FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

big_amko
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la big_amko » 14 apr 2009, 19:07

Papilon20 je napisao/la:Ako nece zbog sebe,nek pobjede zbog nas koji su igrali keca na kladionici makar :D
:D :D :D
Tako je, mada je mene vec Mervana oborila :cry:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 19:50

Evo sastav Barce potvrdjen sa njihove stranice :D

------------------------Valdes--------------------

--Alves---------Pique--------Puyol-------Abidal--

--------------------------Yaya Tuore--------------

-------------------- Xavi----------Keita------------

-----------Messi---------Eto----Iniesta----

Dakle nema Henrya na njegovu pozicuju usao Iniesta koji je mozda i bolji na toj pozociji prodorniji sigurno jeste,odbranu su popunili Abidal se nakon duze povrede vratio,i na Iniestino mjesto upao Keita i to je to... ;)

http://www.rojadirecta.com/justin/psnk1

eto link ako ko ne moze da nadje ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 21:23

I opet Bayern dosta losiji pojede ih Barca presingom na sredini terena ,samo Ribery nesto pokusava,Toni sam u napadu meda nemoze ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 21:26

miky_hz je napisao/la:I opet Bayern dosta losiji pojede ih Barca presingom na sredini terena ,samo Ribery nesto pokusava,Toni sam u napadu meda nemoze ...
Koju ti utakmicu gledas? Barca jednu pravu sansu preko Eta, dosta bolja igra nego prije 6 dana. Toni kloc u 6 minuti sa 4 metra fulio glavom. :twisted:
Ipak su nam mnogo nedostajali Lahm i Lucio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 21:37

ribery je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I opet Bayern dosta losiji pojede ih Barca presingom na sredini terena ,samo Ribery nesto pokusava,Toni sam u napadu meda nemoze ...
Koju ti utakmicu gledas? Barca jednu pravu sansu preko Eta, dosta bolja igra nego prije 6 dana. Toni kloc u 6 minuti sa 4 metra fulio glavom. :twisted:
Ipak su nam mnogo nedostajali Lahm i Lucio.
Koju je to Bayern imao priliku imao par poluprilika jedno 145 puta u ofsajdu bili,Bayern na pocetku samo dominirao i malo pred kraj...Barcin presing cuda cini...Ribery sam igra,Ze Robertno mu pomogne nekad...ostali nidze veze...

al tacno je da ste bolji u odnosu na proslu utakmicu sto je i logicnije :) od onoga gore ne moze ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 apr 2009, 21:38

http://www.justin.tv/badtv3/popout

Ovdje ja gledam, poništili su nam gol, očigledno je da je Barca dosta jača od nas, i to u sredini gdje nam nedostaje kreativac i sa jednim napadačem igramo kod kuće , sramota, ali ipak sam zadovoljan 0:0 sa ovakvim igračima je čudo, tek sada se vidi koliko su nam nedostajali LUCIO i LAHM, lijeva strana ko bedem čvrsta, da igra Klose ovo bi sve bilo drugačije, ali šta čes spletom okolnosti i loš ždrijeb nas je doveo u ovu situaciju.

Do kraja očekujem makar pobjedu za oproštaj i Jurgene molim te ubaci još jednog napadača.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 14 apr 2009, 21:39

ma nema Bayern igre nikakve. Sve se svodi na probijanje po lijevoj strani Ribery-a i onda ubacivanje na Toni-a
nisu spojili tri pasa

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 21:43

Eh, da nam je Klose... I da su nam bili tu Lahm i Lucio... Pa Messi kraj Lahma ne moze meda. Al' hajd, sta bi bilo kad bi bilo.
Gol nam je cisto ponisten, Toni u ofsajdu. Samo mi je sumnjiv onaj start nad Lellom u sesnaestercu u zadnjoj minuti.
@miky_hz koju je to sansu Barca imala osim kad je Eto jednom izaso na Butta?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 21:44

Ko god kaze da ono nije bio gol-laze, a pomocnom sudiji treba dva dna od galona umjesto cvika staviti.
Bori se Bayern jer nema tima koji ce se naigrati protiv Barce.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 21:48

ribery je napisao/la:Eh, da nam je Klose... I da su nam bili tu Lahm i Lucio... Pa Messi kraj Lahma ne moze meda. Al' hajd, sta bi bilo kad bi bilo.
Gol nam je cisto ponisten, Toni u ofsajdu. Samo mi je sumnjiv onaj start nad Lellom u sesnaestercu u zadnjoj minuti.
@miky_hz koju je to sansu Barca imala osim kad je Eto jednom izaso na Butta?
Ne kazem da su imali sad neke prilike ali govorim ti o stanju na terenu sta rade jedni a sta rade drugi,Bayernova igra se svodi na probijanje Riberya i pokusaji pronalaska Tonia...

Barca napada i sa sredina i sa bokova,i na sredini terena su puno dominantiniji...a sad ni jedni ni drugi nisu imali neke extra prilike...govorim o samoj igri na terenu ,a vidim i da se kolege iznad slazu koji su pri tome navijaci Bayerna pa eto,moguce da ti to drugacije vidis al boze moj misljenja nam se ne poklapaju i to je to pozz ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 21:48

I meni je onaj start za penala bio(joj sad bi bilo 2 : 0 :cry: ) Ja gledam na rojadirecta.org(tvalerta) i pokazali su taj start 3-4 puta-dosta za penala.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 21:50

Gol. :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 21:51

gooooooooooooooolllllllllllllll Riberiiiiiiiiiiiiii

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 21:55

Placem..trebalo je biti 3 : 0 -tri prema nula :cry: :cry: :cry:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 22:02

Joj kad se mali Francuz razigra bolji je za klasu od Mesija :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 22:17

secer je napisao/la:Placem..trebalo je biti 3 : 0 -tri prema nula :cry: :cry: :cry:
**** ga. Umjesto da vodimo barem 2 razlike, primismo ga.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 22:17

Strasna akcija kako su izigrali odbranu morate priznati,ne postoji ekipa koja ce zaustaviti Barcu da ne da gol ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 apr 2009, 22:19

Gotovo je, opet probijena strana na kojoj igra j..... LELL, kako mrzim žutokljunca, ko njega stavi u ekipu, ehh moj Sagnolu što si prekino karijeru, ništa ni od pobjede, raspali su se , odigrali su loše, šta češ više očekivati sa jednim napadačem koji je više maneken nego napadač, ova sezona je za zaborav.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 22:38

Vise srece drugi put ;)

Bolji ide dalje

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 apr 2009, 22:40

ma lell je idiot ,ali nije se vise ni moglo ocekivati ,pa u 16-17 igraca imali smo jednog napadaca ( tonija ) tako da sta ces .FORZA BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.