Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne vidim šta je tu loše. Sve su to vrhunski igrači, ne treba uvijek imati svemirce. Ja ponavljam ono što sam davno rekao a mnogi mi se smiju, svi, ali baš svi (uključujući i velikog Samprasa), mogu bit sretni što ova trojica nisu igrali u njihovo vrijeme jer bi teško ukupili više od par Slamova.
Andy Murray je najnesretniji covjek jer ga je zapalo da bude generacija Novaka i Rafaela.Galion je napisao/la:Ne vidim šta je tu loše. Sve su to vrhunski igrači, ne treba uvijek imati svemirce. Ja ponavljam ono što sam davno rekao a mnogi mi se smiju, svi, ali baš svi (uključujući i velikog Samprasa), mogu bit sretni što ova trojica nisu igrali u njihovo vrijeme jer bi teško ukupili više od par Slamova.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I opet osvojio 3 slama uz 7-8 finala, dva zlata na olimpijskim u singlu, jednu godinu zavrsio kao br.1 (jedini lik u zadnjih 16 godina a da nije jedan od trojke kome je to poslo za rukom). U nekom drugom vremenu Murray bi osvojio puno puno vise.
daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije ni to loše, koliko danas ovih Federerovih i Nadalovih fanboyeva i Srba 'prati' tenis i ulaze u rasprave a sa tenisom su realno na vi. Bar će ga pratiti oni koji ga vole istinskidelinjo je napisao/la:daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
pa dobro i ta ima mjesta ali samo kazem...ovaj sport je sad na vrhuncu zbog njih trojice i to je fakt...da ce se neko pojaviti tako sumnjam...recimo nedavno sam citao da je Feliciano Lopez popularniji nego svi ovi mladji zajedno....a znamo kakvi su limiti spomenutogGalion je napisao/la:Nije ni to loše, koliko danas ovih Federerovih i Nadalovih fanboyeva i Srba 'prati' tenis i ulaze u rasprave a sa tenisom su realno na vi. Bar će ga pratiti oni koji ga vole istinskidelinjo je napisao/la:daj ne lupajte...kad odu njih trojiuca ovaj ce sport izgubiti na popularnosti i nece ga ljudi uopste pratiti u toj mjeri ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
u stocu neo-četnici??delinjo je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Tako sam i ja u 2.razredu osnovne govorio ma kakvi ne mogu 4 casa a danas moram 8 sati.Babuka te razmazio i godinu poslije njegove penzije ces sigurno poceti uzivati u prosjecnim teniserima,jbg ko sto su se u ratu radovali lunch paketima starim 30 godina jer nisu imali nista bolje.Naviknut ces sedelinjo je napisao/la:ma ja uopste necu pratiti tenis kada ova trojica zavrse...necu ga cak pratiti ni intenzivno kao sad kada se samo Roger oprosti ....kakvi ne mogu ja uzivati i udubiti se u mec dok igra Tipsarevic ....dzaba ....
a eto kad bi ti rekao da ce biti tako slagao bi te ...ne vjerujem ali nikad ne reci nikad.....ja brate s mora se vracam ...15 ljuidi sa nama ja ih sve svratim 3 sata da gledam Federera jer igra....i stanes brate u Stolac u neku birtiju i gledas sa naostrenim srbima sve majice sa ratnim zlocncima i ne mozpes se radovati ko covjek .....joj bilo je svega ,pa sam brate raskinuo sa curom da bi mogao njega gledati ....svega je bilo brate...ja sam lud iznerviram se kad izgubi brate ne pricam po 2 dana ....ljudi misle da nisam normalan![]()
jesam

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi 
Šalim se, jel ovo Nole ode na operaciju ili ss.ba lupeta kao i inače?
