Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Galion
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Galion » 10 sep 2019, 16:21

Ne vidim šta je tu loše. Sve su to vrhunski igrači, ne treba uvijek imati svemirce. Ja ponavljam ono što sam davno rekao a mnogi mi se smiju, svi, ali baš svi (uključujući i velikog Samprasa), mogu bit sretni što ova trojica nisu igrali u njihovo vrijeme jer bi teško ukupili više od par Slamova.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 10 sep 2019, 16:24

Galion je napisao/la:Ne vidim šta je tu loše. Sve su to vrhunski igrači, ne treba uvijek imati svemirce. Ja ponavljam ono što sam davno rekao a mnogi mi se smiju, svi, ali baš svi (uključujući i velikog Samprasa), mogu bit sretni što ova trojica nisu igrali u njihovo vrijeme jer bi teško ukupili više od par Slamova.
Andy Murray je najnesretniji covjek jer ga je zapalo da bude generacija Novaka i Rafaela. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 sep 2019, 18:26

I opet osvojio 3 slama uz 7-8 finala, dva zlata na olimpijskim u singlu, jednu godinu zavrsio kao br.1 (jedini lik u zadnjih 16 godina a da nije jedan od trojke kome je to poslo za rukom). U nekom drugom vremenu Murray bi osvojio puno puno vise.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2019, 18:37

daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 10 sep 2019, 18:57

delinjo je napisao/la:daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
Nije ni to loše, koliko danas ovih Federerovih i Nadalovih fanboyeva i Srba 'prati' tenis i ulaze u rasprave a sa tenisom su realno na vi. Bar će ga pratiti oni koji ga vole istinski ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2019, 19:02

Galion je napisao/la:
delinjo je napisao/la:daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
Nije ni to loše, koliko danas ovih Federerovih i Nadalovih fanboyeva i Srba 'prati' tenis i ulaze u rasprave a sa tenisom su realno na vi. Bar će ga pratiti oni koji ga vole istinski ;)
pa dobro i ta ima mjesta ali samo kazem...ovaj sport je sad na vrhuncu zbog njih trojice i to je fakt...da ce se neko pojaviti tako sumnjam...recimo nedavno sam citao da je Feliciano Lopez popularniji nego svi ovi mladji zajedno....a znamo kakvi su limiti spomenutog :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 sep 2019, 19:53

delinjo je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ja uopste necu pratiti tenis kada ova trojica zavrse...necu ga cak pratiti ni intenzivno kao sad kada se samo Roger oprosti ....kakvi ne mogu ja uzivati i udubiti se u mec dok igra Tipsarevic ....dzaba ....
Tako sam i ja u 2.razredu osnovne govorio ma kakvi ne mogu 4 casa a danas moram 8 sati.Babuka te razmazio i godinu poslije njegove penzije ces sigurno poceti uzivati u prosjecnim teniserima,jbg ko sto su se u ratu radovali lunch paketima starim 30 godina jer nisu imali nista bolje.Naviknut ces se :thumbup:

a eto kad bi ti rekao da ce biti tako slagao bi te ...ne vjerujem ali nikad ne reci nikad.....ja brate s mora se vracam ...15 ljuidi sa nama ja ih sve svratim 3 sata da gledam Federera jer igra....i stanes brate u Stolac u neku birtiju i gledas sa naostrenim srbima sve majice sa ratnim zlocncima i ne mozpes se radovati ko covjek .....joj bilo je svega ,pa sam brate raskinuo sa curom da bi mogao njega gledati ....svega je bilo brate...ja sam lud iznerviram se kad izgubi brate ne pricam po 2 dana ....ljudi misle da nisam normalan :mrgreen: :mrgreen:
u stocu neo-četnici?? :o da nisi slučajno pobrko stolac i gacko?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2019, 21:16

jesam :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 sep 2019, 21:32

Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi :rol:

Šalim se, jel ovo Nole ode na operaciju ili ss.ba lupeta kao i inače?

