para da nekim vukojebinama pare a neda slobodi.covjek je i pred ovu sezonu doveo dobrog trenera,doveo dobre igrace i on vise i ne moze uraditi..treba to imati na umu uvijek..covjeku treba podrska..nema je od kantona,od grada,sad ni od navijaca..a svi ocekujemo nesto nemoguce..po mom misljenju trebalo bi napraviti udruzenje kao u sarajeva BP i preko njega djelovati i pokusati ostvariti uticaj u klubu..putem udruzenja sugerisati predsjedniku i ostalim u klubu na neke negativnosti i slicno..treba pokusati postici dogovor da i udruzenje kao i grupa fukare daje odredjen broj u skupstini..il ako vec nije na tom principu uradjen statut slobode promjenit ga i naci rijesenje..
4.Skauting
jos jedna stvar po meni veoma bitna..na nasem kantonu egzistira toliko klubova i igraca i siguran sam da bi sloboda pokrivsi samo nas kanton sa skautingom godinama mogla biti u samom vrhu naseg nogometa..pa u malesicima je prije 2-3 sezone jedan mladic trebao da ode u partizan da trenira a sloboda ga nije zapazila..u orahovici je momak prije 3-4 sezone kad je modrica osvajala ligu dobio poziv da ide i sve mu bilo obecano al nije mogao jer je suvise mlad bio..sad je u bratstvu..i takvih je milion primjera..jednostavno treba uvezati bar ovu nasu regiju..cinjenica je da je kod slobode ova oblast jednaka nuli..to stanje trenutno treba prihvatiti i krenuti od onog najmanje sto se moze a to je bar da se uveze kanton u sistem skautinga slobode..
6.Marketing
takodje nula..covjek se mora fakat oznojiti dok nadje nesto od slobode..na kantonu jedino se u tuzli moze naci na nekim mjestima ostali gradici i slicno nemaju nista za ponuditi..ko je covjek zaduzen za marketing trenutno? treba pokrenuti inicijativu da se otvori prostor gdje bi se mogla kupiti kako sibica sa grbom slobode tako do zastava velicine 5x5..jer ako se nastavi s ovim stanjem ovaj ce se klub urusiti sam od sebe..mora se naci neki izvor finansiranja..pokretajuci marketing bar unekoliko bi se skinuo teret davanja para iz svog dzepa od strane sabovica..neka malo da kanton,malo grad,navijaci,zarada od igraca,marketing,sponzori,i dovoljno ce biti za pocetak normalnog funkcionisanja..
7.Mediji
cista nula..totalna nezastupljenost..i ako ima sta to je jako nekvalitetno odradjeno..na promociju slobode kao kluba treba ako nista da se ukljuci kantonalna i gradska televizija..da se prave emisije o klubu,da se odradi koji intervju sa igracima,neka se napravi emisija sa predsjednikom gdje ce gostovati a gradjani pitati i tako neki vid promocije..na kraju krajeva i sam klub moze pokrenuti neki mjesecni list i tak gdje ce se informisati gradjani o slobodi,igracima,uzrocima poraza,pobjeda i slicno..
8.Stadion
ovo je bar svima jasno od koga ovisi i moze se odgovoriti gore nabrojani,
u svakom slucaju treba imati na umu..danas i da je bila pobjeda nista nebi znacila..jer i ovo sloboda pobijedi sve je to na ho-ruk a ne rezultat nekog rada..danas bi dobili a sutra bi vec otpisali bodova na gostovanju u trebinju,rudaru,sirokom il bilo gdje.stoga pustiti suplju pricu ja sam nezadovoljan ja sam ovo ono..sloboda je na dnu i u ovakvom stanju je opstanak vrh.stoga prije nego sto neko napise da sve ovo znamo al ne moze se promjeniti neka zna da se moze promjeniti..al voljom i istrajnoscu..od piskaranja nema nista..prvo sto treba je inicijativa za udruzenje kao preduslov svega..i sastanak fukara sa predsjednikom kluba da se vidi kakva je sitvacija i koliko se ona da popraviti za pocetak..sabovic bez navijaca nema ni kluba tako da je kompromis moguc..