Ako ode Nole na operaciju biće Rafa glavni favorit za no1, jedino da Federer odradi neki ludi niz turnira i uzme WTF+Masters+Bazel i time se ubaci u utrku za broj jedan, naravno uz to da Novak bude out to kraja sezone (u što čisto sumnjam)
Ako ode Nole na operaciju biće Rafa glavni favorit za no1, jedino da Federer odradi neki ludi niz turnira i uzme WTF+Masters+Bazel i time se ubaci u utrku za broj jedan, naravno uz to da Novak bude out to kraja sezone (u što čisto sumnjam)
Ma lupetaju, mislim lupeta i ovaj lik sto je prenio info a onda ovi nasi domaći portali od misa napravili slona. Ne zna se nista tačno nit je ko sta zvanično potvrdio osim da je Novak u klinici u Svicarskoj na dodatnim pregledima. Do Tokia ćemo valjda detaljnije znat sta je u pitanju.AA23 je napisao/la:Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi
A razlika izmedju Feda i Rafe je 3700 bodova buraz moj, kako ti mislis da to Roger stigne bem mu misa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vjerovatno racuna na to da Rafa i Nole sutra zavrse sezonu a da deduka uzme Sangaj, Paris, Bazel i London sto bi bilo 4000 bodova i prvo mjesto za deduku.
Federer ako je pametan nece igrat nista do kraja sem Bazela i WTFa ako uopste i za to bude sposoban. Mozda ga Medo pretekne do kraja ako ne bude nista igrao, al isti mu je k**** bio treci il cetvrti. Bitnije mu je sad da se spremi za Australiju nego ista drugo.
Ne znam, ja ne isključujem Rogera 
WTF - Pariz i Shanghai
Zamisli naniže babuka, naravno kao što darker kaže, AO je najbitniji u ovom momentu i spremiti se za njega i američku turneju na kojoj je veoma dobar posljednjih godina (3 titule + 2 finala od 6 odigranih, samo u Miamiju ispao u 2 kolu)
WTF - Pariz i Shanghai
Zamisli naniže babuka, naravno kao što darker kaže, AO je najbitniji u ovom momentu i spremiti se za njega i američku turneju na kojoj je veoma dobar posljednjih godina (3 titule + 2 finala od 6 odigranih, samo u Miamiju ispao u 2 kolu)
Samo kratko:
MELJIIIIIIIIII!!!!!

Poyy
MELJIIIIIIIIII!!!!!
Poyy
Ma ne treba mu to. Sigurno ce igrat na ovom Laver Cupu sto mu je bezveze u ovim godinama al aj. Bazel sigurno nece preskocit, a WTF isto tesko. Treba se pripremit za AO, osvajanjem toga bi uradio dosta toga i sto se tice goat trke, a i prakticno bi osigurao sebi dobru poziciju za wimbledon sto se tice renkinga.AA23 je napisao/la:Ne znam, ja ne isključujem Rogera
WTF - Pariz i Shanghai
Ti si jedan od rijetkih koji je objektivan i informisan u većini stvari...AA23 je napisao/la:Joj es mi krivo za Wimbledon matere mi
Samo nisi izgleda upućen u ovo stanje oko br. 1 !?
Ništa ne zavisi ni od Djokice ni od Federera!
Pa Rafa samo, na par turnira da odigra solidno bar SF, negdje eto i F, Rafa je broj 1 na kraju godine!
Djokica brani 2600 bodova do kraja, Rafa brani krompir!
ma bukvalno nista ne treba igrati...samo pripreme za Australijku....3 mjeseca ima ...da se povrati psihicki i fizicki....podloga brza i tu ima sanse...darker10 je napisao/la:Federer ako je pametan nece igrat nista do kraja sem Bazela i WTFa ako uopste i za to bude sposoban. Mozda ga Medo pretekne do kraja ako ne bude nista igrao, al isti mu je k**** bio treci il cetvrti. Bitnije mu je sad da se spremi za Australiju nego ista drugo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Babuka ne da ne moze nanizat vec ne moze nijedan osvojit.AA23 je napisao/la:Ne znam, ja ne isključujem Rogera
WTF - Pariz i Shanghai
Cirkus mu je ta izjava, ali eto, sportski se nadati...NadalRafa je napisao/la:Babuka ne da ne moze nanizat vec ne moze nijedan osvojit.AA23 je napisao/la:Ne znam, ja ne isključujem Rogera
WTF - Pariz i Shanghai
Ali ovo da Rafa može biti prvi ako Nole ode na operaciju lakta!?
Fakat me iznenadio, pa Rafa je 90% br.1 na kraju godine, šta god Djokica i Djedica odigrali...
Rafa će završiti godinu na prvom mjestu, da ne odigra niti jedan turnir.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.