Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

japa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 17:58

nikoneznanovic je napisao/la:
japa je napisao/la:Naravno da je dogovoreno, steta samo sto ovisi o tome da ti cekas da se ostvari tvoj idealni scenarij nadam se da bar ovo sutra nisi za badava uracunao jer chokira li Rafa (do cekanja tog RG i 20-16 se moze svasta desiti) ovdje dugo se nece oporaviti jer njemu za legacy svaki GS van sljake vrijedi ko 2.

Samo se ti tješi, kad mu Rafa polomi kosti, ne znam samo šta ćeš sutra pisati, vjerovatno ništa, narednih par dana... :lol: :lol:

U pravu si ovaj US Open vrijedi duplo i uz još 2-3 RG i 1 AO ili US Open, znaš kad će ga ko više stići.
Nikad! :mrgreen:

Zaro ćeš sutra gledati kako mašina za mljevenje mesa melje. :lol:

P.S Daleko si ti i od simpatizera Rafe, a kamoli navijača.
Po svakom tvom postu se vidi da si navijač mitomana. :mrgreen:
Da, isto su govorili i fanovi Federera kada je isti imao 16, 17, 18 pa 20 GS titula..polako sa prognozoma cesto se obiju o glavu. Haha sta ja imam sutra pisati pa od momenta kada je Djokovic ispao rekao sam da je sveosim titule Nadala iznenadjenje, nadam se da nece razocarati.

hahaha a vidim i srbin sam postao, bosnjobostone na apratima sam kosovo je svbija :rol: :rol: provaljen sam pvezime mi je seselj.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 18:03

japa je napisao/la:
japa je napisao/la:Naravno da je dogovoreno, steta samo sto ovisi o tome da ti cekas da se ostvari tvoj idealni scenarij nadam se da bar ovo sutra nisi za badava uracunao jer chokira li Rafa (do cekanja tog RG i 20-16 se moze svasta desiti) ovdje dugo se nece oporaviti jer njemu za legacy svaki GS van sljake vrijedi ko 2.

Samo se ti tješi, kad mu Rafa polomi kosti, ne znam samo šta ćeš sutra pisati, vjerovatno ništa, narednih par dana... :lol: :lol:

U pravu si ovaj US Open vrijedi duplo i uz još 2-3 RG i 1 AO ili US Open, znaš kad će ga ko više stići.
Nikad! :mrgreen:

Zaro ćeš sutra gledati kako mašina za mljevenje mesa melje. :lol:

P.S Daleko si ti i od simpatizera Rafe, a kamoli navijača.
Po svakom tvom postu se vidi da si navijač mitomana. :mrgreen:
Da, isto su govorili i fanovi Federera kada je isti imao 16, 17, 18 pa 20 GS titula..polako sa prognozoma cesto se obiju o glavu. Haha sta ja imam sutra pisati pa od momenta kada je Djokovic ispao rekao sam da je sveosim titule Nadala iznenadjenje, nadam se da nece razocarati.

hahaha a vidim i srbin sam postao, bosnjobostone na apratima sam kosovo je svbija :rol: :rol: provaljen sam pvezime mi je seselj.
Zasto mrzis GOAT sportistu BiH edina dzeku onda?Posten momak,skroman,2x top strijelac liga petice,statisticki u reprezentaciji uz velicine poput messija,ronalda,lewu,suareza,neymara itd...
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 18:04

@japa

Malo si zaboravio da je razlika izmedju Fedexa i Djokice, 6 godina, a razlika izmedju Rafe i Djokice svega 11 mjeseci, malo te yebe računica, malo je reći glupo poredjenje... :crazy:

Znači kad neko pobjegne na 3-4 GS viška u 32-33 godini, a pri tome ima skoro isto godina kao i ti, to je druže piši kući po odijelo... :salut:

Citiraj ovaj post kad završe karijere i Rafa i Djokica. :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 18:12

Pisi kuci po odijelo je onda kada zavrse karijere, ponovicu ti ponovo razlika prije 15 mjeseci je bila 5 sada je 2, stoga i ako sljedece godine bude tih 4 razlike koje prizeljkujes to se mozeo istopiti taman za koji mjesec vise od te razlike sto je Rafica stariji..