prije svega treba da znamo da se sloboda godinama samo urusava jer prije svega politicke stranke i vlast na kantonu i gradu jednostavno su digle ruke od ovog kluba..toliko je urusen ovaj klub da bi i neka traljava pobijeda nad olimpikom danas samo zamazala oci i do sledece utakmice bi ponovo gledali slobodi u njenom jadu i cemeru..TZ kanton je brojem stanovnika najveci i svakako da je potencijalno najveca baza dobrih igraca..to najbolje govori i timovi juniora i kadeta koji su godinama u vrhu pored svih minimalnih ulaganja.sad bi se rado osvrnuo na par stvari po meni kljucnih za slobodu:
1.Budjenje slobode i svijesti o istoj
Jedna od najbitnijih stvari po mom misljenju..Sloboda je brend koji je i koji godinama egzistira al nazalost vremenom je toliko sve to izbljedjelo da je se sloboda pocela pratiti samo od strane nekolicine totalnih bolesnika ovog kluba i nekolice frajera koji dudju tu samo radi furke i da naprave koju fotku za facebook....Meni sloboda kao klub jako mnogo znaci jer poznajem neke osnovne crte o tom klubu al se jako malo radi na tome da i ostali shvate velicinu ovog kluba i prihvate to kao nesto svoje..kao neki inat koji cemo suprostavljati drugim,i uopste da igraci znaju zapravo kad izadju na teren ko je taj dres nosio sve prije njih,na kojim se sve takmicenjima i protiv kojih klubova je do zadnje kapi znoja branjen grb slobode..Treba napraviti manje prirucnike sa slobodinom povijesti i njenim uspjesima,i to dati svakom navijacu i igracu..navijacima,da kad dodju na utakmicu da tu ne budu radi furke i zjalanja po tribinama nego da srcem navijaju za klub,a igracima koji dodju da shvate da grb slobode nije krpa koju ce baciti za godinu dana nego grb za koji se bori do zadnje kapi znoja..
2.Politicka klima
Kao i svaki klub i sloboda je podlozna politici,mozda i najvise od svih klubova..al jednostavno se treba boriti sa tim da se nekako doprije do politicara i da se i njima da doznanja da je taj klub kako predstavnik tuzle tako i predstavnik cijelog naseg kantona..i nesto sto treba da predstavlja sve nas u premier ligi.Kad se vec izdvaja za sport treba svakako sve timove zastupiti..ali imati na umu da je sloboda nas najaci brend i da se u njega mora najvise ulagati..a ne da se ne donira klubu ni jedna jedina marka..opstina gracanica ima brastvo i meni je glupo sad i zamisliti da jedno brastvo guramo u premier ligu..nas kanton vec ima 3-4 premierligasa i jasno je da nikad necemo moci progurati sve svoje pa je sasvim jasno da trebamo ulagati u ono sto mozemo..ove ostale klubove na kantonu treba stimulisati i ulagati al i shvatiti realnost..sve ove politicare koji danas unistavaju slobodu treba opomenuti putem letaka po gradu il javnog prozivanja od strane gradjana..sve smo mi njih doveli i mi ih mozemo skinuti..
3.Uprava
mnogi ovdje pljuju sabovica..neznam stvarno covjek ima zamjerki al on takodje sve ove igrace mora iz svog dzepa isplacivati..a kanton od nasih para da nekim vukojebinama pare a neda slobodi.covjek je i pred ovu sezonu doveo dobrog trenera,doveo dobre igrace i on vise i ne moze uraditi..treba to imati na umu uvijek..covjeku treba podrska..nema je od kantona,od grada,sad ni od navijaca..a svi ocekujemo nesto nemoguce..po mom misljenju trebalo bi napraviti udruzenje kao u sarajeva BP i preko njega djelovati i pokusati ostvariti uticaj u klubu..putem udruzenja sugerisati predsjedniku i ostalim u klubu na neke negativnosti i slicno..treba pokusati postici dogovor da i udruzenje kao i grupa fukare daje odredjen broj u skupstini..il ako vec nije na tom principu uradjen statut slobode promjenit ga i naci rijesenje..
