tesko brate al nadam se da si ti u pravu a ne jaMourinhokilledbarca je napisao/la:hoćemo, i bordo prijatelji i skupistina i dio uprave ce njih istjerati ! vidjet ćeš!UPS je napisao/la:Mozemo samo ako se minderasi otjeraju iz kluba!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HZSA87
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:hahaah kakva je ovo uzorana njiva na pecari ... e hordasi gdje vi igrate kup
u tuzli je puno ljepse

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Svašta, od ovo nisu ba igrači, ovo je hodajuće blato 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kako god bilo, momcima svaka cast za borbenost (avdic i hame prije svih) po ovakvom terenu sa igracem manje
...JA SAM SARAJEVO...
- sarajlija89
- Kontakt:
Odigrali smo koliko smo mogli,po nemogucem terenu i sa igracem manje,u situaciji gdje smo trazili rezultat.Momcima se nema sta prigovorit,lavovski su se borili u ovoj utakmici,a prolaz je izgubljen u prvoj tekmi nazalost....jos jednom sve cestitke za borbu i pozrtvovanost danas.Jednostavno nismo ni srece imali....
Okrenut se prvenstvenim tekmama...ostale su jos dvije utakmice,u kojima treba pokusat ostvarit maximalan ucinak,kako bi eventualno na proljece krenuli sa nekom dobrom zalihom bodova u borbi za evropu i eventualno titulu.
U medjuvremenu,dosta toga ce se desavat u i oko kluba iz svima poznatih razloga..ja stvarno vjerujem da ce doci sve na svoje mjesto,jer Sarajevo sa bezrezervnom podrskom i ljubavlju navijaca moze ovo prevazici....
Prvo pokusat pobjedit ove dvije prvenstvene tekme,a nakon toga se okrenuti postojecim problemima u klubu,koje cemo aBd prevazici za neko bolje sutra kluba...vjerujem u to
SARAJEVO SAMPION
Okrenut se prvenstvenim tekmama...ostale su jos dvije utakmice,u kojima treba pokusat ostvarit maximalan ucinak,kako bi eventualno na proljece krenuli sa nekom dobrom zalihom bodova u borbi za evropu i eventualno titulu.
U medjuvremenu,dosta toga ce se desavat u i oko kluba iz svima poznatih razloga..ja stvarno vjerujem da ce doci sve na svoje mjesto,jer Sarajevo sa bezrezervnom podrskom i ljubavlju navijaca moze ovo prevazici....
Prvo pokusat pobjedit ove dvije prvenstvene tekme,a nakon toga se okrenuti postojecim problemima u klubu,koje cemo aBd prevazici za neko bolje sutra kluba...vjerujem u to
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hame klasa iznad svih ostalih nasih igracafarek je napisao/la:kako god bilo, momcima svaka cast za borbenost (avdic i hame prije svih) po ovakvom terenu sa igracem manje
HZSA87
pa nije on dzaba konobar biovedran86 je napisao/la:hame klasa iznad svih ostalih nasih igracafarek je napisao/la:kako god bilo, momcima svaka cast za borbenost (avdic i hame prije svih) po ovakvom terenu sa igracem manje

- BernardBarnjak
- Kontakt:
uh. uzese mi zivot majke mi... haj dobro pa je pauza ubrzo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dobro su momci igrali svaka im čast. samo da torlak nije napravio glupost mislim da smo mogli i pobijediti. samo da se sva ova situacija oko uprave ne odrazi na igru, sreća pa ide odmor zimski. inace, veceras smo pokazali da mozemo!!
iskreno ja sam mislio da ce te dobit igrat 3 tekme za redom a ne pobjedit je crnjak ali et crveni...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Marseille84
- Kontakt:
Sta vam je ljudi ? :S
Pa jeste vi imalo normalni :O.
Jesmo gledali istu utakmicu.Za onakvu igru vrijedi živjeti.Momci su se borili, igrali su srčano i od srca im se zahvlaljujem.
I kada tesko je i kada redas poraze pjesma sa Sjevera nikad ne prestaje.
NEMA VEZE,NEMA VEZE IGRAJ SARAJ'VO.
FCS.
Jesmo gledali istu utakmicu.Za onakvu igru vrijedi živjeti.Momci su se borili, igrali su srčano i od srca im se zahvlaljujem.
FCS.
Dobar je Identitet, svaka ti cast. Nasmija me do suza. Pokazali da mozemo - 2 puta zaredom izgubiti od Listice.
I neka na kraju sezone budemo prvi, u drugom pretkolu nam dolaze ekipe koje su jace od njih, dakle opet pusiona.
Ova uprava ce ako se ne rastjera, razvaliti klub kao sto je i KK Bosna unistena. To su ljudi sa istog mindera kojima je derbi igrati protiv Listice ili recimo Igokee.
I neka na kraju sezone budemo prvi, u drugom pretkolu nam dolaze ekipe koje su jace od njih, dakle opet pusiona.
Ova uprava ce ako se ne rastjera, razvaliti klub kao sto je i KK Bosna unistena. To su ljudi sa istog mindera kojima je derbi igrati protiv Listice ili recimo Igokee.
Pobjede se broje a ne igreMarseille84 je napisao/la:Sta vam je ljudi ? :S
FCS.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
necemo ovo dovijeka govorit
necemo ovo dovijeka govorit

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
-
- Kontakt:
Čuj toooorumbalija je napisao/la:Pobjede se broje a ne igreMarseille84 je napisao/la:Sta vam je ljudi ? :S
FCS.

sad momcima treba dati jos vecu podrsku da vide da nisu sami i da im necemo puno zamjerit ovo pa ni sa jacim ekipama nismo mogli pobijediti siroki 

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- Megamon
- Kontakt:
Moze li mi neko napisati izvjestaj sa danasnje utakmice.Neda mi se citati ovo prije.Pa neko da napise sve od igraca do igraca
PS:mirza i zvaljak yebem vam sve u kompletu
PS:mirza i zvaljak yebem vam sve u kompletu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Iskreno, nisam se nadao prolasku danas, sto zbog ovih desavanja u zadnjih par dana, sto zbog Mirze, i na kraju zbog toga sto su nam ljudi nabili kompleks samo takav, da mi njih trecu godinu za redom ne mozemo pobijediti, bilo na Kosevu bilo dole.
Momci su odigrali kako su odigrali po onakvom terenu, jbg nije moglo bolje, idemo dalje, pobijediti Drinu sad za vikend kako znaju i umiju.
Zalizani je i danas dokazao da nije za trenerskog posla. Covjek trecu utakmicu protiv iste ekipe izvodi isti sastav sa potpuno istom taktikom, koja mu izmedju ostalog nije donijela nista dobro u prethodna dva meca.
MIRZA ODLAZI!!!
Momci su odigrali kako su odigrali po onakvom terenu, jbg nije moglo bolje, idemo dalje, pobijediti Drinu sad za vikend kako znaju i umiju.
Zalizani je i danas dokazao da nije za trenerskog posla. Covjek trecu utakmicu protiv iste ekipe izvodi isti sastav sa potpuno istom taktikom, koja mu izmedju ostalog nije donijela nista dobro u prethodna dva meca.
MIRZA ODLAZI!!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Po prvi put u zivotu mi je bilo zao sto ste zijanili... Ovo stvarno mislim i zelim vam vise srece iduci puta.