BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
18
6%
1
7
2%
2
2
1%
3
48
17%
4
54
19%
6
155
55%

Ukupno glasova: 284

invincible1921
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 01:12

Wandelanoite je napisao/la:Ko grije klupu u Dinamo jesil ti zdrav?

Kakve veze ima gdje je rođen i kakve uslove je imao? Čovjek je kvalitetniji igrač od svih krila i uostalom da je Susic onomad gurao smiješnom amatera Viscu ni Brazila mi ne bi vidjeli.

Ima itkako veze, kad ti u najboljim godinama iz lige petice ides u Dinamo to puno toga govori,,,,al haj nebitno
=\_1921_/=

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2019, 01:16

invincible1921 je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Ko grije klupu u Dinamo jesil ti zdrav?

Kakve veze ima gdje je rođen i kakve uslove je imao? Čovjek je kvalitetniji igrač od svih krila i uostalom da je Susic onomad gurao smiješnom amatera Viscu ni Brazila mi ne bi vidjeli.

Ima itkako veze, kad ti u najboljim godinama iz lige petice ides u Dinamo to puno toga govori,,,,al haj nebitno
Da li je bolje igrati za Dinamo i igrati LP ili Basaksehir i rekreativnu Tursku ligu sa gomilom staraca gdje utakmice lice na radničke sportske igre?

Mi da imamo krila iz boljih klubova i koji su bolji od Hajrovica bilo bi uredu, ali porediti Viscu i Duljevica sa Izetom je jadno i žalosno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 sep 2019, 01:36

Amar Beširević stoper Olimpica umjesto Zukanovića! Robi reaguj!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2019, 01:47

invincible1921 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:A na osnovu cega mi zakljucujemo kakvu igru igramo i koji nam igrac odgovara?
Na osnovu dobro odigranog poluvremena u Italiji mozda?
Kad saberem dojmove sa ostalih utakmica, zakljucak je da trebamo zamijeniti selerktora i 80% reprezentacije.

Mi nemamo igru, nemamo rezultat, dakle ne mozemo znati ko i sta nam odgovara (izuzev Dzeke i Pjanica, ali oni odgovaraju i Brazilu).
Imamo itekako igru. Ja sam prvi bio protiv Roberta, ali fkt je dao neku notu ovoj ekipi. Kad se sjetim prije svaka tekma u pregledu kvalifikacija to se igra od noge do noge, napada, krila, kontre, ...prikazu nas ...izbiji nabiji na dzeku :crazy: :crazy:

Nisam neki strucnjak fudbalski, al evo par stvari koje su po meni presudne za robija i njegovu koncepciju:

1. Sehic igra jer on hoce golmana koji ce ucestvovat u igru, a ne izbijat ko konjina cak i onda kad nema protivnika ni na 30metara od naseg gola, onda golmana koji ce izletit kad treba pokupit loptu , bacit je u kontru.

2. Dao je veliku slobodu Visci, Duljevicu, Pjanicu, Gojaku sto vrlo lako moze dovesti do problema u odbrani zato konstatno trazi igrace koji ce radit, trcat i nece pametovat. Saric zato i igra jer uzme loptu, udari, doda prvom do sebe ne komplikuje...ista prica i sa Besicem samo sto je Besic u zadnje vrijeme pravo poce jes go.vna, u finskoj skrivio cist go jer je izgubio loptu i otvorio kontru. To je u zadjih par tekmi previse puta radio.

3. Prosinecki bi volio vidjeti za svoj sistem i moderne bekove , ali je belaj sto mi nemamo uospte bekova, a kamol modernih pa onda krpi kako stigne.

Znaci ukratko da ti sazmem, onima koji su brzi i dobri na lopti dao je slobodu maksimalnu, ovim ostalim je reko da budu vodonose koje ce radit sve kako bi se lopta dobacila do napada...i naravno Dzeke koji je van svake rasprave jer je Dzeko.

Po meni Robert je vrh sve zamislio i vrh i radi, ali jbg nemamo mi bas tako mocnu ekipu kao sto pojedini ovdje zamisljaju.