4.Skauting
jos jedna stvar po meni veoma bitna..na nasem kantonu egzistira toliko klubova i igraca i siguran sam da bi sloboda pokrivsi samo nas kanton sa skautingom godinama mogla biti u samom vrhu naseg nogometa..pa u malesicima je prije 2-3 sezone jedan mladic trebao da ode u partizan da trenira a sloboda ga nije zapazila..u orahovici je momak prije 3-4 sezone kad je modrica osvajala ligu dobio poziv da ide i sve mu bilo obecano al nije mogao jer je suvise mlad bio..sad je u bratstvu..i takvih je milion primjera..jednostavno treba uvezati bar ovu nasu regiju..cinjenica je da je kod slobode ova oblast jednaka nuli..to stanje trenutno treba prihvatiti i krenuti od onog najmanje sto se moze a to je bar da se uveze kanton u sistem skautinga slobode..
6.Marketing
takodje nula..covjek se mora fakat oznojiti dok nadje nesto od slobode..na kantonu jedino se u tuzli moze naci na nekim mjestima ostali gradici i slicno nemaju nista za ponuditi..ko je covjek zaduzen za marketing trenutno? treba pokrenuti inicijativu da se otvori prostor gdje bi se mogla kupiti kako sibica sa grbom slobode tako do zastava velicine 5x5..jer ako se nastavi s ovim stanjem ovaj ce se klub urusiti sam od sebe..mora se naci neki izvor finansiranja..pokretajuci marketing bar unekoliko bi se skinuo teret davanja para iz svog dzepa od strane sabovica..neka malo da kanton,malo grad,navijaci,zarada od igraca,marketing,sponzori,i dovoljno ce biti za pocetak normalnog funkcionisanja..
7.Mediji
cista nula..totalna nezastupljenost..i ako ima sta to je jako nekvalitetno odradjeno..na promociju slobode kao kluba treba ako nista da se ukljuci kantonalna i gradska televizija..da se prave emisije o klubu,da se odradi koji intervju sa igracima,neka se napravi emisija sa predsjednikom gdje ce gostovati a gradjani pitati i tako neki vid promocije..na kraju krajeva i sam klub moze pokrenuti neki mjesecni list i tak gdje ce se informisati gradjani o slobodi,igracima,uzrocima poraza,pobjeda i slicno..
8.Stadion
ovo je bar svima jasno od koga ovisi i moze se odgovoriti gore nabrojani,
u svakom slucaju treba imati na umu..danas i da je bila pobjeda nista nebi znacila..jer i ovo sloboda pobijedi sve je to na ho-ruk a ne rezultat nekog rada..danas bi dobili a sutra bi vec otpisali bodova na gostovanju u trebinju,rudaru,sirokom il bilo gdje.stoga pustiti suplju pricu ja sam nezadovoljan ja sam ovo ono..sloboda je na dnu i u ovakvom stanju je opstanak vrh.stoga prije nego sto neko napise da sve ovo znamo al ne moze se promjeniti neka zna da se moze promjeniti..al voljom i istrajnoscu..od piskaranja nema nista..prvo sto treba je inicijativa za udruzenje kao preduslov svega..i sastanak fukara sa predsjednikom kluba da se vidi kakva je sitvacija i koliko se ona da popraviti za pocetak..sabovic bez navijaca nema ni kluba tako da je kompromis moguc..
-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
nije ovo tema harry nego FK Sloboda...dobro je komentarisanja vise ko kad dolazi na tekmu jel ko kad bio na tekmi itd ko voli slobodu i poslje ovog ce otici na Tusanj a ko je ne voli nek kuka do sutra...svi smo se mi nadali ali et tako ispalo i haj...tuga je sad u gradu ali proci ce ha ja...samo sarajevo je napisao/la:Kolega te nazivam jer vidim ides na tekme kao i jos neki clanovi ovog foruma a za harija sam ja to odavno rekao sto ti sad pises,al se covjek nasao uvrijedjen jer 90 posto tekmi sjedi lik kuci umjesto da pruzi podrsku svom timu!Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
MI SMO FUKARE:..... HAJDE HARI POVEDI SVOJU RAJU!!!!
idemo subota tu tekmu dobijamo....Sloboda ČElik 3:0 i dosta....