Ako ode Nole na operaciju biće Rafa glavni favorit za no1, jedino da Federer odradi neki ludi niz turnira i uzme WTF+Masters+Bazel i time se ubaci u utrku za broj jedan, naravno uz to da Novak bude out to kraja sezone (u što čisto sumnjam)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 sep 2019, 21:38

AA23 je napisao/la:Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi :rol:

Ako ode Nole na operaciju biće Rafa glavni favorit za no1, jedino da Federer odradi neki ludi niz turnira i uzme WTF+Masters+Bazel i time se ubaci u utrku za broj jedan, naravno uz to da Novak bude out to kraja sezone (u što čisto sumnjam)
Ma lupetaju, mislim lupeta i ovaj lik sto je prenio info a onda ovi nasi domaći portali od misa napravili slona. Ne zna se nista tačno nit je ko sta zvanično potvrdio osim da je Novak u klinici u Svicarskoj na dodatnim pregledima. Do Tokia ćemo valjda detaljnije znat sta je u pitanju.

A razlika izmedju Feda i Rafe je 3700 bodova buraz moj, kako ti mislis da to Roger stigne bem mu misa :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 sep 2019, 22:08

Vjerovatno racuna na to da Rafa i Nole sutra zavrse sezonu a da deduka uzme Sangaj, Paris, Bazel i London sto bi bilo 4000 bodova i prvo mjesto za deduku.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 10 sep 2019, 22:09

Federer ako je pametan nece igrat nista do kraja sem Bazela i WTFa ako uopste i za to bude sposoban. Mozda ga Medo pretekne do kraja ako ne bude nista igrao, al isti mu je k**** bio treci il cetvrti. Bitnije mu je sad da se spremi za Australiju nego ista drugo.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 sep 2019, 22:46

Ne znam, ja ne isključujem Rogera :mrgreen:

WTF - Pariz i Shanghai :rol:

Zamisli naniže babuka, naravno kao što darker kaže, AO je najbitniji u ovom momentu i spremiti se za njega i američku turneju na kojoj je veoma dobar posljednjih godina (3 titule + 2 finala od 6 odigranih, samo u Miamiju ispao u 2 kolu)

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 sep 2019, 22:52

Samo kratko:

MELJIIIIIIIIII!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Poyy

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 10 sep 2019, 22:54

AA23 je napisao/la:Ne znam, ja ne isključujem Rogera :mrgreen:

Zamisli naniže babuka, naravno kao što darker kaže, AO je najbitniji u ovom momentu i spremiti se za njega i američku turneju na kojoj je veoma dobar posljednjih godina (3 titule + 2 finala od 6 odigranih, samo u Miamiju ispao u 2 kolu)
Ma ne treba mu to. Sigurno ce igrat na ovom Laver Cupu sto mu je bezveze u ovim godinama al aj. Bazel sigurno nece preskocit, a WTF isto tesko. Treba se pripremit za AO, osvajanjem toga bi uradio dosta toga i sto se tice goat trke, a i prakticno bi osigurao sebi dobru poziciju za wimbledon sto se tice renkinga.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 sep 2019, 23:00

AA23 je napisao/la:Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi :rol:

Ti si jedan od rijetkih koji je objektivan i informisan u većini stvari...
Samo nisi izgleda upućen u ovo stanje oko br. 1 !? :hmmmmm:
Ništa ne zavisi ni od Djokice ni od Federera!

Pa Rafa samo, na par turnira da odigra solidno bar SF, negdje eto i F, Rafa je broj 1 na kraju godine!

Djokica brani 2600 bodova do kraja, Rafa brani krompir!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2019, 23:01

darker10 je napisao/la:Federer ako je pametan nece igrat nista do kraja sem Bazela i WTFa ako uopste i za to bude sposoban. Mozda ga Medo pretekne do kraja ako ne bude nista igrao, al isti mu je k**** bio treci il cetvrti. Bitnije mu je sad da se spremi za Australiju nego ista drugo.
ma bukvalno nista ne treba igrati...samo pripreme za Australijku....3 mjeseca ima ...da se povrati psihicki i fizicki....podloga brza i tu ima sanse...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 10 sep 2019, 23:05

Babuka ne da ne moze nanizat vec ne moze nijedan osvojit. :rol:

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 sep 2019, 23:08

NadalRafa je napisao/la:

Babuka ne da ne moze nanizat vec ne moze nijedan osvojit. :rol:
Cirkus mu je ta izjava, ali eto, sportski se nadati... :lol:
Ali ovo da Rafa može biti prvi ako Nole ode na operaciju lakta!? :crazy:

Fakat me iznenadio, pa Rafa je 90% br.1 na kraju godine, šta god Djokica i Djedica odigrali... :problem:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2019, 23:42

Rafa će završiti godinu na prvom mjestu, da ne odigra niti jedan turnir.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []