FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 nov 2010, 17:10

Najbolje bi bilo da se ponovi rezultat iz kupa u BL ... :mrgreen: ...

zeljkobacinski1993
Kontakt:

Post Postao/la zeljkobacinski1993 » 11 nov 2010, 22:53

Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivih :D u subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD
U srcu mome je crveno-plavi tim i gdje god igra ja cu biti s njim, jer on je svetinja i ljubav jedina u srcu mome on je zauvijek...i kada prodje sve u meni ostaje na cijelom svijetu Bog,nebo i TI.............

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 11 nov 2010, 23:11

zeljkobacinski1993 je napisao/la:Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivih :D u subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD

Brate , dobro dosao ti nama ...
Ja i ti se poznajemo sa Sportski portal borca , i tako odma da ti kazem da ima nas i nije tacno da je tema zapustena , vidis da smo poslije zelje i sarajeva najpopularniji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 23:30

e ovako sta sam im radio po onom tamo forumu dok sam ovdje bio banovan ali se pale ko sibice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jednom rjecju djeca
za utakmicu nemam sta reci 2 ko frizider
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 11 nov 2010, 23:31

Tooo odrasli .... samo naprijed . ovo je 100% da odem pare staviti na kladionicu , recesija ubija pa da se zaradi koji dinar ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 11 nov 2010, 23:34

PrPaAaa je napisao/la:Tooo odrasli .... samo naprijed . ovo je 100% da odem pare staviti na kladionicu , recesija ubija pa da se zaradi koji dinar ?
Mislim da je @pabizo sigurniji,ako si već mislio pare ulagati. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 11 nov 2010, 23:37

a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil :D
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 23:39

PrPaAaa je napisao/la:a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil :D
niste ja i pabizo smo razliciti likovi
ali pabizo je jedan veliki gospodin

ali se palite pogotovo nekakav fazimestanac smjesan je :lol: :lol: :lol:

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 11 nov 2010, 23:41

Nema sta Vas dva ste gospoda prava ...
eee imam ja jedan prijedlog posto ste vec odrasli mozete vas dovijica za ruke pa u vrtic zajedno nemoraju vas keve vise voditi
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 nov 2010, 08:00

PrPaAaa je napisao/la:a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil :D
Pozdrav rajo.Zeljo dobija Borca jer je od strane mesetara ponuđena bas mala suma novca i tako -vrlo vjerovatno poraz Borca i odose bodovi Železnicaru.A kao drugo samo da znate da je obavljen razgovor sa novim trenerom-PROFESOROM u motelu Cubic,ADIO narcise ---FK SLOGA iz Trna te ocekuje,,,,,,,

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 nov 2010, 14:02

Ja , brate jesi ti iz gl da se ja i ti upoznamo jer sma impresioniran tvojima idejama ...
btw . mozes me dodati na facebook Prpa Ognjen ...
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 12 nov 2010, 14:03

tatamata je napisao/la:
zeljkobacinski1993 je napisao/la:Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivih :D u subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD
ti si degenerik
PrPaAaa je napisao/la:Nema sta Vas dva ste gospoda prava ...
eee imam ja jedan prijedlog posto ste vec odrasli mozete vas dovijica za ruke pa u vrtic zajedno nemoraju vas keve vise voditi
i ti isto
sta se ti javljas je li to schlager dozvolio

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 nov 2010, 14:54

E samo da vam javim da gubite 3 boda :P :P :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 14:57

hahaha jel to dogovorena tekma :lol: :lol: :lol: ajmoo Borac :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 nov 2010, 15:05

Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 nov 2010, 15:24

PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 nov 2010, 15:32

Cek , druze .. a zashto vise ne od...bes ??????
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 15:33

pabizo je napisao/la:
PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,

jooj djecko tebe ko da su vanzemaljci oteli...sam sa sobom pricas i pricas nebuloze haj sad napisi jedan je nijaz gracic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 nov 2010, 16:33

nick je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

jooj djecko tebe ko da su vanzemaljci oteli...sam sa sobom pricas i pricas nebuloze haj sad napisi jedan je nijaz gracic
Kakve veze ima g.NG sa ovim.Ovo je istina i istina je da vanzemaljci vode Borac tamo gde nije dobro a Dzimi je pravi lik i retko posten covek,,,,,,,

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 12 nov 2010, 16:49

pabizo je napisao/la:
duboki naklon gospodine pabizo
potpis

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.