nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimo
Ev i prikaz stanja prometnih nezgoda zadnjih godina.

Naravno u FBiH imas 2x vise registrovanih vozila, pa su vece brojke i za ocekivati.
Moderator/ica: insider
nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimo

Asteriks je napisao/la:nešto kontam u RSu ćeš slabo gdje vidjeti bilo radar bilo policajaca, ebo im pleme samo mi budžet punimoInace u RS su do sada vecinom bili mobilni radari.
Ev i prikaz stanja prometnih nezgoda zadnjih godina.
Naravno u FBiH imas 2x vise registrovanih vozila, pa su vece brojke i za ocekivati.
Na nivou Bosne i Hercegovine prikupljaju se isključivo indirektni porezi, čija se naplata akumulira na jedinstven račun, a kasnije srazmjerno raspoređuje na entitete. Uprave za indirektno oporezivanje osim naplate poreza na dodatnu vrijednost (PDV) ima nadležnost i za naplatu carine, putarine, akciza. Indirektni porezi se uplaćuju na direktan račun Uprave za indirektno oporezivanje, sa naznakom šifre općine/opštine, kantona i entiteta. Po tom osnovu se kasnije utvrđuju procenti za dodjelu sredstava entitetima, a entiteti dalje vrše detaljniju raspodjelu na kantone ili na opštine.
Svi ostali porezi, takse, naknade se prikupljaju, zakonski definišu na nivou entiteta, Republike Srpske, Federacije BiH te Distrikta Brčko. Dalje, nadležnosti se u okviru entiteta delegiraju na nivo lokalne samouprave – općine/opštine, nivo kantona i opština u Federaciji BiH.
Jesil se ikad s bratom/sestrom posvađao oko igračke?Otelo je napisao/la:Jesmo mi ovo sami sebe tužili kao odgovor na tužbu u kojoj smo samo sebe tužili?
Dobro su se sjetili ubaciti u udžbenike ovo, do unazad par godina se o ovome nije ni učilo u školama.Giljotina je napisao/la:
Dero bih ovu AiduGiljotina je napisao/la:
E moj tuzlaktuzlak1987 je napisao/la:Jesu ova djeca propala, iz historije se uci do 20.stoljeca. I to 50% samo Rim. A ostalo 50%.
Mi smo od Turske do 95 ucili 5 recenica.
SDOOOOOVolimTz je napisao/la:Boga mi u Tuzli ni u osnovnoj ni u srednjoj nije bilo nista o odbrambeno oslobodilackom ratu, jos sam ucio neki BHS izmisljeni jezik. Bas ti onako glavu na panj stave, hvala Bogu izvuce se covjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.