Ma pusti ih neka pricaju,mene to nimalo ne nerviraFKR_ajla_TZ je napisao/la:nije ovo tema harry nego FK Sloboda...dobro je komentarisanja vise ko kad dolazi na tekmu jel ko kad bio na tekmi itd ko voli slobodu i poslje ovog ce otici na Tusanj a ko je ne voli nek kuka do sutra...svi smo se mi nadali ali et tako ispalo i haj...tuga je sad u gradu ali proci ce ha ja...samo sarajevo je napisao/la:Kolega te nazivam jer vidim ides na tekme kao i jos neki clanovi ovog foruma a za harija sam ja to odavno rekao sto ti sad pises,al se covjek nasao uvrijedjen jer 90 posto tekmi sjedi lik kuci umjesto da pruzi podrsku svom timu!Eldar_sloboda je napisao/la:pa momci FUKARE ako vam je zao ici na utakmice kad sloboda ne igra dobro i kad je kisa i kad ne mozemo da pobjedimo OLIMPIKA okanite se i foruma i raznih zajebancija po netu ! dignite ruke brate dragi od slobode skroz...a ti hari pogledaj samo malo svoje komentare, na forumu si po citav dan ko da nemas pametnijeg posla, svaki drugi je tvoj komentar ( SPAM !) i kazes od malih nogu si iso na utakmice, ajde majketi reci koliko to sad imas godina ko da ides na utakmice 15 godina pa pricas nesto... radi dijete sta pametno okani se foruma ! a jbt sve net navijaci ajmo sad evo hari vodja
MI SMO FUKARE:..... HAJDE HARI POVEDI SVOJU RAJU!!!!
idemo subota tu tekmu dobijamo....Sloboda ČElik 3:0 i dosta....![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Iskreno me boli briga,nego covjek je svakom loncu poklopac u najmanju ruku ovdje glumi vodju Fukara u svemu je prvi,cak i protiv nas kad ste igrali on je 30 min prije meca pisao kako su nas Fukare prebile
I ti momak ne ides na tekme ti dobro znas da si jedan nebitan lik koji samo komentarise svoj klub i ostale iz svoje udobne fotelje zato tisu,a nedaj boze otici na tekmu i pokisnuti malo!

Da te boli briga ne bi komentarisao,kome sam ja svakom loncu poklopac,jedino ovdje nekom nesto kazem,ako taj kaze nesto protiv Slobode,i normala da cu uzvratit,kakvog ja vodju glumim,halloo o cemu ti,samo sto ovdje pisem o Slobodi,i iznosim info vezane za desavanja u klubu,odjednom vodja.I ti bolje znas od mene dal ja idem na mec ili ne,vidoviti sta ima ? Normalno da cu komentarisat svoj klub,sta tu ima lose? Jesam li ikad nekog prvi napao,nisam,vec mene prvog napadnu pa uzvratim,a ti vidim morao si pravit novi nick,haman te na starom trajno banovalisamo sarajevo je napisao/la:Iskreno me boli briga,nego covjek je svakom loncu poklopac u najmanju ruku ovdje glumi vodju Fukara u svemu je prvi,cak i protiv nas kad ste igrali on je 30 min prije meca pisao kako su nas Fukare prebileI ti momak ne ides na tekme ti dobro znas da si jedan nebitan lik koji samo komentarise svoj klub i ostale iz svoje udobne fotelje zato tisu,a nedaj boze otici na tekmu i pokisnuti malo!

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 10 nov 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
@ za Bad Boy
Da ti pojasnim neke stvari.
Sponzor Slobode je Giprom(firma od Saliha Sabovica) koja je pred stecajem!!Nije jarane on dao ni 1KM vec je dosao se besplatno reklamirati i uzeti sto se moze.Zajedno sa Sicom je namjestio posao Ademu(kupovina-prodaja igraca....)da bi zaradili....
