Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Celtic
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Celtic » 09 sep 2019, 09:53

Kamuflazn je napisao/la:Safet Susic milijardu praznih redova pa ovi tkzv strucnjaci.
Joj kad se sjetim igre kad nas je Sajo vodio ako ništa igrali smo napadački i sa nekim smislom, pa mi smo ove Armenije, Litejštajne, Finske redovno nabijali i nismo strahovali od takvih reprezentacija. Nama je sad postala Finska i Armenija velesila, normalno sa takvim razmišljanjem nećemo daleko otići a bogami ni sa nekim igračima iz Turske druge lige, Saudijske Arabije i ostalih Qualifata.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 sep 2019, 09:55

Sajo je bio dobar do one cuvene tekme protiv USA poslije je totalno pogubio konce,poceo gurati igrace od brata itd...
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 sep 2019, 10:45

Ostani!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 sep 2019, 10:50

Ostani nismo te zasluzili!Odvratna je ova kampanja bila protiv tebe!
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 09 sep 2019, 10:55

Pricatje sta hocete, ali Amar Osim je Ferguson licno za Prosineckog. I nisam navijac Zelje, nego navijac Slobode i dugo godina proveo na tribini sa Fukarama..Bez obzira na sve njegove izjave koje mi se i nisu svidjale i animozitet, Amar je najbolje rijesenje za selektora na druge staze.

Ovoj reprezentaciji ne trebaju nikakvi Sveni Gorani, Petrovići, Bilići i slični...Ovdje treba neko ko poznaje ovaj pogani mentalitet, bojim se da bi mi ovdje cak i Vahu Halilhodzica napravili budalom i ogadili mu i drzavu i fudbal.

Koliko god ga neko volio ili ne volio, bas Amar je pravi mangup koji bi znao kako sa pojedinim zvjezdicama, a trenersko znanje mu ne možeš osporiti.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 09 sep 2019, 10:58

Karambeu je napisao/la:Pricatje sta hocete, ali Amar Osim je Ferguson licno za Prosineckog. I nisam navijac Zelje, nego navijac Slobode i dugo godina proveo na tribini sa Fukarama..Bez obzira na sve njegove izjave koje mi se i nisu svidjale i animozitet, Amar je najbolje rijesenje za selektora na druge staze.

Ovoj reprezentaciji ne trebaju nikakvi Sveni Gorani, Petrovići, Bilići i slični...Ovdje treba neko ko poznaje ovaj pogani mentalitet, bojim se da bi mi ovdje cak i Vahu Halilhodzica napravili budalom i ogadili mu i drzavu i fudbal.

Koliko god ga neko volio ili ne volio, bas Amar je pravi mangup koji bi znao kako sa pojedinim zvjezdicama, a trenersko znanje mu ne možeš osporiti.
Sad je najvjerovatnije kasno,sumnjam da bi Amar u ovom trenutku prihvatio biti selektor.
S obzirom da su ga kod proslog biranja selektora navijaci odbacili ko kera i govorili da je morz.
Pa kad smo pobjedivali u ligi nacija bilo je pametnjakovica koji su pisali svasta na racun Amara,gdje su nestali sad ti strucnjaci?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 sep 2019, 11:14

Sa popularnim Zutim na evropsko i svjetsko!

Bravo za gospodina i ljudsku velicinu Elvedina Begica, sto se u izboru za selektora nije obazirao na ljude koji su govorili da je Robi jedan veliki neradnik, kockar na kamati, ovisnik o kokainu i alkoholicar sa vezama u menagerskim krugovima, vec je iskljucivo gledao trenersko znanje. Isto tako bih pohvalio gospodu Misimovica, Spahica, Kajtaza, komisije i ostale Begiceve poltrone.

Hvala vam od srca!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 sep 2019, 11:24

Ako ima obraza ostace pri odluci. Samo u slucaju da je istina za Vinka Marinkovica, onda sam za ostanak Robija do kraja kvala i LN.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 sep 2019, 11:53

KLJUČAJ TEMU !
® GONGASHI POWERHOUSE ®

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 sep 2019, 12:06

Ljudi ne ide na silu , robi dovidjenja i hvala sto si dao ostavku , ovi nasi ako su normalni objerucke ce prihvatiti , vidilo se odmah na pocetku da nismo na istim talasnim duzinama , dovidjenja !

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 09 sep 2019, 12:26

Jel ide ili ostaje? Neki portali kažu da kao navodno ostaje na klupi.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 sep 2019, 12:30

Ma ostaje 100%. Nije savez u stanju naći selektora za 20 dana. Pa poslije Meše su 3 mjeseca vijećali i na kraju jedva uspjeli Prosinečkog dovesti. Sad za 20 dana jedino što mogu naći je Elvir Rahimić. :lol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 sep 2019, 12:32

Ja sam za njegov ostanak, jer nema sanse da savez moze naci nikog boljeg, moze samo jeftinijeg.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2019, 12:32

Jadno da ne može jadnije biti. Savez napolje!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 sep 2019, 12:49

Ostao :urnebes:

O krv ti yebem :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 sep 2019, 12:54

Kolaci, kafane, koka, cevapi, rostilj ,piva, cigare ,shisha , to je od bosne i menadzerske pobjednicka prica ..... :bih: :kafa: :guz: Ako ga ostave samo dolazi bojkot u obzir. Vrijeme je za promjene. Savez Napolje !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 09 sep 2019, 12:55

Derdiyok je napisao/la:Ostao :urnebes:

O krv ti yebem :rol:
Izvor?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 09 sep 2019, 13:00

Četo i dalje vodi :puke: :puke:
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 09 sep 2019, 13:02

Robert Prosinečki je upravo donio odluku koja mijenja sve: Nakon dogovora sa predsjednikom NSBiH, odlučio je da ostaje selektor Zmajeva!

Predsjednik Elvedin Begić uspio je u svojoj namjeri. Uvjerio je Roberta Prosinečkog da nije sve izgubljeno i da povuče ostavku, saznaje naš portal.

Prosinečki ostaje selektor do kraja kvalifikacija!

– Zapamtite, Bosna i Hercegovina će igrati na evropskom prvenstvu- optimistički je poručio jedan od čelnika NSBiH.

Sportske . ba saznaju da su Elvedin Begić i Prosinečki nakon utakmice imali otvoren sastanak. Nije bilo povišenih tonova, ali je predsjednik Begić rekao kako neće dozvoliti da propadne ciklus.

Begić je na sastanku selektora i kapitena podsjetio na sličnu situaciju uoči svjetskog prvenstva u Brazilu. Prije utakmice sa Slovacima “situacija se otela kontroli”, nastala je podjela u svlačionici. Neki su otvoreno prigovorili tadašenjem selektoru Safetu Sušiću zbog poziva Izetu Hajroviću. Koji će se u revanš susretu sa Slovacima u Žilini pretvoriti u junaka utakmice. Hajrović je postigao evrogol za kapitalnu pobjedu “Zmajeva”.

Javnost je tek kasnije saznala za sastanak na kojem su pale teške riječi, a sa kojeg su, tadašnji kapiten Emir Spahić i Sušić izašli zagrljeni. Preostali dio kvalifikacija naš je tim završio trijumfom u Litvaniji, kada smo osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo.

Da li je sada na pomolu isti scenarij i ishod, znat ćemo već u oktobru. Odnosno nakon utakmica Lige nacija.

Premda je informacija o povlačenju ostavke povučena, nije nemoguće da se na letu od Jerevana do Sarajeva štošta promijeni. Po slijetanju na sarajevski aerodrom javnost će dobiti odgovor – javljaju Sportske.
Support your local club !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.