Ko mrzi Dzeku? Ja mrzim samo drkadjije fanove nase reprezentacije koji nas precjenjuju kao i Dzeku a neuspjesniji smo od Islanda.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 18:16

japa je napisao/la:Pisi kuci po odijelo je onda kada zavrse karijere, ponovicu ti ponovo razlika prije 15 mjeseci je bila 5 sada je 2, stoga i ako sljedece godine bude tih 4 razlike koje prizeljkujes to se mozeo istopiti taman za koji mjesec vise od te razlike sto je Rafica stariji..

Ko mrzi Dzeku? Ja mrzim samo drkadjije fanove nase reprezentacije koji nas precjenjuju kao i Dzeku a neuspjesniji smo od Islanda.
Precjenjen ne precjenjen bolju karijeru je imao od Diega Coste sigurno za kojeg si govorio da je bolji...
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 sep 2019, 18:19

Jao on samo objektivan a bukvalno u svakoj raspravi ofirno vuce na Novakovu stranu. Cemu foliranje?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 18:26

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:Pisi kuci po odijelo je onda kada zavrse karijere, ponovicu ti ponovo razlika prije 15 mjeseci je bila 5 sada je 2, stoga i ako sljedece godine bude tih 4 razlike koje prizeljkujes to se mozeo istopiti taman za koji mjesec vise od te razlike sto je Rafica stariji..

Precjenjen ne precjenjen bolju karijeru je imao od Diega Coste sigurno za kojeg si govorio da je bolji...
hahah pa ti pojma nemas o fudbalu..nije tema pa ti necu odgovarati argumentima na ovu nebulozu.

Kajzer
Ja pricam o cinjenicama to sto tebi izgleda ko navlacenje je tvoj problem. Ja vucem na Novakovu stranu? Nisam nigdje rekao da je on GOAT za razliku od ovih fanboy botova. Rekao sam da mi je favorit da to na kraju i bude on u borbi koju vidim izmedju njega i Nadala. Ja se vodim logikom da igrac koji je nedvojbeno igrao najveci nivo tenisa ikada bi trebao da bude i goat na kraju, naravno ne mora znaciti da ce to tako i biti.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 18:33

Jel' ti treniraš da budeš takav ili si prirodno takav?
Prije 15 mjeseci Djokica je imao 31 god, a sljedeće poslije RG će imati više od 33!

Šta misliš, dokle će igrati Djokica na top nivou, do 40. godine, pa da stiže Rafina 3-4 GS viška ?! :crazy:

Bolan ne bio, pa već sad ima problem sa nekim likovima eto poput Medvedeva i sl, gubi i od lošijih igrača, što je prije gubio jako rijetko...

Ja sam ti rekao ako bude 20 - 16 za Rafu poslije RG na ljeto, dodji i reci u šta hoćeš da se kladimo, znači šta hoćeš, izmisli... :kafa:

Usput, ne provaljuj se Bgt više da si simpatizer Rafe, ne pravi ovdje nikog budalom, kad su svi skontali da si mrtvi navijač mitomana, lažeš kao da te pravio Dobrica Ćosić... :lol: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 19:02

Cuj ima problem sa Medvedevim jer je izgubio jedan mec a na AO kada je dobio tada nije imao problem ostario za par mjeseci bice...gubio je i on kao i ostala dvojica uvijek od nekih losijih teinsera to nista ne mora da predstavlja cudi me da si se ti kao veliki teniski ekspert uhvatio te prilicno nebitne stvari.

A cekaj sta ti mislis da si ti neki ku?ac ovdje pa da ja tebi moram glumiti da sam simpatizer nekoga eto strah me nekog bota reci ako navijam za nekoga :rol: Mislim da ti ej vrijeme malo da se spustis na zemlju paras nosom virtualne oblake foruma strah me velikog sefketa pa ne smijem reci da sam navijac Novaka pa moram glumiti da sam za Nadala :rol: :rol:

Ako ovo ako ono, rekao sam ti vec ako se ostvare tvojih hiljadu ako doci cu da se kladim. Imace tada 33 dovoljno da do 35e istopi prednost ali molim te postedi me tvojih pogleda u buducnost i prognoza.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 19:12

japa je napisao/la:Cuj ima problem sa Medvedevim jer je izgubio jedan mec a na AO kada je dobio tada nije imao problem ostario za par mjeseci bice...gubio je i on kao i ostala dvojica uvijek od nekih losijih teinsera to nista ne mora da predstavlja cudi me da si se ti kao veliki teniski ekspert uhvatio te prilicno nebitne stvari.