E kad se pametuje toliko o pozivima e haj eo bas da cujem od ovih igraca sto sam nabrojao, hadje nadjite mi neke koji ce na ovim pozicijama pruziti drastican pomak ?

Visca, Duljevic, Pjanic, Gojak, Krunic - Svaki od njih je bolji od Hajrovica, Jajala, Vranica, Stevanovica,,,i eto slobodno dodaj koga god hoces...i sto bi onda zvao bilo koga od njih sta ce nam gomilanje igraca kad ih imamo i ovako sasvim dovoljno na tim pozicijama

Jedino bih probao tog Prcica koji je mozda bolji igrac od Sarica, ali pitanje je dal moze ispostovat ovo sto Robert trazi na toj poziciji. Takodjer nac nekog beka nam je pod moranjem. Kvrzic? Susisc?

Dilaver nece da igra za nas i kraj price. Da mu se igra bio bi pozvan i igrao bi...
To se moglo primjetiti u Ligi nacija, pa čak i u početku kvalifikacija, imali smo mi nekakav sistem, ličilo je to na nešto zaista, al' onda je ona Finska pokvarila apsolutno sve i vratila nas dvije godine unazad.

Na stranu poraz, al' sve stvari i dešavanja oko meča su nas pravo unazadile.

Prosinečki se zayebao u dvije stvari, gradio je imidž i autoritet kroz novine i portale preko leđa Begovića, Kolašinca, Hajrovića (ne ulazim sada je l' opravdano ili nije, to sam već više puta pisao svoje viđenje), dok tu na licu mjesta prema igračima koje trenira nije pokazao neki Bog zna kakav autoritet, jer da jeste, ne bi naši imali pristup protiv Finaca kakav su imali.

A druga stvar, pored toga što očigledno nema tako jak autoritet, previše je i tvrdoglav po pitanju nekih igrača i nekih zamisli koje on ima.

Vidjet ćemo šta će biti, prvih pola godine (Liga nacija) je bilo odlično, drugih pola godine (početak kvalifikacija pa do danas) je bilo strašno loše.

Sada kada je konačno vidio sve šta može očekivati od svojih igrača i javnosti, od vrhunskih partija i maestralne podrške navijača pa do šetanja po terenu i pljuvanja većine javnosti, nakon ovoga ćemo vidjeti kakav je Robert stručnjak i koliko zapravo vrijedi.

Ako ovo izvuče, svaka mu čast, ako ne uspije onda nije ništa bolji od prethodnika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2019, 01:52

Htio bih samo znati zašto ne koristi izmjene. U svakoj utakmici padnemo oko 60e minute i svaki gol u kvalifikacijama smo primili u drugom poluvremenu...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 sep 2019, 02:10

Izet je najgluplji igrač dinama otkako navijam za isti.
Nije ni cudo sto u najboljim godinama je vise klupa nego prva.
Ako je on takav najbolje krilo repke onda je normalno da te dobije finska 2 0.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 sep 2019, 02:19

Vucevich je napisao/la:Htio bih samo znati zašto ne koristi izmjene. U svakoj utakmici padnemo oko 60e minute i svaki gol u kvalifikacijama smo primili u drugom poluvremenu...
Slabo plate ovi sa klupe, moraju povećati tarifu za koju minutu više.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2019, 07:46

invincible1921 je napisao/la:.

Imamo itekako igru. Ja sam prvi bio protiv Roberta, ali fkt je dao neku notu ovoj ekipi. Kad se sjetim prije svaka tekma u pregledu kvalifikacija to se igra od noge do noge, napada, krila, kontre, ...prikazu nas ...izbiji nabiji na dzeku :crazy: :crazy:

Nisam neki strucnjak fudbalski, al evo par stvari koje su po meni presudne za robija i njegovu koncepciju:

1. Sehic igra jer on hoce golmana koji ce ucestvovat u igru, a ne izbijat ko konjina cak i onda kad nema protivnika ni na 30metara od naseg gola, onda golmana koji ce izletit kad treba pokupit loptu , bacit je u kontru.

2. Dao je veliku slobodu Visci, Duljevicu, Pjanicu, Gojaku sto vrlo lako moze dovesti do problema u odbrani zato konstatno trazi igrace koji ce radit, trcat i nece pametovat. Saric zato i igra jer uzme loptu, udari, doda prvom do sebe ne komplikuje...ista prica i sa Besicem samo sto je Besic u zadnje vrijeme pravo poce jes go.vna, u finskoj skrivio cist go jer je izgubio loptu i otvorio kontru. To je u zadjih par tekmi previse puta radio.

3. Prosinecki bi volio vidjeti za svoj sistem i moderne bekove , ali je belaj sto mi nemamo uospte bekova, a kamol modernih pa onda krpi kako stigne.

Znaci ukratko da ti sazmem, onima koji su brzi i dobri na lopti dao je slobodu maksimalnu, ovim ostalim je reko da budu vodonose koje ce radit sve kako bi se lopta dobacila do napada...i naravno Dzeke koji je van svake rasprave jer je Dzeko.

Po meni Robert je vrh sve zamislio i vrh i radi, ali jbg nemamo mi bas tako mocnu ekipu kao sto pojedini ovdje zamisljaju.

E kad se pametuje toliko o pozivima e haj eo bas da cujem od ovih igraca sto sam nabrojao, hadje nadjite mi neke koji ce na ovim pozicijama pruziti drastican pomak ?

Visca, Duljevic, Pjanic, Gojak, Krunic - Svaki od njih je bolji od Hajrovica, Jajala, Vranica, Stevanovica,,,i eto slobodno dodaj koga god hoces...i sto bi onda zvao bilo koga od njih sta ce nam gomilanje igraca kad ih imamo i ovako sasvim dovoljno na tim pozicijama

Jedino bih probao tog Prcica koji je mozda bolji igrac od Sarica, ali pitanje je dal moze ispostovat ovo sto Robert trazi na toj poziciji. Takodjer nac nekog beka nam je pod moranjem. Kvrzic? Susisc?

Dilaver nece da igra za nas i kraj price. Da mu se igra bio bi pozvan i igrao bi...
Utakmica protiv S . Irske u Dublinu, je jedna od najgorih u istoriji reprezentacije. Raspad sistema. Pobjeda vjerovatno spada u fudbalske fenomene, gdje tim koji ima 30 kornera i 20 udaraca na gol izgubi.

Utakmica protiv S. Irske na Grbavici, ispodprosjecna predstava nase reprezentacije. Nista nismo pokazali, opet imali tonu srece i remi je bio maksimum sta smo zasluzili.

Dvije tekme protiv Austrije su mozda bile indikator da se nesto desava i mijenja. Pristojne utakmice, gdje smo djelovali organizovano i cvrsto. Trenutak kada sam i ja povjerovao(ili pokusaoo sebe uvjeriti) da gradimo ozbiljnu ekipu, medjutim, kasnije predstave Austrije su pokazale da su oni vec bili u ozbiljnoj krizi.

Protiv Armenije na Grbavici objekrivno neuvjerljiuva predstava. Armenci bili ravnopravni, prijetili i strepili smo za minimalnu pobjedu.

Grcka kod kuce i opet utalmica za udzbenike. Pola sata rapsodije i sat vremena raspada sistema. Meni licno jedno od najvecih reprezentativniih razocarenja u istoriji. Pokazali smo sve mane koje nas tradicionalno "krase", javasluk i amaterizam, i koje su protivnici apsolvirali.

Protiv Fiske rezultat je objektivno pokazao odnos snaga na tereneu. Ljudi nam odrzali lekciju i poslali kuci. Igra za keca.

Italija, opet nasa posla. Pokazali smo da umijemo kada se napalimo, kada smo motivisani, ali opet nedostatak sistema i mentalne snage. Nedovoljno za remi.

Sve u svemu, da ne bi (pre)sretnih pobjeda protiv S. Irske, dosadasnji mandat Prosineckog bi bio nula. Bio bi ono sto vidimo na tabeli , 5. mjesto prije Lihtenstajna. Ovo nije subjektivan stav, nego ono sto se moglo vidjeti i sto je na stolu.
S njim smo odigrali smo dvije pristojne utakmice, protiv Austrije, ostalo moze uci u negativne rekorde.
Tvoja opservacija igre, Sehic, Duljevic, sloboda, bekovi...to je nesto sto ti vidis , ja ne.
Ja ne vidim igru, ne vidim rezultat i ne vidim profesionalan rad selektora.

Nema tu nista licno protiv Prosineckog, ja sam bio jedan od njegovih najglasnijih simpatizera dok se nije pokazao nedorasto.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 sep 2019, 08:58

filgudeeeeee, reci him :rol:

salu na stranu, svaka kao da sam je ja napisao:-)

najbitnije u svemu je ova zadnja recenica!
svako normalan mijenja misljenje, kako sam se i ja radovao robertu i sada bi se mogle hrpe mailova podrske izvuci ali kada ne ide, ne ide. Da mi je caca, treba reci da ovo sve sto radi, ne valja.

meni jos neku nadu daje sto je grupa stvarno taraba, skupina levatskih ekipa osim te neke, hajmo reci, prosjecne italije koja mora biti medju dvije ekipe.
nije nemoguce da mi i ovakvi, nikakvi, ovo zavrsimo u nasu korist.
najbitnija nam je tekma u armeniji i ako klepimo 6 bodova u ove dvije tekme, ja ne sumnjam da cemo fince oderati u zenici (nasi ce se sigurno naloziti da isprave onu sramotu a tu bi trebao biti i pjanic, uz domaci teren).
Sta ce nam trebati sa grckom i italijom vidjecemo, ne sumnjam ni u npr. bod protiv italije, ako nam bude trebao:-)

ali hajmo mi vidjeti prvo sta ce biti sada u nedjelju:-)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 sep 2019, 09:47

Cim mi krenemo vrsit kalkulacije u 4 kolu znas da od toga nema nista.Mozda i pobijedimo ove dvije (strah me Armenije da nasi sta ne use.ru),ali kad dodju dvije najvaznije utakmice (Finska i Grcka) tu cemo popusit ono kako samo mi znamo.Italiju ne racunam jer sumnjam da cemo im uzet i bod a kamoli pobijedit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 sep 2019, 10:36

Utakmica u Irskoj jeste bila katastrofalna...kao i ona u Finskoj...i to je to.
Sve ostale, a bilo ih je 10-ak su dovoljno kvalitetno odradjene, pa cak i porazi u gostima protiv Spanije odnosno Italije.
Armeniju bezveze spominjete kad je jasno kao dan da se igralo maltene s pola snage kako bi se sačuvalo za Grcku kroz par dana...to sto su zabili pred kraj pa imali veliki motiv da nam zaprijete je druga stvar...zaprijetili smo i mi u Italiji nakon 2:1.
To sto pricate za Grcku je nevjerojatna neobjektivnost i mrznja spram Robija gdje niti u jednom trenutku ne uzimate u obzir činjenicu da smo u jednoj minuti skrivili penal (Sunjic) i dobili crveni karton (Pjanic)...do toga trenutka sam bio ubijedjen da nam ne mogu zabiti 2 gola jer je Robi imao SISTEM u kojem smo se dobro branili...

I najvažnija stvar...uzimate u obzir "limitiranost" selektora a u isto vrijeme zaboravljajte koliko nam je ova grupa igrača limitirana.
Ja jedino zamjerim Robiju kasnjenje je s izmjenama...te donekle nepozivanje Hajrovića koji je svakako za klupe ali ipak najbolja opcija s klupe.
Vrancic, Prcić...i ranije su kod drugih selektora pozivani pa nisu iskoristili priliku, nije to samo s Robijem slucaju...očito da momci u datom trenutku ne zadovoljavaju svojim karakteristikama...
Itd.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2019, 11:13

Nevjerovatna neobjektivnost je nepriznati da smo, nakon 25 minuta, bili satjerani u cosak protiv Grcke.
Penal i crveni karton su bili posljedica raspada igre, a ne uzrok raspada igre.
To i jeste ono sto taj remi cini ravnim porazu.
Sam rezultatski tok nije nista neobicno, medjutim igra i oscilacije su potvrda nase mentalne inferiornosti i nepripremljenosti, pocevsi od selektora.

