Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
kakvi su ovo mladi muslimani, nesto me strah tog naziva, a i mjesto radnje obećava crne scenarije
Boga mi u Tuzli ni u osnovnoj ni u srednjoj nije bilo nista o odbrambeno oslobodilackom ratu, jos sam ucio neki BHS izmisljeni jezik. Bas ti onako glavu na panj stave, hvala Bogu izvuce se covjek.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
DRAGODOL NAJVECA RUPA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
kad sam ja prosvjetni radnik đeš dalje
Dobro su se sjetili ubaciti u udžbenike ovo, do unazad par godina se o ovome nije ni učilo u školama.Giljotina je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dero bih ovu AiduGiljotina je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesu ova djeca propala, iz historije se uci do 20.stoljeca. I to 50% samo Rim. A ostalo 50%.
Mi smo od Turske do 95 ucili 5 recenica.
E moj tuzlaktuzlak1987 je napisao/la:Jesu ova djeca propala, iz historije se uci do 20.stoljeca. I to 50% samo Rim. A ostalo 50%.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vozaci- ... /190903019
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kod nas se udžbenici i izdaju samo radi ideološke svrhe. Budući fašisti, nanovo.
SDOOOOOVolimTz je napisao/la:Boga mi u Tuzli ni u osnovnoj ni u srednjoj nije bilo nista o odbrambeno oslobodilackom ratu, jos sam ucio neki BHS izmisljeni jezik. Bas ti onako glavu na panj stave, hvala Bogu izvuce se covjek.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakve veze oni imaju ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
22 od 24 godine postojanja TK oni kontrolišu Vladu. Ministarstvo Obrazovanja školski program.VolimTz je napisao/la:Kakve veze oni imaju ?
Nullius in verba

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Nabijem ga ko je god kriv za to.Heller je napisao/la:22 od 24 godine postojanja TK oni kontrolišu Vladu. Ministarstvo Obrazovanja školski program.VolimTz je napisao/la:Kakve veze oni imaju ?
Da...
Bolje to nego česme i vjerske objekte
Bolje to nego česme i vjerske objekte
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.