A cekaj sta ti mislis da si ti neki ku?ac ovdjepa da ja tebi moram glumiti da sam simpatizer nekoga eto strah me nekog bota reci ako navijam za nekoga :rol: Mislim da ti ej vrijeme malo da se spustis na zemlju paras nosom virtualne oblake foruma strah me velikog sefketa pa ne smijem reci da sam navijac Novaka pa moram glumiti da sam za Nadala :rol: :rol:

Ako ovo ako ono, rekao sam ti vec ako se ostvare tvojih hiljadu ako doci cu da se kladim. Imace tada 33 dovoljno da do 35e istopi prednost ali molim te postedi me tvojih pogleda u buducnost i prognoza.
Pa i ti si glumio neki **** kad sam ti rekao da je dzeko bolji od coste ti odmah krenes s pricom nemas pojma o fudbalu :rol:
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 19:39

Pa sta drugo dakazem na takvu nebulozu? Igraca koji donese titulu Atleticu u Primeri pored Barcelone i Reala, koji ih golovima uvede u finale LP poredis sa Dzekom koji u Cityu nije mogao biti prvi spic? Sta odgovarati na to osim da si zadoyeni fan operisan od realnosti.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2019, 19:41

Joj teme :rol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 19:43

japa je napisao/la:Pa sta drugo dakazem na takvu nebulozu? Igraca koji donese titulu Atleticu u Primeri pored Barcelone i Reala, koji ih golovima uvede u finale LP poredis sa Dzekom koji u Cityu nije mogao biti prvi spic? Sta odgovarati na to osim da si zadoyeni fan operisan od realnosti.
Sta je bolje
439 utakmica 174 gola 67 asistencija
558 utakmica 261 gol 113 asistencija
A Dzeko ebenom Wolfsburgu donese titulu pored Bayerna i ebenu Romu dovede do 1/2 Lp a taj wolfsburg i roma 3x slabiji od tog atletica
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 19:45

BosnjoBoston nije dobar sekunde vec drugi put na ovoj temi pokrece fudbalske teme prvo sa derbijem sada sa Dzekom...da se vratimo temi podrska za Andreascu protiv ugrozene kobile.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 19:46

japa je napisao/la:BosnjoBoston nije dobar sekunde vec drugi put na ovoj temi pokrece fudbalske teme prvo sa derbijem sada sa Dzekom...da se vratimo temi podrska za Andreascu protiv ugrozene kobile.
Moram se tu sloziti s tobom :kafa:
P.S nisam ti ja kriv sto si ljubomoran na dijamanta
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 07 sep 2019, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 19:46

japa je napisao/la:Cuj ima problem sa Medvedevim jer je izgubio jedan mec a na AO kada je dobio tada nije imao problem ostario za par mjeseci bice...gubio je i on kao i ostala dvojica uvijek od nekih losijih teinsera to nista ne mora da predstavlja cudi me da si se ti kao veliki teniski ekspert uhvatio te prilicno nebitne stvari.

A cekaj sta ti mislis da si ti neki ku?ac ovdje pa da ja tebi moram glumiti da sam simpatizer nekoga eto strah me nekog bota reci ako navijam za nekoga :rol: Mislim da ti ej vrijeme malo da se spustis na zemlju paras nosom virtualne oblake foruma strah me velikog sefketa pa ne smijem reci da sam navijac Novaka pa moram glumiti da sam za Nadala :rol: :rol:

Kao prvo, opet lupaš, Medvedev ga je dobio 2 meča u nizu i to u ovoj godini oba!
Ako gledaš mećeve, vidiš da je lik našao igru za njega, očito da i Khachanov ima recept neki, haman mu braća Rusi mu ne odgovaraju... :lol: :lol:

Eh sad, ja ne mislim, nego za tebe jesam! :mrgreen:
Ja sam pokazao koliko znam, tako što sam skoro sve tipovao tokom cijelog turnira uz par grešaka, a tvoje prognoze nešto nigdje nisam vidio... :lol: :lol:

Nemaš potrebe pravdati se, samo javno reci za koga navijaš, a ne da lažeš čitav forum.

