FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Evander
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 20:04

A za tu nagradu, konkretno se gleda najvise sta?

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 29 avg 2019, 20:07

parangal je napisao/la:Naravno morao bi uraditi nešto spektakularno svakako....zato se i dešava da je dobio odbrambeni igrač jednom u 30 godina. To su individualne nagrade i ne postoji parameter na osnovu kojega bi vrednovao učinak odbrambenog igrača tokom sezone....zato je i dobijaju samo ovako radi "kompenzacije" ;)
Niko ga nije mogao predriblat tokom cijele prošle sezone, zar to nije nešto spektakularno ako si branič? Prosječnom navijaču su izgleda samo napadači igrači a ostali su tu valjda samo da im čiste kopačke ili šta već.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 29 avg 2019, 20:12

ReX je napisao/la: Znaci definitivno Osman ostaje u Barceloni? Yebo sve svoje, pa njemu je fakat svejedno igro il ne igro... Kakav lik.
Zasto ne bi ostao :think: u klub dolazi slabiji igrac od njega citiram Bartu a kad takve rijeci cujes od glavnog u klubu onda moras ostati
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:12

Mislim da sam ti sve detaljno objasnio....kao i prošli put za vrtenje u krug bez ikakvog smisla jer ti je dosadno moraćeš naći drugog sagovornika...
Evander je napisao/la: Ovdje se biraju najbolji igraci Lige Prvaka...
Ovim citatom je svaka moja rasprava završena i mislim i izlišna ;) ... :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 20:16

parangal je napisao/la:Mislim da sam ti sve detaljno objasnio....kao i prošli put za vrtenje u krug bez ikakvog smisla jer ti je dosadno moraćeš naći drugog sagovornika...
Evander je napisao/la: Ovdje se biraju najbolji igraci Lige Prvaka...
Ovim citatom je svaka moja rasprava završena i mislim i izlišna ;) ... :lol:
Pogledaj poredak od Iniestine nagrade do danas.
Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g... :rol: :rol: :rol:

Nece sigurno nagradu dodijeliti ako neko zabija golove Hetafeu, Leganesu, a nestane u utakmici kad mu ekipa dozivi debakl i ispadne i to, pazi sad, od ekipe u kojoj je glavni igrac upravo igrac koji je osvojio nagradu. :rol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:24

Evander je napisao/la: Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g... :rol: :rol: :rol:
Ne ja sam u godine strpao život....brojnu porodicu i posao. U guzicu godine trpaju likovi poput tebe koji od 24h ostavljaju komentare rano ujutru, u podne, posle podne, uveče i kasno noću....poradi momče na svom "trpanju u guzicu" godina....nadji još kakvu preokupaciju u životu...od srca ti želim ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 20:35

parangal je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nevjerovatan nivo kmecanja za nebitnom nagradom nekog ko je strpao mnostvo godina u g... :rol: :rol: :rol:
Ne ja sam u godine strpao život....brojnu porodicu i posao. U guzicu godine trpaju likovi poput tebe koji od 24h ostavljaju komentare rano ujutru, u podne, posle podne, uveče i kasno noću....poradi momče na svom "trpanju u guzicu" godina....nadji još kakvu preokupaciju u životu...od srca ti želim ;)
E da je bogdom kao sto ti kazes, ja bih volio :rol: :rol: :rol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:37

Evander je napisao/la:
parangal je napisao/la:
E da je bogdom kao sto ti kazes, ja bih volio :rol: :rol: :rol:
Razumeo si ti mene odlično, ne preostaje ti drugo nego cerekati se.......od muke ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 20:39

Haj ti meni samo objasni, sta se tu ima razumijeti ili ne?
Poznajes me?
Znas koliko godina imam?
Znas sta radim?
Znas kako zivim?

Izvini, ali to mi je presmjesno :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 avg 2019, 20:39

:tokralju:
Derdiyok je napisao/la:Kad se GOAT penzioniše očekujem da se neka od ovih nagrada zove po njegovom imenu. Kad može Puskas award po Ferencu, ili Panenka za penal, onda mora biti i Messi :mrgreen:

Dokle sa Neymarom ?
Po mesiju ce se mozda zvati nagrade u olimpijskom sportu brzo hodanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:40

No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:45

Romariooo je napisao/la::tokralju:
Derdiyok je napisao/la:Kad se GOAT penzioniše očekujem da se neka od ovih nagrada zove po njegovom imenu. Kad može Puskas award po Ferencu, ili Panenka za penal, onda mora biti i Messi :mrgreen:

Dokle sa Neymarom ?
drug....nije isključeno. Ima i zlato sa OI iz Pekinga... :kafa:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 20:47

Dokle sa Neymarom ?
Možda da je Romario bio agilniji ne bi se desilo ono što se desilo u finalu LP protiv Milana.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 20:50

parangal je napisao/la:No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je
Kakva je situacija sa Degenekom ? Hoće ga otkupiti, i za koliko :think: ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 20:51

Ja sto zakuhase danas i onda smiraj. Navece ce opet pisati "sve haman gotovo", "jos samo detalji", bla, bla...
I tako do nedjelje :D

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 avg 2019, 20:55

Leonardo upravo sve demantirao..opširnije uskoro
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 20:56

Derdiyok je napisao/la:
parangal je napisao/la:No vratimo se temi....dobar žreb, nekoliko zanimnjivih utakmica će biti. Žao mi je što moja CZ nije upala u grupu da gledam majstore uživo.....ali šta je tu je
Kakva je situacija sa Degenekom ? Hoće ga otkupiti, i za koliko :think: ?
A ne znam druže šta bih ti rekao..milion ipo nije neka lova ali ipak smo to mi. Ja lično ne verujem da će ostati i naredne, dobar je igračić (za naše prilike naravno) ali Zvezda je više uvozno-izvozno orjentisana (kupi jeftino i probaj uvaljat skuplje)...elem, voleo bih ali mislim da nema ništa od toga, videćemo...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 avg 2019, 20:57

Derdiyok je napisao/la:

Dokle sa Neymarom ?
Možda da je Romario bio agilniji ne bi se desilo ono što se desilo u finalu LP protiv Milana.
Normalno, samo sto je romario, kao i ronaldinjo, kad je skontao da mu se vise ne trenira na top nivou brzo otisao i nije glumio nista i zivio u barci na racun stare slave,ljudi nisu htjeli biti na teretu klubu, da se misli jesul sretni il nisu, da im se dovodi ovaj il onaj, stare barabe postene otisli tamo dje se manje trenira a vise pije i ****, posteno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 avg 2019, 20:59

Nego znajul se detalji oko dovodjenja ciganina, koliko para, koji igrac itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 21:04

parangal je napisao/la: A ne znam druže šta bih ti rekao..milion ipo nije neka lova ali ipak smo to mi. Ja lično ne verujem da će ostati i naredne, dobar je igračić (za naše prilike naravno) ali Zvezda je više uvozno-izvozno orjentisana (kupi jeftino i probaj uvaljat skuplje)...elem, voleo bih ali mislim da nema ništa od toga, videćemo...
Jbg, ako se i njemu ostaje onda bi se ta cijena vjerovatno mogla i spustiti nešta. Dobro su se oparili prošlosezonskim i ovosezonskim ulaskom u LP. Još ako nekoga opale po ušima u grupi kao prošle sezone i eto keša :D. Iskreno, volio bih da bude onako kao što je Terzić rekao, mislim na to da CZV više neće biti kao prije. Jbg, kako god, lijepo je uvijek vidjeti da ima neki klub sa Balkana među velikanima. Isto ovo važi i za Partizan koji će za prolazak u grupne fazu EL meščini zaraditi 5milki.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []