Joj kad se sjetim igre kad nas je Sajo vodio ako ništa igrali smo napadački i sa nekim smislom, pa mi smo ove Armenije, Litejštajne, Finske redovno nabijali i nismo strahovali od takvih reprezentacija. Nama je sad postala Finska i Armenija velesila, normalno sa takvim razmišljanjem nećemo daleko otići a bogami ni sa nekim igračima iz Turske druge lige, Saudijske Arabije i ostalih Qualifata.Kamuflazn je napisao/la:Safet Susic milijardu praznih redova pa ovi tkzv strucnjaci.
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sajo je bio dobar do one cuvene tekme protiv USA poslije je totalno pogubio konce,poceo gurati igrace od brata itd...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ostani gospodine Robi

Ostani!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ostani nismo te zasluzili!Odvratna je ova kampanja bila protiv tebe!
#Punoljetstvo
Pricatje sta hocete, ali Amar Osim je Ferguson licno za Prosineckog. I nisam navijac Zelje, nego navijac Slobode i dugo godina proveo na tribini sa Fukarama..Bez obzira na sve njegove izjave koje mi se i nisu svidjale i animozitet, Amar je najbolje rijesenje za selektora na druge staze.
Ovoj reprezentaciji ne trebaju nikakvi Sveni Gorani, Petrovići, Bilići i slični...Ovdje treba neko ko poznaje ovaj pogani mentalitet, bojim se da bi mi ovdje cak i Vahu Halilhodzica napravili budalom i ogadili mu i drzavu i fudbal.
Koliko god ga neko volio ili ne volio, bas Amar je pravi mangup koji bi znao kako sa pojedinim zvjezdicama, a trenersko znanje mu ne možeš osporiti.
Ovoj reprezentaciji ne trebaju nikakvi Sveni Gorani, Petrovići, Bilići i slični...Ovdje treba neko ko poznaje ovaj pogani mentalitet, bojim se da bi mi ovdje cak i Vahu Halilhodzica napravili budalom i ogadili mu i drzavu i fudbal.
Koliko god ga neko volio ili ne volio, bas Amar je pravi mangup koji bi znao kako sa pojedinim zvjezdicama, a trenersko znanje mu ne možeš osporiti.
Sad je najvjerovatnije kasno,sumnjam da bi Amar u ovom trenutku prihvatio biti selektor.Karambeu je napisao/la:Pricatje sta hocete, ali Amar Osim je Ferguson licno za Prosineckog. I nisam navijac Zelje, nego navijac Slobode i dugo godina proveo na tribini sa Fukarama..Bez obzira na sve njegove izjave koje mi se i nisu svidjale i animozitet, Amar je najbolje rijesenje za selektora na druge staze.
S obzirom da su ga kod proslog biranja selektora navijaci odbacili ko kera i govorili da je morz.
Pa kad smo pobjedivali u ligi nacija bilo je pametnjakovica koji su pisali svasta na racun Amara,gdje su nestali sad ti strucnjaci?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Sa popularnim Zutim na evropsko i svjetsko!
Bravo za gospodina i ljudsku velicinu Elvedina Begica, sto se u izboru za selektora nije obazirao na ljude koji su govorili da je Robi jedan veliki neradnik, kockar na kamati, ovisnik o kokainu i alkoholicar sa vezama u menagerskim krugovima, vec je iskljucivo gledao trenersko znanje. Isto tako bih pohvalio gospodu Misimovica, Spahica, Kajtaza, komisije i ostale Begiceve poltrone.
Hvala vam od srca!
Bravo za gospodina i ljudsku velicinu Elvedina Begica, sto se u izboru za selektora nije obazirao na ljude koji su govorili da je Robi jedan veliki neradnik, kockar na kamati, ovisnik o kokainu i alkoholicar sa vezama u menagerskim krugovima, vec je iskljucivo gledao trenersko znanje. Isto tako bih pohvalio gospodu Misimovica, Spahica, Kajtaza, komisije i ostale Begiceve poltrone.
Hvala vam od srca!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- Beduin
- Kontakt:
Ako ima obraza ostace pri odluci. Samo u slucaju da je istina za Vinka Marinkovica, onda sam za ostanak Robija do kraja kvala i LN.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
KLJUČAJ TEMU !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ljudi ne ide na silu , robi dovidjenja i hvala sto si dao ostavku , ovi nasi ako su normalni objerucke ce prihvatiti , vidilo se odmah na pocetku da nismo na istim talasnim duzinama , dovidjenja !
Jel ide ili ostaje? Neki portali kažu da kao navodno ostaje na klupi.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ostaje 100%. Nije savez u stanju naći selektora za 20 dana. Pa poslije Meše su 3 mjeseca vijećali i na kraju jedva uspjeli Prosinečkog dovesti. Sad za 20 dana jedino što mogu naći je Elvir Rahimić. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja sam za njegov ostanak, jer nema sanse da savez moze naci nikog boljeg, moze samo jeftinijeg.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jadno da ne može jadnije biti. Savez napolje!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ostao 
O krv ti yebem

O krv ti yebem

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kolaci, kafane, koka, cevapi, rostilj ,piva, cigare ,shisha , to je od bosne i menadzerske pobjednicka prica .....
Ako ga ostave samo dolazi bojkot u obzir. Vrijeme je za promjene. Savez Napolje !

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Izvor?Derdiyok je napisao/la:Ostao
O krv ti yebem
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Četo i dalje vodi

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Robert Prosinečki je upravo donio odluku koja mijenja sve: Nakon dogovora sa predsjednikom NSBiH, odlučio je da ostaje selektor Zmajeva!
Predsjednik Elvedin Begić uspio je u svojoj namjeri. Uvjerio je Roberta Prosinečkog da nije sve izgubljeno i da povuče ostavku, saznaje naš portal.
Prosinečki ostaje selektor do kraja kvalifikacija!
– Zapamtite, Bosna i Hercegovina će igrati na evropskom prvenstvu- optimistički je poručio jedan od čelnika NSBiH.
Sportske . ba saznaju da su Elvedin Begić i Prosinečki nakon utakmice imali otvoren sastanak. Nije bilo povišenih tonova, ali je predsjednik Begić rekao kako neće dozvoliti da propadne ciklus.
Begić je na sastanku selektora i kapitena podsjetio na sličnu situaciju uoči svjetskog prvenstva u Brazilu. Prije utakmice sa Slovacima “situacija se otela kontroli”, nastala je podjela u svlačionici. Neki su otvoreno prigovorili tadašenjem selektoru Safetu Sušiću zbog poziva Izetu Hajroviću. Koji će se u revanš susretu sa Slovacima u Žilini pretvoriti u junaka utakmice. Hajrović je postigao evrogol za kapitalnu pobjedu “Zmajeva”.
Javnost je tek kasnije saznala za sastanak na kojem su pale teške riječi, a sa kojeg su, tadašnji kapiten Emir Spahić i Sušić izašli zagrljeni. Preostali dio kvalifikacija naš je tim završio trijumfom u Litvaniji, kada smo osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo.
Da li je sada na pomolu isti scenarij i ishod, znat ćemo već u oktobru. Odnosno nakon utakmica Lige nacija.
Premda je informacija o povlačenju ostavke povučena, nije nemoguće da se na letu od Jerevana do Sarajeva štošta promijeni. Po slijetanju na sarajevski aerodrom javnost će dobiti odgovor – javljaju Sportske.
Support your local club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.