Pa na osnovu utakmice sinocnje jer ako si gledao tekmu vidio si dvije sanse borca osim tri gola a celik onakav nikakav bez ideje u toj utakmici je realno mogao doziviti blamažu zato mislim da niste bolji od Čelika ne sto sam ja navijac Čelika vec razlog igre i kvaliteta i igrackog kvaliteta realno Čelik je ne puno ali bolji od Borca i sinoc u par navrata su vam i dokazali to da se branite i igrate povučeno a igrate na domaćem terenu(tada jos niste crveni dobili) zato i mislim da je vise Čelik kvalitetniji i jaci jer da ste jaci i kvalitetniji koji tvrdite rasuli bi onavak izgubljeno pogubljeni klub na terenu bez trenera i jasne situacije u zadnjih 3 kola.[/quote]
Objektivna zenicka publika

, celik nije bio puno bolji, vec mnogo losiji, cak je i zvijezda bolje izgledala nego sinoc celik. Prvo poluvrijeme smo vam trebali dati 4 komada, niste imali ni jednu pravu priliku, cak ste sa igracem vise bili losiji. I ne znam na osnovu cega ste se nafurali da ste neki faktor, veze ekipa, realno prosralo vas na pocetku malo i sad potop. Sto se nas tice Zrinjski i Sarajevo za tri klase bolji, sa svim ostalim smo tu u pet deka mozemo igrati evropu, a mozemo i ladno zavrsiti 7-8...[/quote]
Ja ne znam jesil ti talentovano pametan ili si slijep covjece.Ja niti sma rekao da je Čelik bolji od Sarajeva i Zrinje niti sam rekao da je Čelik sinoc bio bolji od Borca,vec ti govorim da je Čelik objektivno bolji od vas al smo tek mozda peta ili sesta ekipa po kvalitetu igraca usta ste vi iza nas odma vi i Sloboda a i Sarajevo,Zrinjski,Zeljo,Siroki pa i Tuzla City su ispred nas i vas u kvalitetu.
I nije nas prosralo prva tri kola vec su momci igrali dobro a sad sta se desava u ova tri kola zadnja to se i mi svi pitamo druze.I opet ti kazem niko ne spori da ste bili bolji sinoc bar ja ne sporim to vec realan i objektivan kvalitet je na nasoj strani ne velik ali jest.