Papilon20 je napisao/la:Ako nece zbog sebe,nek pobjede zbog nas koji su igrali keca na kladionici makar
Tako je, mada je mene vec Mervana oborila
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Papilon20 je napisao/la:Ako nece zbog sebe,nek pobjede zbog nas koji su igrali keca na kladionici makar
Koju ti utakmicu gledas? Barca jednu pravu sansu preko Eta, dosta bolja igra nego prije 6 dana. Toni kloc u 6 minuti sa 4 metra fulio glavom.miky_hz je napisao/la:I opet Bayern dosta losiji pojede ih Barca presingom na sredini terena ,samo Ribery nesto pokusava,Toni sam u napadu meda nemoze ...
Koju je to Bayern imao priliku imao par poluprilika jedno 145 puta u ofsajdu bili,Bayern na pocetku samo dominirao i malo pred kraj...Barcin presing cuda cini...Ribery sam igra,Ze Robertno mu pomogne nekad...ostali nidze veze...ribery je napisao/la:Koju ti utakmicu gledas? Barca jednu pravu sansu preko Eta, dosta bolja igra nego prije 6 dana. Toni kloc u 6 minuti sa 4 metra fulio glavom.miky_hz je napisao/la:I opet Bayern dosta losiji pojede ih Barca presingom na sredini terena ,samo Ribery nesto pokusava,Toni sam u napadu meda nemoze ...![]()
Ipak su nam mnogo nedostajali Lahm i Lucio.
Ne kazem da su imali sad neke prilike ali govorim ti o stanju na terenu sta rade jedni a sta rade drugi,Bayernova igra se svodi na probijanje Riberya i pokusaji pronalaska Tonia...ribery je napisao/la:Eh, da nam je Klose... I da su nam bili tu Lahm i Lucio... Pa Messi kraj Lahma ne moze meda. Al' hajd, sta bi bilo kad bi bilo.
Gol nam je cisto ponisten, Toni u ofsajdu. Samo mi je sumnjiv onaj start nad Lellom u sesnaestercu u zadnjoj minuti.
@miky_hz koju je to sansu Barca imala osim kad je Eto jednom izaso na Butta?
**** ga. Umjesto da vodimo barem 2 razlike, primismo ga.secer je napisao/la:Placem..trebalo je biti 3 : 0 -tri prema nula![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.