Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
Otkud onda poziv u reprezentaciju prije desetak dana, pa ovakav rasplet?
Reklo bi se da je iz FIFA-e stigao negativan odgovor.
Zasto (ako nije taj misteriozni papir)?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
To zvuci realno, moguce da je babo potpisao promjenu drzavljanstva, jer je ovaj bio maloljetan.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. DrzavljanstvaDrFilgud je napisao/la:To zvuci realno, moguce da je babo potpisao promjenu drzavljanstva, jer je ovaj bio maloljetan.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
Jedino sto me tu zbunjuje, je da U16 selekcije ne igraju oficijelne, takmicarske utakmice.Tracy3McGrady je napisao/la:ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. Drzavljanstva
Ne znam da li igranjem za te selekcije, igrac postaje vezan i za to sportsko drzavljanstvo?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma ne bi Srbi...Wandelanoite je napisao/la:Kao kapiten Srbije i Crvene Zvezde je tada prešao da igra za nas, čim je tu upetljan i otac vjerovatno je to bilo iz ljutnje jer su mu Srbi nešto učinili.
U svakom slucaju, dobrodosao nazad Stefane. Da sa Krunicem budes srce Alijinog veznog reda
Igro za u/15 srbije protiv AustrijeDrFilgud je napisao/la:Jedino sto me tu zbunjuje, je da U16 selekcije ne igraju oficijelne, takmicarske utakmice.Tracy3McGrady je napisao/la:ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. Drzavljanstva
Ne znam da li igranjem za te selekcije, igrac postaje vezan i za to sportsko drzavljanstvo?
- ASD
- Kontakt:
-
michplatini
- Kontakt:
Nije realno,vrlo limitirana generacija u trenutnom sastavu.ASD je napisao/la:Meni se sviđa ta generacija, valjda bude nešto od njih.
Mi dodjemo kao marketing agencija za propale talente.
Onda bacaju ublehe da nesto rade.
Danas 1-0 dobiliZukanovic je napisao/la:BiH U17 Vals U17 2-0
- ASD
- Kontakt:
Odlično izgledaju za sada.Zukanovic je napisao/la:Danas 1-0 dobiliZukanovic je napisao/la:BiH U17 Vals U17 2-0
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Posto vidim da ti pratis, imal ko da odskace u ovoj generaciji neko vrijedan paznje il su svi tu bara baraASD je napisao/la:Meni se sviđa ta generacija, valjda bude nešto od njih.
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
Gostujemo Belgijancima u utorak.Beduin je napisao/la:Kad mi igramo narednu U21?

GMO generacija!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alucard, Anoniman, bhfanatic14, BordoArmy88, BosnianRahatluk, CHR, Confiance, COYGBiH, Crkvice1988, Cwirek, Daduli, DeeWa, denza, DjaniTarik, EdinTz, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, fukara87, galia95, Gomis99, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, guillermo, Hajdeee, HariTz, HordasFks, Hrasno15, invincible1921, jasmin10, Jegres, kladionicar30, kolezeljovac, kontra, Ledara, lol89, Lynx, Majstorinho, Maroon1946, MostarNeretva, myself, Pact1921, Principatus, Proximic, Rauber33, Shategabri, signalidunapark, StevieG8, tale07, TofiTofita, Toxin, travuljasSs, umrobihzbogtebe1946, unavita, UtdBiH21, worchester, xinxee, zastitaIdentiteta i 408 gostiju.