Hamzic:dobar par finih intervencija po onakvom terenu kod gola nista nije mogao
Lede:odlican dosta trcao ugl mnogo bolji nego na lijevoj strani
Bane:borio se tuko s Misicem po njegovoj strani primili gool al bolji je od ledeta na lijevoj strani
Torlak:-------------------
Gutic:dobar svaki skoro zracni duel dobijo
Dzakmic:a to je igracina svaka mu cast poonovo na mjestu stopera sjajno odiggrao
Pape:u jednom trenutku nije vise mogao samo cucno na centru jbg godine al dosta dobrih tacnih pasova i dosta borbe
Vucina: svaka mu cast stvarno srcem igra i bori se al mu se neda jbg imao par dobrih prodora i centarsuta u prvom djelu al isto kao u nedjelju u drugom poluvremenu s potpuno izgubio
Pixi:los drama nista
Hamzagic :dosta borbe dobrih pasova nekih pokusaja al nista konkretno al dosta dobro odigrao vidi se da zna ehehhe
Avdic :aa taj lik je fakat neumoran koliko borbe koliko duela bilo u zraku il na zemlji heheh ee steta jos da zna sta s loptom al ubjedljivo s hametom najvise pretrcao
Jahovic:jedan dobar prodor po lijevoj starni i nista visee
Nuhic:imao odlicnu prilikuu al sutirao pored gola iako mu je Avdic bio sam i u mnogo boljoj poziciji al dobro je odigrao nije gubio lopte
Suljic :ima tehniku i brzinu stvarno al nije nista mogao uraditi po onakvom terenu jednostano igraci kao pixi i suljic nemogu po onakvom terenu pokazati sta znaju
Toliko manje vise tako sam ja vidjeo nase igrace uglavnom svaka im cast na borbenosti i zalaganju tu su svi dobili 10 .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.