FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozel' mi neko poslati onu pjesmu za lesinare na PP ?
Mogu ja 

Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Zajebi njih, boli nas **** ba šta se kod njih dešava. Makar na ovoj temi. Iako bih i ja volio da Megamon prokomentariše pošto je on svojevremeno hvalio isplaćivanje igračima, ali ne ovdje.
ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne 

Lijepo je biti Manijak!!!
koji god rezultat u ljutoj kraini da bude, mislim da nece nista rijesiti osim jesenjeg prvaka ako pobjednik bude borac....ja ocekujem od igraca da izginu na terenu + kvalitet kojeg posjedujemo = sigurno do bodova u BL.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne
pu majku mu.........sjeba me ova najava, piše 14.tog (nedjelja) jbt sta da radim....najgori ispit (računovodstvo) ili gostovanjeBuddy je napisao/la:SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne

- fanatic1991
- Kontakt:
iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Vidi bas haha nisam ni vidio najavu. Ja bi u subotu za Banja Luku otisoŠtaIma je napisao/la:pu majku mu.........sjeba me ova najava, piše 14.tog (nedjelja) jbt sta da radim....najgori ispit (računovodstvo) ili gostovanjeBuddy je napisao/la:SubotaŠtaIma je napisao/la:ee ljudi kad mi igramo, u subotu ili nedjelju, hitno odgovor, da znam da li da bjezim s ispita ili ne

14. tog je ako je na najavi

Ma otici cu ja do grbavice sutra i vidjeti sta i kakoBuddy je napisao/la: Vidi bas haha nisam ni vidio najavu. Ja bi u subotu za Banja Luku otiso
14. tog je ako je na najavi

na zvaničnoj stranici
FK Borac vs FK Željezničar
14.11.2010 - 17:00 sati
Zadnja izmjena: ŠtaIma, dana/u 11 nov 2010, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Braćo Bljakići, utakmica se igra u SUBOTU, 13.11; Ovi su malo ubrljali sa datumom 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- fanatic1991
- Kontakt:
slazem se "nije lepo smijati se tudjoj nesreci".......aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar, a ne FK Sarajevo. Dakle, drzite se iste jer ce biti banana.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
ne kontam, čijoj se mi to nesreći smijemo 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jel u 14 ili 17 sati utakmica sa Borcem
sad sam i ja u dilemi.
Odakle sad 17 sati

Odakle sad 17 sati

-
- Kontakt:
kolko ja znam u 14 zbog TV prenosaMandrak je napisao/la:Jel u 14 ili 17 sati utakmica sa Borcem![]()
sad sam i ja u dilemi.
Odakle sad 17 sati
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101111113
jest ovaj mamic izgubljen slucaj...
cuj htio dovesti amara u dinamo? pa ko je dinamo da tako lako uzima najboljeg trenera u bosni i hercegovini!!! zdravko, ti si jedna arogantna, umisljena svinja!!! ponasas se ko da je dinamo najbolji klub na svijetu!!!
sarajevo-x
jest ovaj mamic izgubljen slucaj...

cuj htio dovesti amara u dinamo? pa ko je dinamo da tako lako uzima najboljeg trenera u bosni i hercegovini!!! zdravko, ti si jedna arogantna, umisljena svinja!!! ponasas se ko da je dinamo najbolji klub na svijetu!!!

sarajevo-x
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
"Nije mi jasno kako najtrofejniji bh. klubovi, Sarajevo i Željezničar, nisu konstantno u vrhu. Kada gledamo veličinu grada, broj stanovnika i broj navijača to pokazuje da nesposobni ljudi sjede u 'bordo' i 'plavom' timu.''tm84 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101111113
jest ovaj mamic izgubljen slucaj...![]()
cuj htio dovesti amara u dinamo? pa ko je dinamo da tako lako uzima najboljeg trenera u bosni i hercegovini!!! zdravko, ti si jedna arogantna, umisljena svinja!!! ponasas se ko da je dinamo najbolji klub na svijetu!!!![]()
sarajevo-x
Ovo što je rekao, dobro je rekao. Iskreno se nadam da će Željo i ostati u vrhu, kakav je sada i nadam se da nikada viđe neće biti kriza, kao što je to bio slučaj prije par godina. Komšijama želim da se brzo oporave i da otjeraju gamad iz kluba. BiH Premier Ligi trebaju dvije stvari : višemilionski transfer ( prodaja igrača u inozemstvo za koji miliončić) i da neki klub uđe u grupnu fazu nekog Europskog takmičenja. Iskreno se nadam da će Željo za 3-4 godine ovo da postigne, bio bi najsretniji na svijetu

-
- Kontakt:
jel to ti kad govoriš o komšilama misliš na olimpik vrbanjušu i pofalički?Omar500 je napisao/la:"Nije mi jasno kako najtrofejniji bh. klubovi, Sarajevo i Željezničar, nisu konstantno u vrhu. Kada gledamo veličinu grada, broj stanovnika i broj navijača to pokazuje da nesposobni ljudi sjede u 'bordo' i 'plavom' timu.''tm84 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101111113
jest ovaj mamic izgubljen slucaj...![]()
cuj htio dovesti amara u dinamo? pa ko je dinamo da tako lako uzima najboljeg trenera u bosni i hercegovini!!! zdravko, ti si jedna arogantna, umisljena svinja!!! ponasas se ko da je dinamo najbolji klub na svijetu!!!![]()
sarajevo-x
Ovo što je rekao, dobro je rekao. Iskreno se nadam da će Željo i ostati u vrhu, kakav je sada i nadam se da nikada viđe neće biti kriza, kao što je to bio slučaj prije par godina. Komšijama želim da se brzo oporave i da otjeraju gamad iz kluba. BiH Premier Ligi trebaju dvije stvari : višemilionski transfer ( prodaja igrača u inozemstvo za koji miliončić) i da neki klub uđe u grupnu fazu nekog Europskog takmičenja. Iskreno se nadam da će Željo za 3-4 godine ovo da postigne, bio bi najsretniji na svijetu

NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
- nikad_izvini
- Kontakt:
Očekivani sastav Želje

Sumnjam da će Mešić (opet) igrati kao zadnji vezni, Bešlija je valjda spreman, ako nije, E. Čolić počinje. Možda Višća ostane na klupi a starta E. Čolić, mada sumnjam.

Sumnjam da će Mešić (opet) igrati kao zadnji vezni, Bešlija je valjda spreman, ako nije, E. Čolić počinje. Možda Višća ostane na klupi a starta E. Čolić, mada sumnjam.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], CentarsutNaClanak921, Hrasno15, WeekendOffender i 42 gosta.