FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Evander
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 21:23

Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
Jedino sto im ja mogu pozeliti u LP, je da padne atomska na stadion, kad bude pun.

P. S. CAST IZUZECIMA!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 avg 2019, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 21:25

Romariooo je napisao/la:
Normalno, samo sto je romario, kao i ronaldinjo, kad je skontao da mu se vise ne trenira na top nivou brzo otisao i nije glumio nista i zivio u barci na racun stare slave,ljudi nisu htjeli biti na teretu klubu, da se misli jesul sretni il nisu, da im se dovodi ovaj il onaj, stare barabe postene otisli tamo dje se manje trenira a vise pije i ****, posteno
Ne sekiraj se, još koju godinu i GOAT ode u peMziju, onda se vraćamo na tu staru slavu. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 29 avg 2019, 21:32

Pozz jesu izasle vec satnice? Prag mi je 3 sata od kuce, pa bih volio ostvariti svoj san i pogledat ih uzivo :D sta mislite kake su sanse za uzet kartu
AVANTI LIBERTA 1919

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2019, 21:51

Mokes je napisao/la:Idealna prilika da im poklonimo Rafinhu :ljepota:
:ljepota:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2019, 22:09

Enrique. :( :cry:
Izdrzi gospodine.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 29 avg 2019, 22:12

Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
Jedino sto im ja mogu pozeliti u LP, je da padne atomska na stadion, kad bude pun.

P. S. CAST IZUZECIMA!
Ne mogu se složiti sa tobom. Ali može taktička atomska, ipak sam preblizu za običnu.

Da li je moguće da je ova taktika toplo-hladno namjerno inscenirana, i da se čeka posljednji dan, jer će očigledno biti mnogo nezadovoljnih stranaka u ovoj operaciji, npr. igrača koji odlaze iz Barse?
Nešto mi je dokurchilo ovo "sve super, to je to" u 12.00 i onda oko 19.00 "nema napretka iako su svi zadovoljni".
Ja ba. Vidi ovo za Enriketovo dijete. :(
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 29 avg 2019, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Džeri Drejk

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:13

Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.

P. S. CAST IZUZECIMA!
Kažem ja da ti imaš ozbiljnih problema.....ali sam sa sobom...
Evander je napisao/la:Mozda bi se moglo do Beograda ili Zagreba otici...
a tu ti teško ko ovde može pomoći... ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2019, 22:14

Katastrofa.
slika
RIP mala. Animo Lucho. :cry:

Dortmund u gostima, Inter kući, dvije sa Slaviom, Dortmund kući i Inter u gostima. To je raspored.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:17

e bem ti... :cry:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 22:18

parangal je napisao/la:

P. S. CAST IZUZECIMA!
Ne kontam sta zelis reci sa tim?
Gubis se laganini :kafa:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 avg 2019, 22:24

messilla je napisao/la:Katastrofa.
slika
RIP mala. Animo Lucho. :cry:

Dortmund u gostima, Inter kući, dvije sa Slaviom, Dortmund kući i Inter u gostima. To je raspored.
Užasna tuga, znao sam mu yebati od do u nekim utakmicama, sad mi krivo...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 avg 2019, 22:24

messilla je napisao/la:
Ma ko i svake godine što gledamo, odmah navaliti na 12 bodova u prva 4 kola...i zadnja dva kola zayebavanje sa kombinovanima timom.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:27

Evander je napisao/la:
parangal je napisao/la:

P. S. CAST IZUZECIMA!
Ne kontam sta zelis reci sa tim?
Gubis se laganini :kafa:
To znači vrati se temi....ili i tebe pozivam na stranu 7381/post 11/poslednji pasus... ;) :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:29

@leorey

Šta ima novo...twiter zamro? ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 22:32

parangal je napisao/la:

