FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A za tu nagradu, konkretno se gleda najvise sta?
Niko ga nije mogao predriblat tokom cijele prošle sezone, zar to nije nešto spektakularno ako si branič? Prosječnom navijaču su izgleda samo napadači igrači a ostali su tu valjda samo da im čiste kopačke ili šta već.parangal je napisao/la:Naravno morao bi uraditi nešto spektakularno svakako....zato se i dešava da je dobio odbrambeni igrač jednom u 30 godina. To su individualne nagrade i ne postoji parameter na osnovu kojega bi vrednovao učinak odbrambenog igrača tokom sezone....zato je i dobijaju samo ovako radi "kompenzacije"
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zasto ne bi ostaoReX je napisao/la: Znaci definitivno Osman ostaje u Barceloni? Yebo sve svoje, pa njemu je fakat svejedno igro il ne igro... Kakav lik.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Mislim da sam ti sve detaljno objasnio....kao i prošli put za vrtenje u krug bez ikakvog smisla jer ti je dosadno moraćeš naći drugog sagovornika...
... 
Ovim citatom je svaka moja rasprava završena i mislim i izlišnaEvander je napisao/la: Ovdje se biraju najbolji igraci Lige Prvaka...
Pogledaj poredak od Iniestine nagrade do danas.parangal je napisao/la:Mislim da sam ti sve detaljno objasnio....kao i prošli put za vrtenje u krug bez ikakvog smisla jer ti je dosadno moraćeš naći drugog sagovornika...
Ovim citatom je svaka moja rasprava završena i mislim i izlišnaEvander je napisao/la: Ovdje se biraju najbolji igraci Lige Prvaka......
Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g...
Nece sigurno nagradu dodijeliti ako neko zabija golove Hetafeu, Leganesu, a nestane u utakmici kad mu ekipa dozivi debakl i ispadne i to, pazi sad, od ekipe u kojoj je glavni igrac upravo igrac koji je osvojio nagradu.
Ne ja sam u godine strpao život....brojnu porodicu i posao. U guzicu godine trpaju likovi poput tebe koji od 24h ostavljaju komentare rano ujutru, u podne, posle podne, uveče i kasno noću....poradi momče na svom "trpanju u guzicu" godina....nadji još kakvu preokupaciju u životu...od srca ti želimEvander je napisao/la: Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g...![]()
![]()
![]()
E da je bogdom kao sto ti kazes, ja bih volioparangal je napisao/la:Ne ja sam u godine strpao život....brojnu porodicu i posao. U guzicu godine trpaju likovi poput tebe koji od 24h ostavljaju komentare rano ujutru, u podne, posle podne, uveče i kasno noću....poradi momče na svom "trpanju u guzicu" godina....nadji još kakvu preokupaciju u životu...od srca ti želimEvander je napisao/la: Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g...![]()
![]()
![]()
Razumeo si ti mene odlično, ne preostaje ti drugo nego cerekati se.......od mukeEvander je napisao/la:E da je bogdom kao sto ti kazes, ja bih volioparangal je napisao/la:Ne ja sam u godine strpao život....brojnu porodicu i posao. U guzicu godine trpaju likovi poput tebe koji od 24h ostavljaju komentare rano ujutru, u podne, posle podne, uveče i kasno noću....poradi momče na svom "trpanju u guzicu" godina....nadji još kakvu preokupaciju u životu...od srca ti želimEvander je napisao/la: Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj ti meni samo objasni, sta se tu ima razumijeti ili ne?
Poznajes me?
Znas koliko godina imam?
Znas sta radim?
Znas kako zivim?
Izvini, ali to mi je presmjesno

Poznajes me?
Znas koliko godina imam?
Znas sta radim?
Znas kako zivim?
Izvini, ali to mi je presmjesno
Po mesiju ce se mozda zvati nagrade u olimpijskom sportu brzo hodanjeDerdiyok je napisao/la:Kad se GOAT penzioniše očekujem da se neka od ovih nagrada zove po njegovom imenu. Kad može Puskas award po Ferencu, ili Panenka za penal, onda mora biti i Messi
Dokle sa Neymarom ?
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je
drug....nije isključeno. Ima i zlato sa OI iz Pekinga...Romariooo je napisao/la:
Po mesiju ce se mozda zvati nagrade u olimpijskom sportu brzo hodanjeDerdiyok je napisao/la:Kad se GOAT penzioniše očekujem da se neka od ovih nagrada zove po njegovom imenu. Kad može Puskas award po Ferencu, ili Panenka za penal, onda mora biti i Messi
Dokle sa Neymarom ?
Možda da je Romario bio agilniji ne bi se desilo ono što se desilo u finalu LP protiv Milana.Romariooo je napisao/la:
Dokle sa Neymarom ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
parangal je napisao/la:No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja sto zakuhase danas i onda smiraj. Navece ce opet pisati "sve haman gotovo", "jos samo detalji", bla, bla...
I tako do nedjelje
I tako do nedjelje
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Leonardo upravo sve demantirao..opširnije uskoro
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
A ne znam druže šta bih ti rekao..milion ipo nije neka lova ali ipak smo to mi. Ja lično ne verujem da će ostati i naredne, dobar je igračić (za naše prilike naravno) ali Zvezda je više uvozno-izvozno orjentisana (kupi jeftino i probaj uvaljat skuplje)...elem, voleo bih ali mislim da nema ništa od toga, videćemo...Derdiyok je napisao/la:parangal je napisao/la:No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je
Normalno, samo sto je romario, kao i ronaldinjo, kad je skontao da mu se vise ne trenira na top nivou brzo otisao i nije glumio nista i zivio u barci na racun stare slave,ljudi nisu htjeli biti na teretu klubu, da se misli jesul sretni il nisu, da im se dovodi ovaj il onaj, stare barabe postene otisli tamo dje se manje trenira a vise pije i ****, postenoDerdiyok je napisao/la:Možda da je Romario bio agilniji ne bi se desilo ono što se desilo u finalu LP protiv Milana.Romariooo je napisao/la:
Dokle sa Neymarom ?
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nego znajul se detalji oko dovodjenja ciganina, koliko para, koji igrac itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
parangal je napisao/la: A ne znam druže šta bih ti rekao..milion ipo nije neka lova ali ipak smo to mi. Ja lično ne verujem da će ostati i naredne, dobar je igračić (za naše prilike naravno) ali Zvezda je više uvozno-izvozno orjentisana (kupi jeftino i probaj uvaljat skuplje)...elem, voleo bih ali mislim da nema ništa od toga, videćemo...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.