Ova, uz dvije spomenute (S. Irska i Finska), cini grupu od tri katastrofalne utakmice.
Utakmica protiv Armenije na Grbavici, mozemo okarakterisati zadovoljavajucom iskljucivo radi bodova. Predstava koju smo pruzili, bila je uvertira za blamaze protiv Grcke i Finske, jer se vidjelo da sa onakvom igrom ne mozemo parirati iole organizovanoj ekipi.

Italija je vec stara luzerska prica. :roll: Na motiv i atraktivnost utakmice pokazemo nesto, ali nedovoljno za remi.

Peto mjesto u grupi, dvije-tri katastrofalne utakmice i jedva jedna-dvije pristojne?
Na osnovu cega dajemo Prosineckom pozitivnu ocjenu i nadamo se necemu?
Je li treba vjerovati svojim ocima ili onome sto kaze Robi i njegovi?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 11:30

@DrFilgud pa evo npr jel pp tebi bolje igramo sad ili sa Mesom recimo?

Ja sam ti napiso sta po meni Robi hoce da igra, al jbg nismo mi ni jaki tako ko sto mislimo.

Sto se tice igraca oko toga je k pocela prica, hajd evo za.koga ti mislis da bj bio prevaga, da mozes rec "Da igra taj i taj mi bi bili dosta bolji"?
=\_1921_/=

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2019, 11:55

invincible1921 je napisao/la:@DrFilgud pa evo npr jel pp tebi bolje igramo sad ili sa Mesom recimo?

Ja sam ti napiso sta po meni Robi hoce da igra, al jbg nismo mi ni jaki tako ko sto mislimo.

Sto se tice igraca oko toga je k pocela prica, hajd evo za.koga ti mislis da bj bio prevaga, da mozes rec "Da igra taj i taj mi bi bili dosta bolji"?
Selektor je tu da postavi igru kakvu moze, a ne kakvu bi volio da igra.
On je pricao o kmbinatorici, posjedu lopte, a ono sto smo dobro odigrali (Austriax2) je bio proizvod destrukcije i trke.
To je bio trenutak kada sam pomislio da se Prosinecki prilagodio kadru.
Poslije se ispostavilo da on mozda i zna sta hoce, ali sigurno ne zna kako to postici.

Mesa je u 14 kvalifikacijskih utakmica, imao 4 poraza I to Belgija x2, Spanija i Irska (baraz). Bilo je losih igra, neobicnih formacija, ali do Kipra nismo imali ni rezultatski fiasko, niti utakmicu koju bismo mogli nazvati katastrofalnom igrom.
Prosinecki je u 4 utakmice kvalifikacija ispucao i rezultatske blamaze i blamaze u igri.
S Mesom smo igrali ruzno, s Prosineckim ne znam ni kako igramo.

Nemamo mi igraca koji bi bio prevaga, ali imamo igrace koji bi sigurno pojacali konkurenciju. Jajalo i Hajrovic prije svih, tu je i Vrancic, centarfori Mesanovic ili Hodzic, desni bekovi Susic ili Stevanovic, Kozulj.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 03 sep 2019, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 sep 2019, 12:06

mene samo jedno interesuje..ako smo mi 'limitirana' ekipa i u tome trazimo neka opravdanja..majku mu, sta o sebi trebaju misliti armenci, finci i grci :hmmmmm:
pa bez selektora, da nas dzeko selektuje i igra, mi bismo morali biti 2. ekipa ove grupe! :kafa:
zbog tog ubjedjenja hocu da cekam rasplet ove grupe u nadi da cemo to rutinski zavrsiti do kraja. mada, strah me vec nedjelje i pristupa nasih zvjezdica ali trebalo bi da bude ok jer blamazu iz finske sebi ne smiju priustiti, koliko god bili bezobrazni i razmazeni, a jesu, itekako.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2019, 12:10

