ma skino sa neta odma cim otvorim pojavi mi se neki milion knjiga jbt,,,Devil je napisao/la:Kakvim knjigama jbt?Edvin_Mg je napisao/la:de jbt mozel meni ko reci sta trebam uraditi napocetku sa onim knjigama jbt hapa...
Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2011
Ides desni klik na nju i extract,ako imas winrar,i onda ce ti da se pojave instalacija,i ostale zezancije,a ako si skidao preko neta onda ces verovatno morati skinuti i Deamon tools,da mozes mountati iso.file.Edvin_Mg je napisao/la:ma skino sa neta odma cim otvorim pojavi mi se neki milion knjiga jbt,,,Devil je napisao/la:Kakvim knjigama jbt?Edvin_Mg je napisao/la:de jbt mozel meni ko reci sta trebam uraditi napocetku sa onim knjigama jbt hapa...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a kod mene opet problem kad hoću extrac-ovati piše no archives foundDevil je napisao/la:Ides desni klik na nju i extract,ako imas winrar,i onda ce ti da se pojave instalacija,i ostale zezancije,a ako si skidao preko neta onda ces verovatno morati skinuti i Deamon tools,da mozes mountati iso.file.Edvin_Mg je napisao/la:ma skino sa neta odma cim otvorim pojavi mi se neki milion knjiga jbt,,,Devil je napisao/la:
Kakvim knjigama jbt?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Forumas godineInterista di cuore je napisao/la:probaj nac crack na netu,moguce da je do toga...nevjernik je napisao/la:Uzeo CD, ubacio i ono extraktovao u Program files, udjem, kaze unable to find disc
skinem patch, instaliram ga, udjem, kad opet unable to find disc
znal iko u cemu je problem ????? pomagajte ljudi

problem rijesen
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
može li neko objasniti,,, instalirao sam manager, nabavio bih ligu i sad sam ja nešto bezze u editoru otvorio i snimio,, i kako ja sad mogu aktivirati u manageru,,
haj reci gdje nabaviUnica_Liverpool_ je napisao/la:može li neko objasniti,,, instalirao sam manager, nabavio bih ligu i sad sam ja nešto bezze u editoru otvorio i snimio,, i kako ja sad mogu aktivirati u manageru,,

- Radioglava
- Kontakt:
kad si sređivao to u editoru, snimio si pod nekim imenom. eh, sad kad započneš novu igru, tamo gdje biraš bazu podataka, izabereš to što si snimio. evo kako izgleda:Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li neko objasniti,,, instalirao sam manager, nabavio bih ligu i sad sam ja nešto bezze u editoru otvorio i snimio,, i kako ja sad mogu aktivirati u manageru,,
umjesto tog default, izaberi to svoje.
Zadnja izmjena: Radioglava, dana/u 12 nov 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
ee kupio sam manager, kad otvorim CD nema nidje da se instalira, pritisnem setup- udje u igru i onda kaze da ne moze da pronadje cd. Moze pomoc
koje smece skino sa neta,juce instaliro sve noormalno igro,jutros ustoo i kreno da igram... i ovo mi pise...ne mogu nac FB2011 cd, molim vas da provjerite da li je u cd-rom-u..... glupost..,, znal ko sta trebam uraditi?
- Radioglava
- Kontakt:
kad si instalirao moglo, a jutros kad si ustao i upalio nije moglo, hmm.Edvin_Mg je napisao/la:koje smece skino sa neta,juce instaliro sve noormalno igro,jutros ustoo i kreno da igram... i ovo mi pise...ne mogu nac FB2011 cd, molim vas da provjerite da li je u cd-rom-u..... glupost..,, znal ko sta trebam uraditi?
je li igra bila image, odnosno, jesi li je instalirao preko daemona? ako jesi, a radilo ti je nakon instalacije, onda predpostavljam da kad si sutradan upalio komp i krenuo igrati, nisi opet stavio ''image'' u daemon. pokušaj to uraditi.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
a gdje da ubacim taj fileRadioglava je napisao/la:kad si sređivao to u editoru, snimio si pod nekim imenom. eh, sad kad započneš novu igru, tamo gdje biraš bazu podataka, izabereš to što si snimio. evo kako izgleda:Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li neko objasniti,,, instalirao sam manager, nabavio bih ligu i sad sam ja nešto bezze u editoru otvorio i snimio,, i kako ja sad mogu aktivirati u manageru,,
umjesto tog default, izaberi to svoje.
Je li nasao iko kakav dobar facepack.. samo nemojte mi davat one megapackove od 3-4 gige...ako ima neki obicni sa logovima, par lica od liga petice i slicno 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Radioglava
- Kontakt:
izvini, nisam dobro razumio kad si prvi put postavio.Unica_Liverpool_ je napisao/la:a gdje da ubacim taj file
file koji si dobio staviš u my documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data
trebalo bi automatski da ti snimi u taj folder, ako nisi ništa mijenjao.
kad počneš novu igru, kod onog ''editor data files'' će ti pisati da imaš 1.
samo pazi da piše da je enabled.
to je to.

Neko link? 

-
- Kontakt:
haj preporucite napdaca jednog za nasu premijer ligu do milion eura. igram sa sarajevom 2012. godina.. 3. pretkolo lige prvaka.. igram protiv wisle iz krakova..
P.S Izasao je novi patch za obicnu verziju igrice i za rusku verziju...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
De daj ss sezona koje si zavrsio , rezultate i evropi i transfere ako ti nije mrsko moze i na pp 

Jel iko instalirao ovaj patch za rusku verziju???
Kad intaliram mogu samo igrat manager na ruskom nema drugih jezika.
Kad intaliram mogu samo igrat manager na ruskom nema drugih jezika.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unforgotten
- Kontakt:
http://fm-gamer.****/2009/11/fo ... ks_06.html
http://www.footballmanager.ws/category/facepacks
Evo zanimljivih linkova (facepackovi, grbovi i sl.) sa ranijih verzija, ako nemate.
A evo i link naseg FM portala, podforum graficki dodaci, nadam se da ce ubrzo biti nesto:
http://www.fmbosnia.com/forum/index.php
Nadam se da sam nekom pomogao
edit: evo i ovaj link:
http://www.fmscout.com/c-files.html
http://www.footballmanager.ws/category/facepacks
Evo zanimljivih linkova (facepackovi, grbovi i sl.) sa ranijih verzija, ako nemate.
A evo i link naseg FM portala, podforum graficki dodaci, nadam se da ce ubrzo biti nesto:
http://www.fmbosnia.com/forum/index.php
Nadam se da sam nekom pomogao

edit: evo i ovaj link:
http://www.fmscout.com/c-files.html
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Pa deder nam ovdje linkadnan_hzsa je napisao/la:

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.