FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 sep 2019, 14:45

slika

Sutra godina dana .. :cry:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2019, 14:45

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
braco je napisao/la: Šta igra on, centralni/ofanzivni vezni?
Centralni, ja ocekujem da debitujem krajem sezone, u utakmicama kad budemo slavili titulu :bih:
Raonffa je napisao/la:Je l' se oporavio on, bio je nešto povrijeđen malo teže koliko se sjećam?
Oporavio se, odigro je svaku utakmicu za juniore ove sezone, bio je i strijelac neki dan
Treba spomenuti i Gasala koji je u pet kola juniorske lige ove sezone dao 7 golova. A Gasalu je tek 16 godina, igra špica i krilnog napadača.
i jos je dodo dvije asistencije. Po mom misljenju ova generacija juniora je duplo talentovanija od atletikovaca, ima tu sigurno 7-8 igraca koji bi mogli do prvog tima doci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 sep 2019, 14:51

Ma dobro teško baš 7-8, ali ako bi uspjela 2-3 igrača bilo bi odlično.

Jel upratio ko Mehića na treninzima, može li se na njega ozbiljnije računati u budućnosti? Na prijateljskim se vidjelo da umije, a protiv Širokog ako se ne varam bio je na klupi. Vidim i da Subašić igra za juniore, čudi me i da Mehić ne odigra koju ako nije prekoračio starosnu dob za tu kategoriju.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 15:06

irfo je napisao/la:slika
slika
slika
slika

Ovaj momak ce za dvije, tri godine da se proda za rekordnu cifru u klub iz lige petice
Sada je opet dao go iz slobodnog, vraca se polako nakon povrede i pauze. Jedan od onih koje gledaju "malo jači" stručnjaci. :bih:

Inace, da se nadovezem malo. Nama je prioritet prioriteta kamp, da nam djeca imaju gdje kako treba trenirati. O tome se jako puno razmislja i u narednim vremenima ce se sigurno pokrenuti ta prica na konkretan nacin. Zasto kamp prije recimo Juga? Pa zato jer kamp donosi bolje uslove, samim tim i kvalitetniji Op, znacajniji priliv sredstava, a pored svega toga mi smo takav klub da u prvom timu uvijek moramo imati "našu djecu". Polako, treba vremena ali ne sumnjajte u to da ćemo ga izgraditi. :bih:

Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 sep 2019, 15:08

mirgerr je napisao/la: slika

Zaja's at the wheel...
Oj ne radi mi ovo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 15:13

braco je napisao/la:Ma dobro teško baš 7-8, ali ako bi uspjela 2-3 igrača bilo bi odlično.

Jel upratio ko Mehića na treninzima, može li se na njega ozbiljnije računati u budućnosti? Na prijateljskim se vidjelo da umije, a protiv Širokog ako se ne varam bio je na klupi. Vidim i da Subašić igra za juniore, čudi me i da Mehić ne odigra koju ako nije prekoračio starosnu dob za tu kategoriju.
Dobri, rade kako im se kaze. Uskoro ce kup utakmice pa cemo ih gledati. Tek sada "lakse disemo" pa mogu polako i dozirano dobijati sansu. Sve u svoje vrijeme. :bih:

Biće Željo opet Šampion!

amarovac

Post Postao/la amarovac » 04 sep 2019, 15:24

prvo molba administraciji da mi se ne brišu postovi nikad više, ili me ukinite trajno ili mi ne dirajte postove. nema psovki, nema ničega što se kosi sa vašim pravilnikom. drugo, samo da se osvrnem na par ovih plaćenika kojima je husref gospodin a brko kamatar i šta sve ne... isti ste kao torpederi, čak i gori jer se lažno predstavljate...hajte lagano ili u rajlovac ili na butmir pa tamo prosipajte tu tatinu demagogiju. u svetinju više nećete nikada. bruke jedne žive.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 15:26

Mafija. Amar lup'o stolove. :bih:

Stručni štab, armirani beton! Hvala vam. :bow:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Evo vam i aktivnosti prvog tima, svake sedmice se ažurira. Treneri, slobodno prepišite i probajte pratiti tempo. :bih:

Raspored aktivnosti prvog tima:

Ponedjeljak – Slobodno
Utorak – Slobodno
Srijeda – Trening u 18:00 (Grbavica)
Četvrtak – Trening u 09:00 sati (Hrasnica) / Trening u 18:00 (Hrasnica)
Petak – Trening u 09:00 sati (Grbavica) / Trening u 18:00 (Hrasnica)
Subota – Odlazak u Bihać
Nedjelja – Utakmica sa Jedinstvom u Bihaću

Biće Željo opet Šampion!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2019, 15:27

braco je napisao/la:Ma dobro teško baš 7-8, ali ako bi uspjela 2-3 igrača bilo bi odlično.

7-8 je optimisticno slazem se :mrgreen: , ali ima bas potencijala, pored spomenutog Durakovic i Gasala jos su veliki talenti tu Sosic, Karalic, Salanovic, Beca, Mujic. To je ono sto sam ja upratio u ovih nekoliko tekmi, i svi ovi osim Mujica mogu igrati jos jednu ili cak dvije godine za juniore

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2019, 15:41

Bice zanimljivo protiv Jedinstva vidjeti naseg bivseg igraca Nuspahica, on kad je doso kod nas u onih prvih para utakmica posebno evropskih je izgledao odlicno, imao i brzinu i dribling, mislio sam da ce postati jedan od boljih igraca, ali se onda izgubio i od tad mu karijera ide silaznom putanjom, a nije nesto star, sad mu je tek 25 godina

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 sep 2019, 15:44

irfo je napisao/la:Bice zanimljivo protiv Jedinstva vidjeti naseg bivseg igraca Nuspahica, on kad je doso kod nas u onih prvih para utakmica posebno evropskih je izgledao odlicno, imao i brzinu i dribling, mislio sam da ce postati jedan od boljih igraca, ali se onda izgubio i od tad mu karijera ide silaznom putanjom, a nije nesto star, sad mu je tek 25 godina
dobro si. sjećam se protiv onih makedonaca prolazio kako je htio po lijevoj strani. mislim da je tad i zadobio težu povredu i više ništa od njega nije bilo
moSa ljoŽe

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 15:57

Raja ako ste za, da ispostujemo tribinu na kojoj je većina nas odrasla i sa koje smo gledali neke od prvih utakmica našeg Želje, donijeli prvi šal, otpjevali prvu pjesmu. U spomen svima Manijacima koji su bili tu, Đildi, Aneru, Paci, Mirzi i ostalima.

Jug Jug Jug, Jug je samo jedan!

Link za avatar do utakmice sa Velezom.
https://media.giphy.com/media/LnLOnS83c ... /giphy.gif

slika

Avatar je slobodna volja svakog pojedinca sa teme i navijaca Želje. Volio bih iskreno svi kao jedan, pa ko moze i zeli neka ispostuje. Hvala od srca. :salut:

Biće Željo opet Šampion!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 04 sep 2019, 16:14

Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2019, 16:19

Zanima me kolka ce kazna stici od saveza za paljenje baklji na derbiju, naravno da svi znamo da je to pod krinkom sve, i da je prava kazna za stolove sto im je Amar lomio prije derbija :kafa:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 sep 2019, 16:25

:plac: Čim stolar procjeni štetu
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 sep 2019, 16:46

Sta kazu, rusio stolove u savezu. Joj majko :clap:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 sep 2019, 16:59

Protiv Veleza u subotu u 16:30. Valjda nece kakav zvizdan opaliti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2019, 17:57

kerimatomic1921 je napisao/la:Sta kazu, rusio stolove u savezu. Joj majko :clap:
UBIPITAR je napisao/la::plac: Čim stolar procjeni štetu
Ma bit ce 5-6 hiljada kazne, razvalio im Amar svu stolariju, kazu uso suto i stolice i stolove, cega se mogo uhvatit to je i razvalio, morat ce savez renovirati sve

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2019, 18:42

Pisaću protiv prošle uprave i njihovih pudlica dok budem živ, pisao sam dok su bili 'najjači', e pa pisaću i sad kad je svakome ko ima gram mozga jasno koliko su nam zla nanijeli i kakvi su to ljigavci od ljudi.

Tako da postovi tipa, 'šta je bilo bilo je', 'nemojte više o tome' - kod mene ne piju vodu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 sep 2019, 19:06

Virtu4l je napisao/la:Pisaću protiv prošle uprave i njihovih pudlica dok budem živ, pisao sam dok su bili 'najjači', e pa pisaću i sad kad je svakome ko ima gram mozga jasno koliko su nam zla nanijeli i kakvi su to ljigavci od ljudi.

Tako da postovi tipa, 'šta je bilo bilo je', 'nemojte više o tome' - kod mene ne piju vodu.
Shvatili smo koji su to degeni i izdajice.Nema potrebe da se vise to spominje,samo unosi se negativna energija bezveze radi tih likova.Dosli,razjebali,otisli mi to posteno iskritikovali i eto
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Edin TM87, Kajkutenjoyer i 9 gostiju.