FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 02 sep 2019, 23:13

husref jeste trenerski mediokritet koji je malo sazrio u odnosu na prošlu godinu,uprava nije potpala pod uticaj mahale?ma jok,dovoljna su bila 7 statusa na facebooku i grafit da se poklope ušima,more je amaterizma gdje god se okreneš,naša sreća je što je u drugim klubovima još gora situacija,valjda će stići neki ferman iz ho ši mina i presjeći ovaj gordijev čvor,ako već keš neće :kafa:

VVVBK

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 sep 2019, 23:17

Po nekim forumasima i njihovim najavama mi bi trebalo vec da imamo 10 miliona na racunu :kafa:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 sep 2019, 23:21

I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.

Husref glavni krivac za ovaj derbi, odma iza indolentni igrači, odma iza Amar Osim. Nisu oni dobri, kolko smo mi očajni bili.

Od mene svakako podrška i stručnom štabu i igračima, al se pristup i igra moraju mijenjat. Oboje je bilo očajno zadnjih 2 sedmice. Ako se ne promijene vrlo brzo možemo od 'I kada teško je...' doći do 'Igrajte pichke'.

Jedan unpopular opinion: Želim mu sve najbolje u životu, ali Đokanović je dovoljno pokazao da se vidi da od njeg nema ozbiljnog igrača. :(
Samo naprijed Saraj'vo!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 sep 2019, 23:21

sabur :kafa:

VVVBK

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 02 sep 2019, 23:24

joker90 je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:Sve dok naši igrači ne budu zarađivali milione o parama i platama je smješno i pričati. U bh ligi igraš za socijalnu naknadu, ne za platu.
Ne zarađuju milione, ali da je baš socijalna naknada..
Iz perspektive kluba ta njihova plata nešto drugo znači... Druga je računica: Evo tebi plata da riješiš sve brige u životu kako bi se mogao posvetiti samo fudbalu.

Ta plata znači i zdravu ishranu i preparate i to da se ne moraš brinuti da ti veš bude suh i da si uvijek dobre volje i nasmijan i da ne moraš brinuti za budućnost kako bi se mogao posvetiti fudbalu i samo fudbalu.

Naše plate ne osiguravaju ništa od toga. Kad pokušavaš naći investitora za neki proizvod jedna od stavki o kojima pričaš je i tvoja plata. Iskusnom investitoru kažeš li previše ispast će da si pohlepan i da te ne zanima firma nego brza zarada, kažeš li premalo on zna da ti moraš biološki funkcionisat da bi bio produktivan što znači da moraš reći baš taman.

Na poentu... naši igrači su premalo plaćeni za posao koji rade. A nama nije u interesu da štedimo na njima i da ih kinjimo, nama je u interesu da imamo koristi od njih.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 sep 2019, 23:33

Izvinjavam se što vas prekidam u ovim sjajnim diskusijama, samo me zanima ima li neko ljubazan da mi kaže koji igrač bi trebali biti u protokolu nakon ove pauze? Ne mogu sad da tražim one izvještaje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 sep 2019, 23:41

vala nasi igraci sigurno nisu malo placeni da bi se hranili i trenirali kako treba, problem su navike koje imaju i koje im je tesko izbiti iz glave, vecini, a nazalost neki su i u takvim godinama da nema ni smisla pokusavati, jedina nada je da ove mladje generacije koje dolaze nekako usmjerimo na taj put da gledaju da rade sve ono sto ce im pomoci da izgrade dobru karijeru
Pyro is not a crime !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 sep 2019, 23:42

AlfredNobel je napisao/la:Izvinjavam se što vas prekidam u ovim sjajnim diskusijama, samo me zanima ima li neko ljubazan da mi kaže koji igrač bi trebali biti u protokolu nakon ove pauze? Ne mogu sad da tražim one izvještaje.
Teško češ doci do te informacije, prije će se neko svjetsko čudo desiti, nego što će se kluba na službenim stranicama, oglasiti o terminu povratku povrijeđenih igrača.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 02 sep 2019, 23:42

Za ovu blamazu mora neko odgovarati

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 sep 2019, 23:45

Ili se meni cini ili nasa akademija dobrano stagnira. I kvalitativno i kvantitativno. Nekada smo redovno isli na ozbiljne turnire, dovodili dosta djece iz cijele drzave itd.,a sad mi se cini da smo dobro stagnirali na tom planu, ili ja nisam dobro informisan i ne pratim dovoljno detaljno?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2019, 23:54

Tele33 je napisao/la:I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.

Husref glavni krivac za ovaj derbi, odma iza indolentni igrači, odma iza Amar Osim. Nisu oni dobri, kolko smo mi očajni bili.

Od mene svakako podrška i stručnom štabu i igračima, al se pristup i igra moraju mijenjat. Oboje je bilo očajno zadnjih 2 sedmice. Ako se ne promijene vrlo brzo možemo od 'I kada teško je...' doći do 'Igrajte pichke'.

Jedan unpopular opinion: Želim mu sve najbolje u životu, ali Đokanović je dovoljno pokazao da se vidi da od njeg nema ozbiljnog igrača. :(
Ma ja. Husref gasio vatru sa osamnaestogodisnjakom i to na njegovoj neprirodnoj poziciji, prije toga debitovao protiv prvaka Skotske i odigrao dvije utakmice sa desetkovanom ekipom, napadac mu bio par u vezi. Dovoljno da ti zakljucis da od momka nema nista.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drinagold
Kontakt:

Post Postao/la drinagold » 02 sep 2019, 23:55

zagorski je napisao/la:Ili se meni cini ili nasa akademija dobrano stagnira. I kvalitativno i kvantitativno. Nekada smo redovno isli na ozbiljne turnire, dovodili dosta djece iz cijele drzave itd.,a sad mi se cini da smo dobro stagnirali na tom planu, ili ja nisam dobro informisan i ne pratim dovoljno detaljno?
Dobro si informisan. Kako je stala gradnja kampa tako se stalo i sa dovodjenjem kadra koji valja. Sto igrackog sto trenerskog.
Treneri u akademiji su dno dna. Vise od pola ih ne zasluzuje biti tu (cast pojedincima!!).
Stalo se, ne napreduje se a to ce se osjetit za godinu dvije kad ne bude bilo novih Kovacevica, Mujakica, Djokanovica...
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 sep 2019, 23:59

Sabinho je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:I za mene je 0-3 > 5-2. Bez obzira što su nas oni više pojeli na terenu sad, nego mi njih tad.

Ma ja. Husref gasio vatru sa osamnaestogodisnjakom i to na njegovoj neprirodnoj poziciji, prije toga debitovao protiv prvaka Skotske i odigrao dvije utakmice sa desetkovanom ekipom, napadac mu bio par u vezi. Dovoljno da ti zakljucis da od momka nema nista.
100 puta sam pogriješio sa procjenom isto toliko puta vjerovatno bio u pravu. biće mi drago ako pogriješim u njegovom slučaju. ali ima ono nešto što se odmah vidi. vrijeme će pokazat.
Samo naprijed Saraj'vo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 sep 2019, 00:00

Brate s platom koju oni imaju mogu svaki mjesec kupit nove dvije sprave za vježbanje plus platit privatnog trenera za taj mjesec, i da im ostane za života ugodnijeg nego što ima 90% nas. Govorim o prvotimcima. Nisu pare problem nego mentalitet. Stanojeviću svaka čast za odigrano, al na ovoj pauzi se vala zapustio. Hajd, ne možeš trenirat, al on se ubi guz.eći sarajevske starlete, od nargilhane do nargilhane, od izletišta do izletišta. Šta je Radovac s prvim parama uradio? Kupio Q7-micu. Ne kažem ja da oni ne trebaju i uživat, al prioriteti se moraju znat. Baš danas čitam kako neki bivši fudbaler, Portugalac, govori o Ronaldu i Quaresmi. Quaresma je bio i veći talenat nego CR, al je on od prve plate kupio nekog ferrarija a Ronaldo kupio teretanu. U tom je razlika.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 03 sep 2019, 00:03

Jao nakon jednog poraza ne valja niko ni trener,ni ekipa,ni vlasnik,ni akademija ni ništa. Prošle sedmice nisu valjali navijači.Mogu samo konstatovati da su pojedini jedva čekali kiks pa da mogu malo seruckati po svemu. Gospodo budite svjesni za koga navijate i da će Sarajevo vazda biti na ovakvom i sličnom nivou. Što prije to prihvatite lakše će vam biti.
Vamos Sarajevo!!!
ISTINA ZA VEDRANA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 sep 2019, 00:07

skoroalen je napisao/la:Brate s platom koju oni imaju mogu svaki mjesec kupit nove dvije sprave za vježbanje plus platit privatnog trenera za taj mjesec, i da im ostane za života ugodnijeg nego što ima 90% nas. Govorim o prvotimcima. Nisu pare problem nego mentalitet. Stanojeviću svaka čast za odigrano, al na ovoj pauzi se vala zapustio. Hajd, ne možeš trenirat, al on se ubi guz.eći sarajevske starlete, od nargilhane do nargilhane, od izletišta do izletišta. Šta je Radovac s prvim parama uradio? Kupio Q7-micu. Ne kažem ja da oni ne trebaju i uživat, al prioriteti se moraju znat. Baš danas čitam kako neki bivši fudbaler, Portugalac, govori o Ronaldu i Quaresmi. Quaresma je bio i veći talenat nego CR, al je on od prve plate kupio nekog ferrarija a Ronaldo kupio teretanu. U tom je razlika.
Normalno da su dobro plaćeni, ne znam ko je provalio glupost da nisu. Ima njih koji su i suviše dobro plaćeni u poređenju s njihovim kvalitetama. Mentalitet je to, što više igrača kao što su Lazić, Šerbećić, Ahmetović, to bolje za sve. I onda mi neko uzme i poredi pripreme ozbiljnih klubova u Evropi i nas, a ima tu milion faktora što kod nas utiče da ta sprema bude lošija.

Fine su ove teorije zavjere, pročitao sam ovu zadnju stranicu. Vidim opet se spominju auta koja su dobili, a mogu misliti šta se sve spominjalo jučer i danas. Sreća nisam čitao. I vidjeh jedan komentar strašan kako samo dobru odbranu imamo, ovo sve talašika. Čovjek da ne povjeruje, koliko mozgovima malo treba, čisti debilizam. Treba vidjeti da li je bilo bojkota i jesu li plate isplaćene, ako već neko nije to spomenuo. :lol: :clap: :guz:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2019, 00:08

Tele33 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

100 puta sam pogriješio sa procjenom isto toliko puta vjerovatno bio u pravu. biće mi drago ako pogriješim u njegovom slučaju. ali ima ono nešto što se odmah vidi. vrijeme će pokazat.
Polako. Prava je sreca sto smo ga uopce uspjeli zadrzati. Bitno je da mu Husref daje minute, a bice to jos puno bolje kad odigra koju utakmicu uz Stanojevica, Oremusa, Rahmanovica. Ova sezona treba da posluzi za afirmisanje u seniorski fudbal, a naredna da bude neizostavan clan startne postave. Ja bih ovo sto si ti rekao mogao reci samo za Mustafica.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 sep 2019, 00:17

skoroalen je napisao/la:Brate s platom koju oni imaju mogu svaki mjesec kupit nove dvije sprave za vježbanje plus platit privatnog trenera za taj mjesec, i da im ostane za života ugodnijeg nego što ima 90% nas. Govorim o prvotimcima. Nisu pare problem nego mentalitet. Stanojeviću svaka čast za odigrano, al na ovoj pauzi se vala zapustio. Hajd, ne možeš trenirat, al on se ubi guz.eći sarajevske starlete, od nargilhane do nargilhane, od izletišta do izletišta. Šta je Radovac s prvim parama uradio? Kupio Q7-micu. Ne kažem ja da oni ne trebaju i uživat, al prioriteti se moraju znat. Baš danas čitam kako neki bivši fudbaler, Portugalac, govori o Ronaldu i Quaresmi. Quaresma je bio i veći talenat nego CR, al je on od prve plate kupio nekog ferrarija a Ronaldo kupio teretanu. U tom je razlika.
Cimirot treba svima da bude primjer.Šutio, mukotrpno radio, nisu ga viđali po Bahusu, Valteru, nargilanama, mislim da tada nije ni imao profile na društvenim mrežama.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 sep 2019, 00:17

Mustafica upisati na fakultet!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2019, 00:22

Giljotina je napisao/la:Mustafica upisati na fakultet!
FPN? :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 27 gostiju.