babino je napisao/la:mene samo jedno interesuje..ako smo mi 'limitirana' ekipa i u tome trazimo neka opravdanja..majku mu, sta o sebi trebaju misliti armenci, finci i grci :hmmmmm:
pa bez selektora, da nas dzeko selektuje i igra, mi bismo morali biti 2. ekipa ove grupe! :kafa:
zbog tog ubjedjenja hocu da cekam rasplet ove grupe u nadi da cemo to rutinski zavrsiti do kraja. mada, strah me vec nedjelje i pristupa nasih zvjezdica ali trebalo bi da bude ok jer blamazu iz finske sebi ne smiju priustiti, koliko god bili bezobrazni i razmazeni, a jesu, itekako.
Ma pusti to "limitirani, razmazeni, zvjezdice..."
Svak se qurci koliko mu se dozvoli. Dovedi Vahu, pa ces vidjeti da nismo ni limitirani, ni razmazeni, ni zvjezdice.
Letili bi po terenu i ne bi bilo foliranja. Igrali bi kako moraju , a to je bez sumnje drugo mjesto u ovoj grupi.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 sep 2019, 12:24

Zar ivaj stevanovic nije pozvan u repku , ako nije stvarno Prosineki , ne kontam te
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2019, 12:29

Samo kad ima da se do te mjere izražava ta igračka limitiranost i tu se odmah daje povoda da selektor(I) imaju neko opravdanje za svoje neznanje, loše vođenje ekipe i slično. Svi mi znamo naše limite, svi znamo dokle možemo a to nije ovo gdje smo sad. Nismo mi toliko limitirani koliko pojedini predstavljaju, po tome jedan Island nikad ne bi bio na nekom velikom takmičenju ali jesu jer nisu govorili o igračkom limitu već kako da to što imaju maksimalno iskoriste.

Prosinečki po meni nema prolaznu ocjenu do sad, nakon Austrije sam mislio da je nešto novo i da Robi može nešto da uradi ali kasnije se ispostavilo da ne može. Dosta smo sreće imali u Ligi nacija, pogotovo taj prvi meč i da smo tu izgubili sve bi bilo drugačije ali, srećom, nismo ali bukvalno srećom. Pola ekipe se povrijedi i nikog ne poziva novog. Ne znam po čemu je to Sarić neizostavni član prvih 11. Šta to on ima pa mora svaku igrati. Uredu, zahvalan igrač, trči puno, ali nikakav drugi on kvalitet nema.

Bešić, Pjanić, Krunić i Gojak treba da igraju jer je to najkvalitetniji vezni red. Imaš trkača jednog u vidu Bešića i trojicu koji mogu da kreiraju nešto a i Bešić to zna da radi. Pjaniću treba neko ko zna lopte da igra da razumije ono što radi a to nije Sarić. A i sam Pjanić pretrči više od svih. Druga loša stvar kod Robija su izmjene. Neko mu treba javiti da ima pravo u toku jednog meča da izvrši tri izmjene a ne jednu ili eventualno dvije i to poslije 80. minute. Redovno padamo u drugom poluvremenu i svi to vide da se mučimo osim Robija i ne mijenja ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2019, 13:38

invincible1921 je napisao/la:@DrFilgud pa evo npr jel pp tebi bolje igramo sad ili sa Mesom recimo?

Bolje smo igrali pod Mesom, mada je to u pet deka svakako.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 sep 2019, 13:53

Vucevich je napisao/la:

Bolje smo igrali pod Mesom, mada je to u pet deka svakako.
Jesmo al u ku.rcu...mesa najgori trener ikada sto je vodio repku. Izbiji nabiji, djuric ga spasavo , vise srece nego pameti....a imo je i jaci tim nego robert.

Konacno igramo moderan fudbal, sad kolko je to ucinkovito moglo bi se diskutovati al to je jedini pravi put
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 20 gostiju.