Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
Otkud onda poziv u reprezentaciju prije desetak dana, pa ovakav rasplet?
Reklo bi se da je iz FIFA-e stigao negativan odgovor.
Zasto (ako nije taj misteriozni papir)?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Anfernee "Penny" Hardaway #1
To zvuci realno, moguce da je babo potpisao promjenu drzavljanstva, jer je ovaj bio maloljetan.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. DrzavljanstvaDrFilgud je napisao/la:To zvuci realno, moguce da je babo potpisao promjenu drzavljanstva, jer je ovaj bio maloljetan.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja koliko se sjecam da je on nastupao za u16 srbije, pa na onom turniru u bjeljini je osvanula vijest da Kovac kapiten CZ mjenja reprezentaciju i da u buducnosti zeli igrati za BiH, i sad naravno ne moze ponovo nazad. Bio je i clanak negdje kad je presao kod nas.DrFilgud je napisao/la:Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jedino sto me tu zbunjuje, je da U16 selekcije ne igraju oficijelne, takmicarske utakmice.Tracy3McGrady je napisao/la:ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. Drzavljanstva
Ne znam da li igranjem za te selekcije, igrac postaje vezan i za to sportsko drzavljanstvo?
-
- Kontakt:
Kao kapiten Srbije i Crvene Zvezde je tada prešao da igra za nas, čim je tu upetljan i otac vjerovatno je to bilo iz ljutnje jer su mu Srbi nešto učinili.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma ne bi Srbi...Wandelanoite je napisao/la:Kao kapiten Srbije i Crvene Zvezde je tada prešao da igra za nas, čim je tu upetljan i otac vjerovatno je to bilo iz ljutnje jer su mu Srbi nešto učinili.

U svakom slucaju, dobrodosao nazad Stefane. Da sa Krunicem budes srce Alijinog veznog reda

Igro za u/15 srbije protiv AustrijeDrFilgud je napisao/la:Jedino sto me tu zbunjuje, je da U16 selekcije ne igraju oficijelne, takmicarske utakmice.Tracy3McGrady je napisao/la:ima na YouTube video gdje nastupa kao omladinac za nezvanicnu reprezentaciju srbije, u14 ili tako nesto. Morao je imati njihovo sportsko drzavljanstvo i onda kad je presao kod nas, to mu je bila jedina dozvoljena promjena sp. Drzavljanstva
Ne znam da li igranjem za te selekcije, igrac postaje vezan i za to sportsko drzavljanstvo?
uglavnom onda kovač je naš, a voloder nijemac, šteta za ovog drugog al ebiga
BiH U17 Vals U17 2-0 

- ASD
- Kontakt:
Meni se sviđa ta generacija, valjda bude nešto od njih.
-
- Kontakt:
Nije realno,vrlo limitirana generacija u trenutnom sastavu.ASD je napisao/la:Meni se sviđa ta generacija, valjda bude nešto od njih.
Nisu se mogli "dogovorit" sa Tankovicem.
Mi dodjemo kao marketing agencija za propale talente.
Onda bacaju ublehe da nesto rade.

Mi dodjemo kao marketing agencija za propale talente.
Onda bacaju ublehe da nesto rade.
Danas 1-0 dobiliZukanovic je napisao/la:BiH U17 Vals U17 2-0
Belgija gubi 1-0 na poluvremenu od Velsa
- ASD
- Kontakt:
Odlično izgledaju za sada.Zukanovic je napisao/la:Danas 1-0 dobiliZukanovic je napisao/la:BiH U17 Vals U17 2-0
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Posto vidim da ti pratis, imal ko da odskace u ovoj generaciji neko vrijedan paznje il su svi tu bara baraASD je napisao/la:Meni se sviđa ta generacija, valjda bude nešto od njih.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Beduin
- Kontakt:
Kad mi igramo narednu U21?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gostujemo Belgijancima u utorak.Beduin je napisao/la:Kad mi igramo narednu U21?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sastav Belgije koji je izgubio od Velsa: Svilar(Benfica), Sardella(Anderlecht), Bornauw(Koln), Faes(Oostende), De Smet(St.Truiden), Rigo(Sparta Rotterdam), Verstraete(Gent), Sambi(Anderlecht), Saelemaekers(Anderlecht), Openda(Club Brugge), Amuzu(Anderlecht).

Ove face im U21? Ovi izgledaju kao da su mi sa ocem zajedno u skolskoj klupi sjedili!
GMO generacija!
GMO generacija!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY