FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harinjo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harinjo » 11 nov 2010, 19:35

sada čitam mirzinu izjavu,da igrači igraju na viršlama,da su gladni--a blekić je za 4 mjeseca podijelio jednu platu što je istina :!: a prozivali ste kako je dialiba bio gladan,a u sarajevu pola ekipe gladno :oops: žalosno za naš fudbal uopšte :oops:

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 11 nov 2010, 19:37

Dirk je napisao/la:
Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ... 8-)
a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbb

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 11 nov 2010, 19:39

Dirk je napisao/la:
Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ... 8-)
e to je problem !!!!!!! zato sto vecina otvara hajvan vijesnik(da se nrazumijemo ni ostali ni nista bolji) pa zato nazovi normalna starija raja u ovj situaciji prvo sve info. poslusaju ,procitaju pa tek onda donose zakljucke....
ps.ovom ,predpostavljam balavcu koji je ponovo prijetio otmicom djeteta MV( JA SAM ISTO PROTIV NJEGA) TREBA MURIJA I OCA I MATER UHAPSITI I JAVNO RECI IMENA I PREZIMENA.................

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 nov 2010, 19:39

TRIP je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbb
Jeste finansijski izvjestaj koji je prikazan je vjerovatno sbb napravio :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 19:41

Mirza ako je istina sve što govoriš o toj silnoj ljubavi trebao si davno otići jer te raja ne voli i od početka prvenstva ti skandiraju da odlaziš.Meni kad bi tako govorili ja ne bi ni minuta ostao i zato te molim da odeš ako voliš SARAJEVO kao što kažeš to bi bio pravi potez.Ti češ reči da je to šaka ljudi ali nije šaka 1000-2000-3000 navijača kad ti govori a još kažeš i dočeko si da ti prijete familiji ma nema ti voliš Sarajevo pravo pa čak riskiraš po tome i živote svojih najmilijih ja volim Sarajevo ali kad je moj sin u pitanju nema Sarajeva pa malo se preispitaj šta pišeš. Jadan si i nije mi te žao jer lažeš ti igrači nisu u maju bili u Sarajevu pa nisu ni mogli ništa ni primati a nije bila ni ova uprava pa im nije ništa mogla ni dugovati,a ljudi dokumentima potkrepljuju stvari atebi treba vjerovati na riječ koju si pogazio već nekoliko puta.
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 19:41

A vi znate 100 posto da neko njemu prijeti daj ba nigdje veze izvlaci se ko i baljak da ih neko sazalijeva sta kaze baljak mozdani ahhahahahahaha a ovom prijete smrcu otmicama ma da oni rade posteno niti bi ovoga "slag"strefio niti bi ovome "prijetili".A sto se tice BLEKICA pa covjek je javno pokazao prihode i rashoda otkada su dosli u klub dok ih druga strana ne prikaze a nece znaci da su lopovi.TACKA.....
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 nov 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 nov 2010, 19:44

Ma mislim (ili se bar iskreno nadam) da je vrijeme Baljaka i CO završeno. Nevjerujem da će se moći izboriti da ostanu u klubu, jer i navijačima je više dosta svega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 19:45

Zagor je napisao/la:Ma mislim (ili se bar iskreno nadam) da je vrijeme Baljaka i CO završeno. Nevjerujem da će se moći izboriti da ostanu u klubu, jer i navijačima je više dosta svega.
Tako je BRATE ako Bog da još malo i gotovo. :D
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 19:55

kralj_je_mrtav je napisao/la:
sekac je napisao/la:Mirza ako je istina sve što govoriš o toj silnoj ljubavi trebao si davno otići jer te raja ne voli i od početka prvenstva ti skandiraju da odlaziš.Meni kad bi tako govorili ja ne bi ni minuta ostao i zato te molim da odeš ako voliš SARAJEVO kao što kažeš to bi bio pravi potez.Ti češ reči da je to šaka ljudi ali nije šaka 1000-2000-3000 navijača kad ti govori a još kažeš i dočeko si da ti prijete familiji ma nema ti voliš Sarajevo pravo pa čak riskiraš po tome i živote svojih najmilijih ja volim Sarajevo ali kad je moj sin u pitanju nema Sarajeva pa malo se preispitaj šta pišeš. Jadan si i nije mi te žao jer lažeš ti igrači nisu u maju bili u Sarajevu pa nisu ni mogli ništa ni primati a nije bila ni ova uprava pa im nije ništa mogla ni dugovati,a ljudi dokumentima potkrepljuju stvari atebi treba vjerovati na riječ koju si pogazio već nekoliko puta.
Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
Nisam narkić i ne vrijeđaj da te ne prijavljujem kad mogu mandrak i ostali mogu i ja ali da ti odgovorim prvo.Mase niko ne plača ja sam se sa svima svađo za Mirzu ali kad sam vidio da iz dana u dan propadamo kako u iogri tako u odnosu prema upravi onda sam stao na stranu navijača a naša ljubav ima jači osječaj za ispravnost nego nečiji realni stav da ne kažem dušmanluk.Da se raja - navijači okrenula protiv uprave isto bi reagovao, pa što nas ne podržaste kad smo skandirali uprava napolje (za vrijeme Šumana)i kad je belaj bio na Koševu e tad ste se naslađivali kao i danas a na Mirzinom mjestu kao osječaj moralne odgovornosti( kad nije dobio tad široki i nastao je belaj )onda bi još podnijeo ostavku. Da volim sarajevo kao on kako govori, jer ko voli Sarajevo zna šta je Vedran Puljić za nas ,za klub a oni nisu u stanju pobijediti one zbog kojih je momak poginuo i je li ti treba još ili je dovoljno od "narkomana".
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 nov 2010, 19:56

kralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisat
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 nov 2010, 19:58

adnanhz je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisat
bravo ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 19:59

e sada "samo sarajevo" procitaj izjavu Mirze Varesanovica koja je jedina istina. e to sam ja pisao prije ove njegove izjave (mirza otvorio dusu) pa mi reci jesam li bio u pravu. Zalosno mi je da neki podrzavaju Muchu i blekica a blate djecu sarajeva i osobe koje istinski vole Sarajevo. Ljudi igraci su nam bijeda nemaju za dopune to je fakat.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 nov 2010, 20:07

Dirk je napisao/la:
Ko još čita Avaz?
Ta novina je požutila samo tako...

Mene zanima, ako je kao što neki kažu, tolika mafija i paraziti FK Sarajeva stala uz Varešanovića da bi otjerali Blekića, kako onda neko smije prijetiti smrću Mirzi i njegovoj porodici, a da u istom trenutku Blekić mirno sjedi kod svoje kuće bez ikakvih problema..?

Žalosno.

Sve u svemu, volio bih da se ti problemi u FK Sarajevu riješe što prije.. :|
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 11 nov 2010, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 20:12

adnanhz je napisao/la:
Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.
Aferim majstore, ali neki od nas to ne mogu da prevale, da smo s.ebani i izradjeni i ponizeni i izmanipulisani i pokradeni a ovi sto podrzavaju Blekica onda nek idu njemu pred vrata i navijaju za njega. ja vise volim Mirzu i sve igrace pa i rascica vise volim od BLEKICA :lol:

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 11 nov 2010, 20:13

Realno Mirza je upravu... Blekic se uvlaci navijacima u pakas a nista nije uradio... Kad je vidio da ne moze uraditi ono sto je obecavao (kule i gradove) samo se povukao a tako je najlakse! Suoci se sa problemima prijatelju ako si neka bitna karika!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 20:17

pošto nisam u toku s čim se bavi ovaj Blekić .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 11 nov 2010, 20:17

kralj_je_mrtav je napisao/la: Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.

Ako mislis da si ti jedini ovdje od nas pametan,onda ocito se varas,gotovo cijeli forum F.k Sarajevo i navijaci Saraj'va su uz Ziju..al nije to sad ni bitno,ti imas svoje i tvoj klub(Zeljo) a mi imamo svoje!!Nadam se da si sad skontao,mi cekamo da se pokaze i dokaze ko je upravu,a ne price zalizanog i price od Alihodzica i ti nazovimo ''legendi''.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 nov 2010, 20:18

adnanhz je napisao/la:
Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.
Iskreno neda mi se puno ti neke stvari objasnjavat al et da ti ipak odgovorim na neke stvari,nevezano za ovo al kako 1 covjek upravlja milionima ljudi (prica o masama i kontroli ljudi ,to ti je politika) a sad nIsu tu 3 covjeka i njihova manipulacija,vec ako ti imas na uvid (crno na bijelo,da se provjerit i te stvari)od tih ljudi sta su radili i kako a bez obzira kako to izgledalo kad ti ljudi predstave ideje koje su zdrave ako ti ljudi evo na kraju krajeva i odstupe ako nemogu da ostvare sto su obecali ako ti ljudi imaju iza sebe neke preference (poslovne,ekonomske) a ne bio sin,zet ...ako ti ljudi izgledaju kao neki mesetari u odnosu na ove koji jesu e jbg onda ti i ostali ste upravu a mi nismo i jos jedna stvar mi marionete :roll: pa ti ljudi su dosli od ideje i pokreta samih nas navijaca(BP1946)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 nov 2010, 20:20

UPS je napisao/la:hajde pokemon razguli odavde! Niko nije trazio tvoje misljenje.

Mirza zeli vratiti Sarajevo 'sportistima' - pa to majstore! Dakle zelis ga vratiti svome puncu a pri tome zadrzati alihodzica, baljka... koji si ti lazov i jad! Nadam se da vjezbas trcanje 8-)
hoces ga ti ganjat? imas li pomocne na kekecu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 nov 2010, 20:20

boze sacuvaj kako ima glupih likova .... ba Bog sacuva...vi vjerujete mirzi??? ma ja tom liku nevjerujem ni rijeci ,pa pola familije mu zivi na grbaci sarajeva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ito desetljecima ... i prica price neke ....vidi se iz aviona da hoce da ostane na klupi jer su REZULTATI KATASTROFA OD 5 UTAKMICA SA SIROKIM NEMA POSBJEDE..... FUJ

i naravno igraci ako nemaju plkata sto nekazu,imaju intervjui gdje jasno kazu SVE JE OK
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 51 gost.