Prvo, nisi mi odgovorio, budes li u Federaciji kad je ta "euforija" i gledas svojim ocima ili ti je neko pricao?Dejan, BL je napisao/la:Bravo drago mi je da si i to pokrenuo. Ovako, to i jeste jedan pokušaj da se Banjaluka razdrma i da se poveća interes za ligu, pokušaj ljudi koji vole Borac... A da je veća eufoija kod vas govori npr. i tvoj post ti si pronašao taj podatak za plakate a recimo rijetko kojeg Banjalučanina zanima nešto slično odnosno obrnuto.Stole iz Bora je napisao/la:Budes li ti "u Federaciji" kad je ta euforija pa vidis to svojim ocima ili ti je neko pricao?
Kad vec pricamo o euforiji, kakvi se trenutno plakati lijepe po BL i ko ih lijepi? Na kojim radio stanicama se vrti najava utakmice sa Zeljom? Nemoj mi samo reci da nema euforije pred subotnju utakmicu.
Drugo, zasto ne postavljaju plakate kad dolazi Zvijezda, Celik, Velez, Rudar, Drina, Slavija (bez uvrede i za jedan nabrojani klub) ako nema euforije?
Trece, nisam se namucio da pronadjem te podatke o plakatima. Samo sam otisao na forum.banjaluka,com i tamo procitao sta ljudi pisu. Sad vezano za ovo. Kako sam ja odem i procitam tamo, tako isto ti, Srdjan, tatamata, Jovan bl, Borcev navijac, RBA 1987 i jos dosta njih dodju i citaju sta se ovde pise. Sto znaci da ti to i nije neki argument.
Pudi pozdravljen, ne mogu vise. Nemam obicaj a ni zivaca da se raspravljam na ovom forumu ...