FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
Jedino sto im ja mogu pozeliti u LP, je da padne atomska na stadion, kad bude pun.
P. S. CAST IZUZECIMA!
Jedino sto im ja mogu pozeliti u LP, je da padne atomska na stadion, kad bude pun.
P. S. CAST IZUZECIMA!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 avg 2019, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne sekiraj se, još koju godinu i GOAT ode u peMziju, onda se vraćamo na tu staru slavu.Romariooo je napisao/la:
Normalno, samo sto je romario, kao i ronaldinjo, kad je skontao da mu se vise ne trenira na top nivou brzo otisao i nije glumio nista i zivio u barci na racun stare slave,ljudi nisu htjeli biti na teretu klubu, da se misli jesul sretni il nisu, da im se dovodi ovaj il onaj, stare barabe postene otisli tamo dje se manje trenira a vise pije i ****, posteno
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- transandino
- Kontakt:
Pozz jesu izasle vec satnice? Prag mi je 3 sata od kuce, pa bih volio ostvariti svoj san i pogledat ih uzivo
sta mislite kake su sanse za uzet kartu
AVANTI LIBERTA 1919
Mokes je napisao/la:Idealna prilika da im poklonimo Rafinhu![]()
Enrique.
Izdrzi gospodine.
Izdrzi gospodine.
Ne mogu se složiti sa tobom. Ali može taktička atomska, ipak sam preblizu za običnu.Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
P. S. CAST IZUZECIMA!
Da li je moguće da je ova taktika toplo-hladno namjerno inscenirana, i da se čeka posljednji dan, jer će očigledno biti mnogo nezadovoljnih stranaka u ovoj operaciji, npr. igrača koji odlaze iz Barse?
Nešto mi je dokurchilo ovo "sve super, to je to" u 12.00 i onda oko 19.00 "nema napretka iako su svi zadovoljni".
Ja ba. Vidi ovo za Enriketovo dijete.
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 29 avg 2019, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Džeri Drejk
Kažem ja da ti imaš ozbiljnih problema.....ali sam sa sobom...Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
P. S. CAST IZUZECIMA!
a tu ti teško ko ovde može pomoći...Evander je napisao/la:Mozda bi se moglo do Beograda ili Zagreba otici...
Katastrofa.
RIP mala. Animo Lucho.
Dortmund u gostima, Inter kući, dvije sa Slaviom, Dortmund kući i Inter u gostima. To je raspored.
Dortmund u gostima, Inter kući, dvije sa Slaviom, Dortmund kući i Inter u gostima. To je raspored.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
e bem ti...
Ne kontam sta zelis reci sa tim?parangal je napisao/la:Kažem ja da ti imaš ozbiljnih problema.....ali sam sa sobom...Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
P. S. CAST IZUZECIMA!a tu ti teško ko ovde može pomoći...Evander je napisao/la:Mozda bi se moglo do Beograda ili Zagreba otici...
Gubis se laganini
Užasna tuga, znao sam mu yebati od do u nekim utakmicama, sad mi krivo...messilla je napisao/la:Katastrofa.RIP mala. Animo Lucho.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma ko i svake godine što gledamo, odmah navaliti na 12 bodova u prva 4 kola...i zadnja dva kola zayebavanje sa kombinovanima timom.messilla je napisao/la:
To znači vrati se temi....ili i tebe pozivam na stranu 7381/post 11/poslednji pasus...Evander je napisao/la:Ne kontam sta zelis reci sa tim?parangal je napisao/la:Kažem ja da ti imaš ozbiljnih problema.....ali sam sa sobom...Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
P. S. CAST IZUZECIMA!a tu ti teško ko ovde može pomoći...Evander je napisao/la:Mozda bi se moglo do Beograda ili Zagreba otici...
Gubis se laganini
@leorey
Šta ima novo...twiter zamro?
Šta ima novo...twiter zamro?
Ma ne možeš reći da Evander u nekim stvarima nije upravu, imaš par takvih navijača Zvezde i ovde na forumu. Ne znam jel se sjećaš takođe i korisnika pod nickom Dantes. Ja npr tebe lično ne svrstavam u tu grupu iz razloga jer nisi do sada ništa loše pisao niti vukao nekim postom na te stvari, s toga možemo normalno komuniciratiparangal je napisao/la:Kažem ja da ti imaš ozbiljnih problema.....ali sam sa sobom...Evander je napisao/la:Ajmo prestati pricati o drugim klubovima na ovoj temi, pogotovo o onim ciji navijaci su deklarisani cetnici, fasisti i nacionalisti i koji otvoreno podrzavaju ratne zlocince.
Volio bih da je sve drugačije, da su svi normalni i da se svi radujemo svojim uspjesima, jer jbg, opet je draže mi vidjeti CZV, Parizan, Dinamo, Rijeku, Hajduk nego neke Suduve, Ararate, Dudelange i opstale pi.cke materine ali na ovim prostorima kurko
Ko ono spomenu da okrećemo janje u petak ? Okrenućemo mi kur.c od ovna
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zaista se ne sećam tog @Dantesa...ako je to od prošle sezone nisam ni pisao ni pratio forum ali verujem...budala uvek ima. mene te stvari drug ne zanimaju a iskren da budem nisam ih ja ni primetio ovde....čak mi se ne svidja ni kad se ponekad naravno u šali zbog Rakitića prozivaju hrvatski forumaši mada je očito da nisu zle namere iza toga ali mi se ne svidja lično....Nije tome mesto ovdeDerdiyok je napisao/la:...imaš par takvih navijača Zvezde i ovde na forumu. Ne znam jel se sjećaš takođe i korisnika pod nickom Dantes. Ja npr tebe lično ne svrstavam u tu grupu iz razloga jer nisi do sada ništa loše pisao niti vukao nekim postom na te stvari, s toga možemo normalno komunicirati
Ma ništa onda, Raketa je najbolji veznjak današnjice. Ne znam koji kur.ac mali Frenkie pokupi danas nagradu, UEFA mafijaparangal je napisao/la: Zaista se ne sećam tog @Dantesa...ako je to od prošle sezone nisam ni pisao ni pratio forum ali verujem...budala uvek ima. mene te stvari drug ne zanimaju a iskren da budem nisam ih ja ni primetio ovde....čak mi se ne svidja ni kad se ponekad naravno u šali zbog Rakitića prozivaju hrvatski forumaši mada je očito da nisu zle namere iza toga ali mi se ne svidja lično....Nije tome mesto ovde
® GONGASHI POWERHOUSE ®
@Derdiyok
Ma svaka čast Neymaru i Grizmanu ali kupovina De jonga je ćorin najbolji potez u ovom prelaznom roku (i moja velika žal za De Lightom ali hebiga...)...Frenki je i sadašnjost i budućnost Barse samo se nadam da ga trener/i neće upropastiti terajući ga sa mesta na kome je najbolji. Ne svidja mi se iskreno ovo što se od njega pokušava napraviti nešto što nikako nije...ali se nadam da je to samo neki splet trenutnih okolnosti...
Ma svaka čast Neymaru i Grizmanu ali kupovina De jonga je ćorin najbolji potez u ovom prelaznom roku (i moja velika žal za De Lightom ali hebiga...)...Frenki je i sadašnjost i budućnost Barse samo se nadam da ga trener/i neće upropastiti terajući ga sa mesta na kome je najbolji. Ne svidja mi se iskreno ovo što se od njega pokušava napraviti nešto što nikako nije...ali se nadam da je to samo neki splet trenutnih okolnosti...
Sad nesto kontam. Ako se ne varam, za Enrikea su govorili da on ima rak i da je radi toga napustio selektorsku funkciju? A na zalost, ovo je bio razlog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.