Dobra ti ta matematika da istopi do 35-e ako bude 20-16... :urnebes:
Nadal će prespavati te GS ili piti po jahtama u tom periodu i neće više nijedan GS osvojiti, pa će Djokica imati vremena da stiže ?! :lol: :lol:
Bistar si, nema šta!

Evo javno obećajem, ako se to desi da bude 20 - 16 poslije RG, dodji, na svaku tvoju marku, ja ću ti dati duplo, znači ti 500 daš, ja 1000 stavim. :!:

Hvala!

Edit: Dovoljno vidim tvoje znanje o tenisu kad napišeš ANDREASCU, takva teniserka ne postoji... :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 sep 2019, 19:49

Japa i Djokovic imaju zajednicku tacku.Obojica dozivjeli procvat 2011 djokovic osvojio 3 slama,paja kantu godine pod starim nickom
#Punoljetstvo

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 07 sep 2019, 19:54

BosniaBoston je napisao/la:Japa i Djokovic imaju zajednicku tacku.Obojica dozivjeli procvat 2011 djokovic osvojio 3 slama,paja kantu godine pod starim nickom
Sad bi nam @delinho napisao, gori ste vi što se raspravljate sa Japom... :lol: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 sep 2019, 19:55

Kao prvo, opet lupaš, Medvedev ga je dobio 2 meča u nizu i to u ovoj godini oba!
Ako gledaš mećeve, vidiš da je lik našao igru za njega, očito da i Khachanov ima recept neki, haman mu braća Rusi mu ne odgovaraju... :lol: :lol:

Eh sad, ja ne mislim, nego za tebe jesam! :mrgreen:
Ja sam pokazao koliko znam, tako što sam skoro sve tipovao tokom cijelog turnira uz par grešaka, a tvoje prognoze nešto nigdje nisam vidio... :lol: :lol:

Nemaš potrebe pravdati se, samo javno reci za koga navijaš, a ne da lažeš čitav forum.

Dobra ti ta matematika da istopi do 35-e ako bude 20-16... :urnebes:
Nadal će prespavati te GS ili piti po jahtama u tom periodu i neće više nijedan GS osvojiti, pa će Djokica imati vremena da stiže ?! :lol: :lol:
Bistar si, nema šta!

Evo javno obećajem, ako se to desi da bude 20 - 16 poslije RG, dodji, na svaku tvoju marku, ja ću ti dati duplo, znači ti 500 daš, ja 1000 stavim. :!:

Hvala!

Edit: Dovoljno vidim tvoje znanje o tenisu kad napišeš ANDREASCU, takva teniserka ne postoji... :lol:
Naravno da jesi ku?ac to sam i rekao ne moras ponavljati to. Osim sto prdis po forumu da si nesto nekome dokazao odi negdje pa naplati te silne prognoze..Da da svi su oninasli igru za Djokovica i Zverev i Medvedev i svi ti ali dodje GS a sa njim dodje i realnost.

Rekao sam ti vec postedi me pogleda u buducnost i tih kalkulacija, takodjer sam ti rekao doci cu ako se ostvari tvojih hiljadu ako ne boj se...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2019, 19:56

BosniaBoston je napisao/la:Japa i Djokovic imaju zajednicku tacku.Obojica dozivjeli procvat 2011 djokovic osvojio 3 slama,paja kantu godine pod starim nickom
Sad bi nam @delinho napisao, gori ste vi što se raspravljate sa Japom... :lol: :lol:
uzimas mi misao stvarno :mrgreen: :mrgreen:

nadam se da ce i Uno malo raditi svoj posao sto se tice ove teme ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.