Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

nikoneznanovic
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:26

darker10 je napisao/la:
nikoneznanovic je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Padobran su svi, a on ima 61 post na forumu :mrgreen:
Pa dok blentovini dokažeš da je blentovina, možeš imati i 130 postova u jednom danu. :lol: :lol:

Žao mi vas Bgm nekad bude, što lažete sami sebe, ali eto, valjda će vam biti jasno sve već od sljedećeg ljeta. :lol:
Ponavljam opet, de mi reci oko cega se lazemo da znam o cemu pricas :mrgreen:

Ne možeš ti to shvatiti, kad bih ti nacrtao bratiću... :mrgreen:

Sutra sebi stavi pivu, grickalice i gledaj kako bikonja školuje Rusa i potvrdjuje da je najbolji kojeg si/smo ikad gledali. :mrgreen: :salut:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:27

japa je napisao/la: Ako osvoji USO imace jednu veliku titulu vise od Novaka (kao i Federera) nedovoljno za reci bolja karijera, da ima vise GS i Mastersa ima i zlato ali taman razlika koja se istopi u jednoj godini sto je stariji u svemu ostalo u svemu ostalom Nolo ga sije. Ddouse ne moze se ni reci da Djokovic ima bolju kariejru zato sam i rekao da je to jedina dilema ko ce biti na kraju goat od njih dva jer su veoma blizu i stvari se mijenjaju svakim velikim turnirom.
Kljucna stvar ce biti to sto ce se izjednaciti po broju year-end no.1
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 sep 2019, 17:27

ovaj niko il sevcet il rafagaros je najjaci lik ovdje, digne raspravu sa samim sobom, posvadja se sa samim sobom, banuju ga, on se vrati pod drugim nikom i sve ponovo :mrgreen:

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:29

japa je napisao/la:
nikoneznanovic je napisao/la:@BosniaBoston

Igrajte se vi čega hoćete, lijepo je od sutra jasno kao dan ko je i trenutno GOAT, a ko će i za par godina biti GOAT.

Nole ako ne osvoji AO, svaka priča poslije RG i definitivno će nestati, jer Rafa će imati 20 a Nole 16 i to je skoro pa nemoguće stići, jer Rafa i Nole imaju skoro isto godina!
To nemoguce za stici? Pa prije samo malo vise od godinu dana razlika je bila 18-12 u korist Nadala :rol: :rol:
Ako Rafa bude imao 20 poslije RG, a Nole bude na 16, ne da ti tvrdim, nego TVRDIM da ga Nole nikad više neće stići...

Svako ko misli drugačije, bujrum poslije RG ako bude 20/16 po 500€ možemo baciti na sto, pa kad zavrse karijere da se nadjemo. :mrgreen:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:31

japa je napisao/la:

Igrajte se vi čega hoćete, lijepo je od sutra jasno kao dan ko je i trenutno GOAT, a ko će i za par godina biti GOAT.

Nole ako ne osvoji AO, svaka priča poslije RG i definitivno će nestati, jer Rafa će imati 20 a Nole 16 i to je skoro pa nemoguće stići, jer Rafa i Nole imaju skoro isto godina!
To nemoguce za stici? Pa prije samo malo vise od godinu dana razlika je bila 18-12 u korist Nadala :rol: :rol:
Bila je 16-12 a ne 18-12.A uostalom od ponedeljka ce biti 19-16 tako da ga Nolo haman nije ni ostetio
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:32

darker10 je napisao/la:ovaj niko il sevcet il rafagaros je najjaci lik ovdje, digne raspravu sa samim sobom, posvadja se sa samim sobom, banuju ga, on se vrati pod drugim nikom i sve ponovo :mrgreen:
Ovaj post je samo dokaz koliko si inferioran u svakoj smislenoj raspravi koja se temelji na činjenicama i dokazima. :mrgreen: :salut:

Smiješan si lik Bgm, nema potrebe dalje da bilo šta pričamo!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 07 sep 2019, 17:34

darker10 je napisao/la:ovaj niko il sevcet il rafagaros je najjaci lik ovdje, digne raspravu sa samim sobom, posvadja se sa samim sobom, banuju ga, on se vrati pod drugim nikom i sve ponovo :mrgreen:
Ovaj post je samo dokaz koliko si inferioran u svakoj smislenoj raspravi koja se temelji na činjenicama i dokazima. :mrgreen: :salut:

barem sam tu u kontinuitetu 7 godina i ne gledam zivot kroz kvote :mrgreen:

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:37

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:

Bila je 16-12 a ne 18-12.A uostalom od ponedeljka ce biti 19-16 tako da ga Nolo haman nije ni ostetio
Šta on zna jel 16-12 bilo ili je 18-12, bitno da lupeta i da piše neistine, izmišlja neke brojke i šta imaš onda takvom liku i odgovarati, gori sam ja Bgm...

Tako je 16-12 je bilo, opet kažem ako Rafa vrati na 20-16, NIKAD ga više Djokica ne stiže, možemo u šta hoće da se kladimo ako se to desi, šta god im padne na pamet, ja sam za... :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 17:37

Za godinu dana je 18-12 pretvorio u 18-16, postoji samo jedna osoba koja to moze u godinu dana da istopi a to je ona protiv koje bi se ti kladio. No ti si zapalio razanj a zec je jos u sumi bacas mi tih puno ako ovo ako ono, rezultat je 18-16 jos uvijek, ja se iskreno kao simpatizer Nadala nadam da nece jos jedan unaprijed dobijen Slam zijaniti (AO Stan i Federer) i da ce biti bar 19-16 a ti si vec otisao na RG koji si upisao kao 20 ti GS Nadalu polako puno imas tih AKO...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:39

japa je napisao/la:Za godinu dana je 18-12 pretvorio u 18-16, postoji samo jedna osoba koja to moze u godinu dana da istopi a to je ona protiv koje bi se ti kladio. No ti si zapalio razanj a zec je jos u sumi bacas mi tih puno ako ovo ako ono, rezultat je 18-16 jos uvijek, ja se iskreno kao simpatizer Nadala nadam da nece jos jedan unaprijed dobijen Slam zijaniti (AO Stan i Federer) i da ce biti bar 19-16 a ti si vec otisao na RG koji si upisao kao 20 ti GS Nadalu polako puno imas tih AKO...
16-12 bolan.Sutra ce biti 19-16 tako da nista haman nije ispusio.Jesi nedokazan
#Punoljetstvo

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:40

darker10 je napisao/la:

barem sam tu u kontinuitetu 7 godina i ne gledam zivot kroz kvote :mrgreen:
Kažem ti, ja tenis gledao, kad ti nisi znao ni da postojiš, a koliko si na forumu, zaboli koga kardan za to, kad ti je znanje o tenisu ma nivou 10- godišnjaka, što se vidi iz priloženog... :lol: :lol:

Parachute, kv služi da neznalicama dočara šanse i neke pokazatelje o trenutnom stanju!

Hvala!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 17:41

Moja greska ali i tvoja nije ni 18 ni 16 vec 17-12 je bilo nakon RG prije tacno godinu i tri mjeseca. znaci za malo jace od godinu dana 5 GSova razlike su postala 2. Ako uzmemo u obzir da ce Nolo igrati sigurno jos 2-3 godine na ovom nivou razlika od 3-4 GSa (a i to pod uslvomo da Nadal uzme ta dva sto mu unaprijed racunamo jel) nije nesto nedostizno.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:43

japa je napisao/la:Za godinu dana je 18-12 pretvorio u 18-16, postoji samo jedna osoba koja to moze u godinu dana da istopi a to je ona protiv koje bi se ti kladio. No ti si zapalio razanj a zec je jos u sumi bacas mi tih puno ako ovo ako ono, rezultat je 18-16 jos uvijek, ja se iskreno kao simpatizer Nadala nadam da nece jos jedan unaprijed dobijen Slam zijaniti (AO Stan i Federer) i da ce biti bar 19-16 a ti si vec otisao na RG koji si upisao kao 20 ti GS Nadalu polako puno imas tih AKO...
Frajeri tešu svoju izmišljenu priču, džabe ti njemu pišeš da je bilo 16-12! :lol: :lol:

P.S Ako je ovaj Japa simpatizer Nadala, ja sam simpatizer Kafelnikova. :lol: :lol:

@japa

Vidjet ćeš sutra navečer gdje je zec! :rol: :rol:

Rekao sam ti, ako bude 20-16 poslije RG, dodji po 500€ odmah sa se kladimo i čekamo kraj karijere oba igrača.

Jel dogovoreno?
Da završimo sve polemike i rasprave...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 07 sep 2019, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:45

Frajeri tešu svoju izmišljenu priču, džabe ti njemu pišeš da je bilo 16-12! :lol: :lol:

P.S Ako je ovaj Japa simpatizer Nadala, ja sam simpatizer Kafelnikova. :lol: :lol:

@japa

Vidjet ćeš sutra navečer gdje je zec! :rol: :rol:
Ne voli nadala neg mrzi federera
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 17:49

Naravno da je dogovoreno, steta samo sto ovisi o tome da ti cekas da se ostvari tvoj idealni scenarij nadam se da bar ovo sutra nisi za badava uracunao jer chokira li Rafa (do cekanja tog RG i 20-16 se moze svasta desiti) ovdje dugo se nece oporaviti jer njemu za legacy svaki GS van sljake vrijedi ko 2.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:50

japa je napisao/la:Naravno da je dogovoreno, steta samo sto ovisi o tome da ti cekas da se ostvari tvoj idealni scenarij nadam se da bar ovo sutra nisi za badava uracunao jer chokira li Rafa (do cekanja tog RG i 20-16 se moze svasta desiti) ovdje dugo se nece oporaviti jer njemu za legacy svaki GS van sljake vrijedi ko 2.
S njim se u milju maraka kladis a sa mnom satro ne smijes u potpis na jednom forumu :kafa:
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 17:52

Za razliku od sevketa i fedtarda ja nisam navijac bot operisan od realnosti i znam prosuditi objektivno sta je sta. Ako sam neciji bio navijac na ovoj temi (a mislim da se ne smatram navijacem bilo koga) onda je to bio Rafa, racunam se ko simpatizet i neko ko postuje lik i djelo doticnog no to ne znaci da moram biti operisan od relnosti.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:54

japa je napisao/la:Naravno da je dogovoreno, steta samo sto ovisi o tome da ti cekas da se ostvari tvoj idealni scenarij nadam se da bar ovo sutra nisi za badava uracunao jer chokira li Rafa (do cekanja tog RG i 20-16 se moze svasta desiti) ovdje dugo se nece oporaviti jer njemu za legacy svaki GS van sljake vrijedi ko 2.

Samo se ti tješi, kad mu Rafa polomi kosti, ne znam samo šta ćeš sutra pisati, vjerovatno ništa, narednih par dana... :lol: :lol:

U pravu si ovaj US Open vrijedi duplo i uz još 2-3 RG i 1 AO ili US Open, znaš kad će ga ko više stići.
Nikad! :mrgreen:

Zaro ćeš sutra gledati kako mašina za mljevenje mesa melje. :lol:

P.S Daleko si ti i od simpatizera Rafe, a kamoli navijača.
Po svakom tvom postu se vidi da si navijač mitomana. :mrgreen:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 07 sep 2019, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 17:55

Zanimljivo kako se navijaci Djoleta uvijek predstavljaju kao “objektivni pratioci”.
P.S Kosovo 1. u grupi,japa jesu ukljuceni aparati :mrgreen:
#Punoljetstvo

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 17:57

BosniaBoston je napisao/la:Zanimljivo kako se navijaci Djoleta uvijek predstavljaju kao “objektivni pratioci”.
P.S Kosovo 1. u grupi,japa jesu ukljuceni aparati :mrgreen:
Ma lik navijač mitomana, to vidi i dijete od 5 godina, a predstavlja se kao simpatizer Rafe...
Hahahaha, da ne vjeruješ! :rol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.