Kanton sa SDA na vlasti neda Slobodi pare,jer oni zele unistit Slobodu,isto kao sto nedaju da se Tuzla proglsi gradom,nego je furaju kao opstinu,zbog cega zbog para.
Opstina ulaze pare,jer pravi stadion,optina FK Sloboda placa sve racune..voda ,struja....prije je Sloboda dobijala u kesu za ovo pa onda nestanu pare a racuni neplaceni....nadam se sad nakon ovi izbora da ce se promjeniti neke stvari i da se Sloboda vrati.
Sponzor Slobode je Giprom(firma od Saliha Sabovica) koja je pred stecajem!!Nije jarane on dao ni 1KM vec je dosao se besplatno reklamirati i uzeti sto se moze.Zajedno sa Sicom je namjestio posao Ademu(kupovina-prodaja igraca....)da bi zaradili....
Kanton sa SDA na vlasti neda Slobodi pare,jer oni zele unistit Slobodu,isto kao sto nedaju da se Tuzla proglsi gradom,nego je furaju kao opstinu,zbog cega zbog para.
Opstina ulaze pare,jer pravi stadion,optina FK Sloboda placa sve racune..voda ,struja....prije je Sloboda dobijala u kesu za ovo pa onda nestanu pare a racuni neplaceni....nadam se sad nakon ovi izbora da ce se promjeniti neke stvari i da se Sloboda vrati.
RIP SALE VILENJAK
Namjerno sam se uclanio samo da kazem da je Eldar upravu sto se tice Harrya , pa vi ste stvarno internet huligani imali vas na tribini ikad il samo solite pamet preko ovog portala? Stvarno ste smjesni..neko dodjite kad i podrzite svoj klub, ja sam skoro na svakoj utakmici i u posljednjih 8 godina mozda sam propustio 4 ili 5 utakmica domacih...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Po cemu sam ja to internet huligan,sto ovdje pisem o Slobodi,kada god izadje nesto novo ja ovdje proslijedim i diskutujemo,ja kad god mogu oticu na tekmu,nekad nemogu iz privatnih razloga na mec.Tebi svaka cast na tome,al jbg niko nije istifukara87 je napisao/la:Namjerno sam se uclanio samo da kazem da je Eldar upravu sto se tice Harrya , pa vi ste stvarno internet huligani imali vas na tribini ikad il samo solite pamet preko ovog portala? Stvarno ste smjesni..neko dodjite kad i podrzite svoj klub, ja sam skoro na svakoj utakmici i u posljednjih 8 godina mozda sam propustio 4 ili 5 utakmica domacih...

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 10 nov 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
a imas vremena da visis na internetu 24 sata i da komentarises kad Fukare zakuhaju sa nekim a ti sjedis kod kuce iz fotelje i npr. kazes Fukare ubile HZ a nisi uopste nista vidio,kakva je to furka?harry_90 je napisao/la:Da te boli briga ne bi komentarisao,kome sam ja svakom loncu poklopac,jedino ovdje nekom nesto kazem,ako taj kaze nesto protiv Slobode,i normala da cu uzvratit,kakvog ja vodju glumim,halloo o cemu ti,samo sto ovdje pisem o Slobodi,i iznosim info vezane za desavanja u klubu,odjednom vodja.I ti bolje znas od mene dal ja idem na mec ili ne,vidoviti sta ima ? Normalno da cu komentarisat svoj klub,sta tu ima lose? Jesam li ikad nekog prvi napao,nisam,vec mene prvog napadnu pa uzvratim,a ti vidim morao si pravit novi nick,haman te na starom trajno banovalisamo sarajevo je napisao/la:Iskreno me boli briga,nego covjek je svakom loncu poklopac u najmanju ruku ovdje glumi vodju Fukara u svemu je prvi,cak i protiv nas kad ste igrali on je 30 min prije meca pisao kako su nas Fukare prebileI ti momak ne ides na tekme ti dobro znas da si jedan nebitan lik koji samo komentarise svoj klub i ostale iz svoje udobne fotelje zato tisu,a nedaj boze otici na tekmu i pokisnuti malo!
nemoj meni pametovat ovdje,i na forumu ne pise da je zlatno pravilo ici na svaki mec,vec kad mozes odes,neko ne moze iz privatnih razloga otici,neke druge obaveze ga koce da ode na mec,stvarno vas ne kontam
ja kad god mogu oticu na tekmu,kao danas,al ovaj odjednom napade samo sto nam se misljenje ne poklapaju,nidje veze.
aha..pa kako sloboda onda dovodi igrace? ko je isplacivao glavasa,ove igrace i slicno? i koliko grad tuzla.tj opstina ulaze u klub..?RKO je napisao/la:@ za Bad Boy
a za kanton-opstina tuzla znam sitvaciju..SDA-SDP relaciju..vidjet cemo koliko ce sdp sad uraditi i pomoci klubu..
-PAJA Fan Club!!
Kada sam ja napisao da su Fukare ubile HZ,nadji taj post i stavi,nemoj bezveze pricat .. i bio sam na tom mecu kad je bilo kamenovanje,i pokupim se odem kuci,sto bi ostao da djaba dobijem kamen u glavu,kao i mnogi sto su otislisamo sarajevo je napisao/la:a imas vremena da visis na internetu 24 sata i da komentarises kad Fukare zakuhaju sa nekim a ti sjedis kod kuce iz fotelje i npr. kazes Fukare ubile HZ a nisi uopste nista vidio,kakva je to furka?harry_90 je napisao/la:Da te boli briga ne bi komentarisao,kome sam ja svakom loncu poklopac,jedino ovdje nekom nesto kazem,ako taj kaze nesto protiv Slobode,i normala da cu uzvratit,kakvog ja vodju glumim,halloo o cemu ti,samo sto ovdje pisem o Slobodi,i iznosim info vezane za desavanja u klubu,odjednom vodja.I ti bolje znas od mene dal ja idem na mec ili ne,vidoviti sta ima ? Normalno da cu komentarisat svoj klub,sta tu ima lose? Jesam li ikad nekog prvi napao,nisam,vec mene prvog napadnu pa uzvratim,a ti vidim morao si pravit novi nick,haman te na starom trajno banovalisamo sarajevo je napisao/la:Iskreno me boli briga,nego covjek je svakom loncu poklopac u najmanju ruku ovdje glumi vodju Fukara u svemu je prvi,cak i protiv nas kad ste igrali on je 30 min prije meca pisao kako su nas Fukare prebileI ti momak ne ides na tekme ti dobro znas da si jedan nebitan lik koji samo komentarise svoj klub i ostale iz svoje udobne fotelje zato tisu,a nedaj boze otici na tekmu i pokisnuti malo!
nemoj meni pametovat ovdje,i na forumu ne pise da je zlatno pravilo ici na svaki mec,vec kad mozes odes,neko ne moze iz privatnih razloga otici,neke druge obaveze ga koce da ode na mec,stvarno vas ne kontam
ja kad god mogu oticu na tekmu,kao danas,al ovaj odjednom napade samo sto nam se misljenje ne poklapaju,nidje veze.

