Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbbDirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
e to je problem !!!!!!! zato sto vecina otvara hajvan vijesnik(da se nrazumijemo ni ostali ni nista bolji) pa zato nazovi normalna starija raja u ovj situaciji prvo sve info. poslusaju ,procitaju pa tek onda donose zakljucke....Dirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Jeste finansijski izvjestaj koji je prikazan je vjerovatno sbb napravioTRIP je napisao/la:a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbbDirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Tako je BRATE ako Bog da još malo i gotovo.Zagor je napisao/la:Ma mislim (ili se bar iskreno nadam) da je vrijeme Baljaka i CO završeno. Nevjerujem da će se moći izboriti da ostanu u klubu, jer i navijačima je više dosta svega.
Nisam narkić i ne vrijeđaj da te ne prijavljujem kad mogu mandrak i ostali mogu i ja ali da ti odgovorim prvo.Mase niko ne plača ja sam se sa svima svađo za Mirzu ali kad sam vidio da iz dana u dan propadamo kako u iogri tako u odnosu prema upravi onda sam stao na stranu navijača a naša ljubav ima jači osječaj za ispravnost nego nečiji realni stav da ne kažem dušmanluk.Da se raja - navijači okrenula protiv uprave isto bi reagovao, pa što nas ne podržaste kad smo skandirali uprava napolje (za vrijeme Šumana)i kad je belaj bio na Koševu e tad ste se naslađivali kao i danas a na Mirzinom mjestu kao osječaj moralne odgovornosti( kad nije dobio tad široki i nastao je belaj )onda bi još podnijeo ostavku. Da volim sarajevo kao on kako govori, jer ko voli Sarajevo zna šta je Vedran Puljić za nas ,za klub a oni nisu u stanju pobijediti one zbog kojih je momak poginuo i je li ti treba još ili je dovoljno od "narkomana".kralj_je_mrtav je napisao/la:Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.sekac je napisao/la:Mirza ako je istina sve što govoriš o toj silnoj ljubavi trebao si davno otići jer te raja ne voli i od početka prvenstva ti skandiraju da odlaziš.Meni kad bi tako govorili ja ne bi ni minuta ostao i zato te molim da odeš ako voliš SARAJEVO kao što kažeš to bi bio pravi potez.Ti češ reči da je to šaka ljudi ali nije šaka 1000-2000-3000 navijača kad ti govori a još kažeš i dočeko si da ti prijete familiji ma nema ti voliš Sarajevo pravo pa čak riskiraš po tome i živote svojih najmilijih ja volim Sarajevo ali kad je moj sin u pitanju nema Sarajeva pa malo se preispitaj šta pišeš. Jadan si i nije mi te žao jer lažeš ti igrači nisu u maju bili u Sarajevu pa nisu ni mogli ništa ni primati a nije bila ni ova uprava pa im nije ništa mogla ni dugovati,a ljudi dokumentima potkrepljuju stvari atebi treba vjerovati na riječ koju si pogazio već nekoliko puta.
Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisatkralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
bravo !adnanhz je napisao/la:Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisatkralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
Ko još čita Avaz?Dirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Aferim majstore, ali neki od nas to ne mogu da prevale, da smo s.ebani i izradjeni i ponizeni i izmanipulisani i pokradeni a ovi sto podrzavaju Blekica onda nek idu njemu pred vrata i navijaju za njega. ja vise volim Mirzu i sve igrace pa i rascica vise volim od BLEKICAkralj_je_mrtav je napisao/la:Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.adnanhz je napisao/la:Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisatkralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
kralj_je_mrtav je napisao/la: Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.
Iskreno neda mi se puno ti neke stvari objasnjavat al et da ti ipak odgovorim na neke stvari,nevezano za ovo al kako 1 covjek upravlja milionima ljudi (prica o masama i kontroli ljudi ,to ti je politika) a sad nIsu tu 3 covjeka i njihova manipulacija,vec ako ti imas na uvid (crno na bijelo,da se provjerit i te stvari)od tih ljudi sta su radili i kako a bez obzira kako to izgledalo kad ti ljudi predstave ideje koje su zdrave ako ti ljudi evo na kraju krajeva i odstupe ako nemogu da ostvare sto su obecali ako ti ljudi imaju iza sebe neke preference (poslovne,ekonomske) a ne bio sin,zet ...ako ti ljudi izgledaju kao neki mesetari u odnosu na ove koji jesu e jbg onda ti i ostali ste upravu a mi nismo i jos jedna stvar mi marionetekralj_je_mrtav je napisao/la:Standardna prica navijaca Sarajeva. Svi su protiv nas i mi sve znamo. Mirza vam je sve rekao i mislis da bi smio lagati jer sutra je poress na kojem ce se i igraci obratiti javnosti. Zike i ekipa su vas napravili smijesnim i morate se nositi s tim. Bili ste marionete koje su igrale kako oni govore. Razumijem i to, ali mi nije jasno da tri covjeka mogu manipulisati hiljadama, i to kako sami cesto kazete, medju kojima je vecina fakultetski obrazovana ili pak studira. Razmisli malo drug o svemu, nista nije crno - bijelo.adnanhz je napisao/la:Da u pravu si para nema al posto ne znas sto,zasto i kako onda bolje nemoj nista pisatkralj_je_mrtav je napisao/la: Mirza Varesanovic je u svakom slucaju mnogo vise dao Sarajevu nego Blekic. Raja mu go vori da ode, ovo mi je najsmjesnije. Vidi, das trojici narkica po dvije, tri stoje i oni masu povedu za sobome. Jadno je i bijedno ovo sto se dogadja klubu, no istina je jedna. Para nema, Blekic ih nije donio i napustio je brod koji tone. Pa djeca imaju 400 maraka platu i to su ugovori potpisani za vrijeme nove vladavine, a dinara nisu dobili. Malo razmisli drug, ali Horde mi nisu jasne. Pa zar je moguce da neko tako manipulise ljudima.
hoces ga ti ganjat? imas li pomocne na kekecu?UPS je napisao/la:hajde pokemon razguli odavde! Niko nije trazio tvoje misljenje.
Mirza zeli vratiti Sarajevo 'sportistima' - pa to majstore! Dakle zelis ga vratiti svome puncu a pri tome zadrzati alihodzica, baljka... koji si ti lazov i jad! Nadam se da vjezbas trcanje
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, MSOZ101 i 42 gosta.