P. S. CAST IZUZECIMA!
Ma ne možeš reći da Evander u nekim stvarima nije upravu, imaš par takvih navijača Zvezde i ovde na forumu. Ne znam jel se sjećaš takođe i korisnika pod nickom Dantes. Ja npr tebe lično ne svrstavam u tu grupu iz razloga jer nisi do sada ništa loše pisao niti vukao nekim postom na te stvari, s toga možemo normalno komunicirati :D

Volio bih da je sve drugačije, da su svi normalni i da se svi radujemo svojim uspjesima, jer jbg, opet je draže mi vidjeti CZV, Parizan, Dinamo, Rijeku, Hajduk nego neke Suduve, Ararate, Dudelange i opstale pi.cke materine ali na ovim prostorima kurko :lol:
Kako spomenu Beograd, rođak mi živi tamo, već je stariji čovjek i za vrijeme rata je bio u JNA vojsci, ali o tome ne želi pričati. Oženio je tamo Srpkinju. Jednom davno sam napisao status "Karadžiću jbm li ti dijete, balija sam od glave do pete" na šta je on reagovao da sam mu time uvrijedio suprugu, ha hu, da joj se izvinim. Ja gledam i kontam u sebi, ko koga ovde yebe i ko kome treba da uputi izvinjenje ? Ja njoj, ili ona meni u ime svog naroda ?! :D
Odoh daleko u off zbog Evandera.

Ko ono spomenu da okrećemo janje u petak ? Okrenućemo mi kur.c od ovna :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:38

Derdiyok je napisao/la:...imaš par takvih navijača Zvezde i ovde na forumu. Ne znam jel se sjećaš takođe i korisnika pod nickom Dantes. Ja npr tebe lično ne svrstavam u tu grupu iz razloga jer nisi do sada ništa loše pisao niti vukao nekim postom na te stvari, s toga možemo normalno komunicirati :D
Zaista se ne sećam tog @Dantesa...ako je to od prošle sezone nisam ni pisao ni pratio forum ali verujem...budala uvek ima. mene te stvari drug ne zanimaju a iskren da budem nisam ih ja ni primetio ovde....čak mi se ne svidja ni kad se ponekad naravno u šali zbog Rakitića prozivaju hrvatski forumaši mada je očito da nisu zle namere iza toga ali mi se ne svidja lično....Nije tome mesto ovde

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 22:43

parangal je napisao/la: Zaista se ne sećam tog @Dantesa...ako je to od prošle sezone nisam ni pisao ni pratio forum ali verujem...budala uvek ima. mene te stvari drug ne zanimaju a iskren da budem nisam ih ja ni primetio ovde....čak mi se ne svidja ni kad se ponekad naravno u šali zbog Rakitića prozivaju hrvatski forumaši mada je očito da nisu zle namere iza toga ali mi se ne svidja lično....Nije tome mesto ovde
Ma ništa onda, Raketa je najbolji veznjak današnjice. Ne znam koji kur.ac mali Frenkie pokupi danas nagradu, UEFA mafija :mrgreen: ( dobro, ovo za UEFA-u je istina :lol: )
Ja sam za Zvezdu pitao iz najboljih namjera jer mi je drago što su prošli, samo što nas Evande ryebe :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2019, 22:49

@Derdiyok
Ma svaka čast Neymaru i Grizmanu ali kupovina De jonga je ćorin najbolji potez u ovom prelaznom roku (i moja velika žal za De Lightom ali hebiga...)...Frenki je i sadašnjost i budućnost Barse samo se nadam da ga trener/i neće upropastiti terajući ga sa mesta na kome je najbolji. Ne svidja mi se iskreno ovo što se od njega pokušava napraviti nešto što nikako nije...ali se nadam da je to samo neki splet trenutnih okolnosti...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 avg 2019, 22:51

Sad nesto kontam. Ako se ne varam, za Enrikea su govorili da on ima rak i da je radi toga napustio selektorsku funkciju? A na zalost, ovo je bio razlog.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Elrond i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []