Btw,u Kupu Republike Srpske,vodimo u Gradišci protiv Kozare nakon prvog poluvremena 3-0

Moderator/ica: vlakanje
Hvala za upis.zlajci je napisao/la:Oprostite na upadu, mod neka prebaci post ako bude smetao.
Vranjes igra fenomenalno. Kakav mozak i izbacivanje lijevog krila kod vaseg gola. Vile su nas pronosale kad je glavom pogodio stativu, a svo vrijeme je orao teren. Sjajan mi je bio Danilovic dok nije pao s snagom. Borac je izgledao jako ozbiljno iako ste dozivili pad oko 65-70 min,imao sam osjecaj prvenstveno zbog snage.
Generalno su mi nase utakmice jedne od drazih. Prvo mi je stari kao klincu pricao o nasim borbama 60-tih u barazima za 1. Saveznu ligu. Kod naseg zadnjeg baraza i posljednjeg ulaska Slobodu u Tz su iz Borca dovedeni Omer Jusic i Mesud Nalic.
Omer Jusic je postao najbolji strijelac Slobode svih vremena, te i danas drzi rekord. Imao sam priliku puno vremena provoditi s njim pod njegove stare dane,cesto je pricao o BL i Borcu. Njegov unuk je Omar Prses koji je jucer zabio gol. Mesud je takodjer napravio dobru karijeru, a njegov zin je Zlatan Nalic. Price o Borcu i Slobodi su uvijek imale i neizbježni dio o tragicnom zemljotresu i kako je Sloboda ponudila Borcu domacinstvo u Tz u tom periodu.
Za BL me vezu divne uspomene, a posebno mi je ostalo u sjecanju tekma u BL 2003 ili 2004. Gostovanje je trajalo cca 24 sata uz dva bliska susreta sa Lesinarima prije tekme, policijom, ali smo imali priliku upoznati i Djurdjicu koja je prodavala ulaznice,te sjecanje na taj osmijeh sapire gorcinu poraza koji je uslijedio nakon vaseg preokreta. Nas half Vidic je dao autogol pred kraj utakmice i tako se od junaka pretvorio u tragicara jer je bio strijelac i za nase vodstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.