VVVBK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iz perspektive kluba ta njihova plata nešto drugo znači... Druga je računica: Evo tebi plata da riješiš sve brige u životu kako bi se mogao posvetiti samo fudbalu.joker90 je napisao/la:Ne zarađuju milione, ali da je baš socijalna naknada..Arnelv52 je napisao/la:Sve dok naši igrači ne budu zarađivali milione o parama i platama je smješno i pričati. U bh ligi igraš za socijalnu naknadu, ne za platu.
Teško češ doci do te informacije, prije će se neko svjetsko čudo desiti, nego što će se kluba na službenim stranicama, oglasiti o terminu povratku povrijeđenih igrača.AlfredNobel je napisao/la:Izvinjavam se što vas prekidam u ovim sjajnim diskusijama, samo me zanima ima li neko ljubazan da mi kaže koji igrač bi trebali biti u protokolu nakon ove pauze? Ne mogu sad da tražim one izvještaje.
Ma ja. Husref gasio vatru sa osamnaestogodisnjakom i to na njegovoj neprirodnoj poziciji, prije toga debitovao protiv prvaka Skotske i odigrao dvije utakmice sa desetkovanom ekipom, napadac mu bio par u vezi. Dovoljno da ti zakljucis da od momka nema nista.Tele33 je napisao/la:I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.
Husref glavni krivac za ovaj derbi, odma iza indolentni igrači, odma iza Amar Osim. Nisu oni dobri, kolko smo mi očajni bili.
Od mene svakako podrška i stručnom štabu i igračima, al se pristup i igra moraju mijenjat. Oboje je bilo očajno zadnjih 2 sedmice. Ako se ne promijene vrlo brzo možemo od 'I kada teško je...' doći do 'Igrajte pichke'.
Jedan unpopular opinion: Želim mu sve najbolje u životu, ali Đokanović je dovoljno pokazao da se vidi da od njeg nema ozbiljnog igrača.
Dobro si informisan. Kako je stala gradnja kampa tako se stalo i sa dovodjenjem kadra koji valja. Sto igrackog sto trenerskog.zagorski je napisao/la:Ili se meni cini ili nasa akademija dobrano stagnira. I kvalitativno i kvantitativno. Nekada smo redovno isli na ozbiljne turnire, dovodili dosta djece iz cijele drzave itd.,a sad mi se cini da smo dobro stagnirali na tom planu, ili ja nisam dobro informisan i ne pratim dovoljno detaljno?
100 puta sam pogriješio sa procjenom isto toliko puta vjerovatno bio u pravu. biće mi drago ako pogriješim u njegovom slučaju. ali ima ono nešto što se odmah vidi. vrijeme će pokazat.Sabinho je napisao/la:Ma ja. Husref gasio vatru sa osamnaestogodisnjakom i to na njegovoj neprirodnoj poziciji, prije toga debitovao protiv prvaka Skotske i odigrao dvije utakmice sa desetkovanom ekipom, napadac mu bio par u vezi. Dovoljno da ti zakljucis da od momka nema nista.Tele33 je napisao/la:I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.
Husref glavni krivac za ovaj derbi, odma iza indolentni igrači, odma iza Amar Osim. Nisu oni dobri, kolko smo mi očajni bili.
Od mene svakako podrška i stručnom štabu i igračima, al se pristup i igra moraju mijenjat. Oboje je bilo očajno zadnjih 2 sedmice. Ako se ne promijene vrlo brzo možemo od 'I kada teško je...' doći do 'Igrajte pichke'.
Jedan unpopular opinion: Želim mu sve najbolje u životu, ali Đokanović je dovoljno pokazao da se vidi da od njeg nema ozbiljnog igrača.
Normalno da su dobro plaćeni, ne znam ko je provalio glupost da nisu. Ima njih koji su i suviše dobro plaćeni u poređenju s njihovim kvalitetama. Mentalitet je to, što više igrača kao što su Lazić, Šerbećić, Ahmetović, to bolje za sve. I onda mi neko uzme i poredi pripreme ozbiljnih klubova u Evropi i nas, a ima tu milion faktora što kod nas utiče da ta sprema bude lošija.skoroalen je napisao/la:Brate s platom koju oni imaju mogu svaki mjesec kupit nove dvije sprave za vježbanje plus platit privatnog trenera za taj mjesec, i da im ostane za života ugodnijeg nego što ima 90% nas. Govorim o prvotimcima. Nisu pare problem nego mentalitet. Stanojeviću svaka čast za odigrano, al na ovoj pauzi se vala zapustio. Hajd, ne možeš trenirat, al on se ubi guz.eći sarajevske starlete, od nargilhane do nargilhane, od izletišta do izletišta. Šta je Radovac s prvim parama uradio? Kupio Q7-micu. Ne kažem ja da oni ne trebaju i uživat, al prioriteti se moraju znat. Baš danas čitam kako neki bivši fudbaler, Portugalac, govori o Ronaldu i Quaresmi. Quaresma je bio i veći talenat nego CR, al je on od prve plate kupio nekog ferrarija a Ronaldo kupio teretanu. U tom je razlika.
Polako. Prava je sreca sto smo ga uopce uspjeli zadrzati. Bitno je da mu Husref daje minute, a bice to jos puno bolje kad odigra koju utakmicu uz Stanojevica, Oremusa, Rahmanovica. Ova sezona treba da posluzi za afirmisanje u seniorski fudbal, a naredna da bude neizostavan clan startne postave. Ja bih ovo sto si ti rekao mogao reci samo za Mustafica.Tele33 je napisao/la:100 puta sam pogriješio sa procjenom isto toliko puta vjerovatno bio u pravu. biće mi drago ako pogriješim u njegovom slučaju. ali ima ono nešto što se odmah vidi. vrijeme će pokazat.Sabinho je napisao/la:Ma ja. Husref gasio vatru sa osamnaestogodisnjakom i to na njegovoj neprirodnoj poziciji, prije toga debitovao protiv prvaka Skotske i odigrao dvije utakmice sa desetkovanom ekipom, napadac mu bio par u vezi. Dovoljno da ti zakljucis da od momka nema nista.Tele33 je napisao/la:I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.
Cimirot treba svima da bude primjer.Šutio, mukotrpno radio, nisu ga viđali po Bahusu, Valteru, nargilanama, mislim da tada nije ni imao profile na društvenim mrežama.skoroalen je napisao/la:Brate s platom koju oni imaju mogu svaki mjesec kupit nove dvije sprave za vježbanje plus platit privatnog trenera za taj mjesec, i da im ostane za života ugodnijeg nego što ima 90% nas. Govorim o prvotimcima. Nisu pare problem nego mentalitet. Stanojeviću svaka čast za odigrano, al na ovoj pauzi se vala zapustio. Hajd, ne možeš trenirat, al on se ubi guz.eći sarajevske starlete, od nargilhane do nargilhane, od izletišta do izletišta. Šta je Radovac s prvim parama uradio? Kupio Q7-micu. Ne kažem ja da oni ne trebaju i uživat, al prioriteti se moraju znat. Baš danas čitam kako neki bivši fudbaler, Portugalac, govori o Ronaldu i Quaresmi. Quaresma je bio i veći talenat nego CR, al je on od prve plate kupio nekog ferrarija a Ronaldo kupio teretanu. U tom je razlika.
FPN?Giljotina je napisao/la:Mustafica upisati na fakultet!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 17 gostiju.