EDIT: Vidim da mnogi bolje znaju od mene gdje sam i sta sam,i sto na svaki mec nemogu otici,sto te neko bez razloga napada,i stavlja ti rijeci u usta koje nisi rekao,onda vi uredjujte ovu temu,ako toliko volite Slobodu.. Necu vise pisat na ovoj temi,jer sta god kazes neko drugi ti stavlja skroz drugu rijec u usta.I da vidimo se na mecu u subotu/nedelju (ne znam kad se tacno igra) protiv Celika..Pozzz

-
- Kontakt:
nisam ja otisla tad kuciharry_90 je napisao/la:Kada sam ja napisao da su Fukare ubile HZ,nadji taj post i stavi,nemoj bezveze pricat .. i bio sam na tom mecu kad je bilo kamenovanje,i pokupim se odem kuci,sto bi ostao da djaba dobijem kamen u glavu,kao i mnogi sto su otislisamo sarajevo je napisao/la:a imas vremena da visis na internetu 24 sata i da komentarises kad Fukare zakuhaju sa nekim a ti sjedis kod kuce iz fotelje i npr. kazes Fukare ubile HZ a nisi uopste nista vidio,kakva je to furka?harry_90 je napisao/la: Da te boli briga ne bi komentarisao,kome sam ja svakom loncu poklopac,jedino ovdje nekom nesto kazem,ako taj kaze nesto protiv Slobode,i normala da cu uzvratit,kakvog ja vodju glumim,halloo o cemu ti,samo sto ovdje pisem o Slobodi,i iznosim info vezane za desavanja u klubu,odjednom vodja.I ti bolje znas od mene dal ja idem na mec ili ne,vidoviti sta ima ? Normalno da cu komentarisat svoj klub,sta tu ima lose? Jesam li ikad nekog prvi napao,nisam,vec mene prvog napadnu pa uzvratim,a ti vidim morao si pravit novi nick,haman te na starom trajno banovalinemoj meni pametovat ovdje,i na forumu ne pise da je zlatno pravilo ici na svaki mec,vec kad mozes odes,neko ne moze iz privatnih razloga otici,neke druge obaveze ga koce da ode na mec,stvarno vas ne kontam

tema FK SLOBODA tj znaci da se pise o klubu sve sto je vezano za klub ha ja treba vam crtati
Nekazem ja da si ti sad internet huligan vec si internet navijac da se bolje razumijemo druze, a vidim po tvojim postovima koliko ih imas, sta ti imas stim sto pratis tekme preko sportsport.ba , Jel tebi tesko doci sa fukarama i da navijas malo ? Primjetio sam nisi ti jedini ima vas dosta koji nece da mrdnu iz kuce pa da bi navijali malo a dobro necu da se raspravljam ovdje. U subotu igramo sa Celikom onaj koje okrenuo ledja Slobodi zaboli me da ne kazem sta samo znam da cu ja uvjek bodrit svoj klub kao sto to radim vec odavnom...pozdrav samo za vjerne navijace FK SLOBODEharry_90 je napisao/la:Po cemu sam ja to internet huligan,sto ovdje pisem o Slobodi,kada god izadje nesto novo ja ovdje proslijedim i diskutujemo,ja kad god mogu oticu na tekmu,nekad nemogu iz privatnih razloga na mec.Tebi svaka cast na tome,al jbg niko nije istifukara87 je napisao/la:Namjerno sam se uclanio samo da kazem da je Eldar upravu sto se tice Harrya , pa vi ste stvarno internet huligani imali vas na tribini ikad il samo solite pamet preko ovog portala? Stvarno ste smjesni..neko dodjite kad i podrzite svoj klub, ja sam skoro na svakoj utakmici i u posljednjih 8 godina mozda sam propustio 4 ili 5 utakmica domacih...ni ja nikog ovdje ne napadam od navijaca Slobode dal on ide na mec ili ne,svejedno mi ako moze ici,ako ne moze nema veze,necu se ubit,al vi bas na mene navalili samo zato sto se moje misljenje i ovog drugog forumasa ne poklapaju.I ne mozes ti bolje od mene znati jel ja idem ili ne na utakmice Slobode
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 10 nov 2010, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
@bad boy
Pa vidis kako ih dovodi,kad je neko potpisao ugovor na makar 2godine,dolaze nam vecinom bivsi igraci.Pa mora se malo i isplatit igracima red je dobit jednu platu u par mjeseci....neznam kakav je ugovor bio sa Glavasom,znam da je izletio iz stana malo prije nego je otisao,znam da Soku obecavaju stan vec 5-6godina od stare uprave do ove,a bilo u novinama kao dobio stan od Giproma:):) nidje veze covjek podstanar.
Dok u klub nedodju bivse legende ali ne one kao Sica i ne postave kao prioret FK Slobodu a neke licne,pliticke interese nema od toga nista.
Zalosna nam je situacija.
Pa vidis kako ih dovodi,kad je neko potpisao ugovor na makar 2godine,dolaze nam vecinom bivsi igraci.Pa mora se malo i isplatit igracima red je dobit jednu platu u par mjeseci....neznam kakav je ugovor bio sa Glavasom,znam da je izletio iz stana malo prije nego je otisao,znam da Soku obecavaju stan vec 5-6godina od stare uprave do ove,a bilo u novinama kao dobio stan od Giproma:):) nidje veze covjek podstanar.
Dok u klub nedodju bivse legende ali ne one kao Sica i ne postave kao prioret FK Slobodu a neke licne,pliticke interese nema od toga nista.
Zalosna nam je situacija.
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
Ajla kad me vodis na tekmu 

-
- Kontakt:
nikad a mozda ni tad...posto si HZ to je jedini razloggg....samo sarajevo je napisao/la:Ajla kad me vodis na tekmu

-
- Kontakt:
pa nisam Grobar hahah! Pa bili smo sa fukarama u BG!FKR_ajla_TZ je napisao/la:nikad a mozda ni tad...posto si HZ to je jedini razloggg....samo sarajevo je napisao/la:Ajla kad me vodis na tekmu
-
- Kontakt:
dobro si rekao bili steee ali necete viseee....samo sarajevo je napisao/la:pa nisam Grobar hahah! Pa bili smo sa fukarama u BG!FKR_ajla_TZ je napisao/la:nikad a mozda ni tad...posto si HZ to je jedini razloggg....samo sarajevo je napisao/la:Ajla kad me vodis na tekmu

-
- Kontakt:
Sad ko je sa kim bio i ko je kome pomagao to je druga tema;)
-
- Kontakt:
a imas vremena da visis na internetu 24 sata i da komentarises kad Fukare zakuhaju sa nekim a ti sjedis kod kuce iz fotelje i npr. kazes Fukare ubile HZ a nisi uopste nista vidio,kakva je to furka?[/quote]
Kada sam ja napisao da su Fukare ubile HZ,nadji taj post i stavi,nemoj bezveze pricat .. i bio sam na tom mecu kad je bilo kamenovanje,i pokupim se odem kuci,sto bi ostao da djaba dobijem kamen u glavu,kao i mnogi sto su otisli
EDIT: Vidim da mnogi bolje znaju od mene gdje sam i sta sam,i sto na svaki mec nemogu otici,sto te neko bez razloga napada,i stavlja ti rijeci u usta koje nisi rekao,onda vi uredjujte ovu temu,ako toliko volite Slobodu.. Necu vise pisat na ovoj temi,jer sta god kazes neko drugi ti stavlja skroz drugu rijec u usta.I da vidimo se na mecu u subotu/nedelju (ne znam kad se tacno igra) protiv Celika..Pozzz
[/quote]
HVALA BOGU da na miru mozemo se informisati o novostima i namiru diskutovati o FK sloboda a ne hari tvoje kopiranje sa raznih portala koje svako od nas ( niko nije glup ) mozemo procitati i tvoje dobro kaze neko gore SOLENEJ PAMETI !!! okani se dijete neta ufati se stadiona... nemoj ba ici ni za vikend na utakmicu sa celikom bolje ti je ovdje prepucavati se sa robijasima i kritikovati sadikovica efendica... i tako sve redom...
caos dijete
Kada sam ja napisao da su Fukare ubile HZ,nadji taj post i stavi,nemoj bezveze pricat .. i bio sam na tom mecu kad je bilo kamenovanje,i pokupim se odem kuci,sto bi ostao da djaba dobijem kamen u glavu,kao i mnogi sto su otisli

HVALA BOGU da na miru mozemo se informisati o novostima i namiru diskutovati o FK sloboda a ne hari tvoje kopiranje sa raznih portala koje svako od nas ( niko nije glup ) mozemo procitati i tvoje dobro kaze neko gore SOLENEJ PAMETI !!! okani se dijete neta ufati se stadiona... nemoj ba ici ni za vikend na utakmicu sa celikom bolje ti je ovdje prepucavati se sa robijasima i kritikovati sadikovica efendica... i tako sve redom...
caos dijete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.