Dobar ti avatar plaho!Seyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/us ... ljeznicara
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sto se tice kupa brate .. to ostavi sa strane ... al vako moj neki poredak je da da ste vi bolji daleko u napadu , sredina tu negdje a mi bolji u odbrani ... jbgs ga mozda i grijesim al to ti je moje misljenje ?
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Stvarno mu je odlican!!!pile87 je napisao/la:Dobar ti avatar plaho!Seyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Podsjecas me na zlatno doba dok su komsije na sopstvenoj temi furali furku pa svi kao avatar drzali sopstvenog DZELATApile87 je napisao/la:Dobar ti avatar plaho!Seyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
-
vrce sa juga
- Kontakt:
kad je bajramski malonogmetni turnir ???
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Može bitzlaya_tm87 je napisao/la:za hanuku
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mene nadmašit ne možete, Allohomi!bistrikboy je napisao/la:Stvarno mu je odlican!!!pile87 je napisao/la:Dobar ti avatar plaho!Seyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
biti če jopet 9:1 za naskesekula je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo ga, neki dan napravljen i potpisan..![]()
![]()
![]()
![]()
Pred nama je utakmica sezone i nadam se da cemo ostvariti pobjedu, kojom bi 100% na kraju osvojili titulu.
Sreca je vrlo bitan faktor u svemu, tako da, Boze pogledaj nas i daj' da pobjedimo, a ni slucajno ne dozvoli da nam se desi nesto slicno kao i u F.K. Sarajevo (mada je to tesko moguce)..![]()
FORZA ZELJO
Mene je samo strah da opet ne dodje dekret da se osnuje novi klub i da nam ne uzmu ponovo pola tima.....![]()
![]()
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Sad imamo najjace avatere 
kompleksasi 
mozel' mi neko poslati onu pjesmu za lesinare na PP ?
Mogu ja 
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Zajebi njih, boli nas **** ba šta se kod njih dešava. Makar na ovoj temi. Iako bih i ja volio da Megamon prokomentariše pošto je on svojevremeno hvalio isplaćivanje igračima, ali ne ovdje.
ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne 
Lijepo je biti Manijak!!!
koji god rezultat u ljutoj kraini da bude, mislim da nece nista rijesiti osim jesenjeg prvaka ako pobjednik bude borac....ja ocekujem od igraca da izginu na terenu + kvalitet kojeg posjedujemo = sigurno do bodova u BL.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne
pu majku mu.........sjeba me ova najava, piše 14.tog (nedjelja) jbt sta da radim....najgori ispit (računovodstvo) ili gostovanjeBuddy je napisao/la:SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne
Lijepo je biti Manijak!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Vidi bas haha nisam ni vidio najavu. Ja bi u subotu za Banja Luku otisoŠtaIma je napisao/la:pu majku mu.........sjeba me ova najava, piše 14.tog (nedjelja) jbt sta da radim....najgori ispit (računovodstvo) ili gostovanjeBuddy je napisao/la:SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne
14. tog je ako je na najavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.