Kao sto sam i rekaorishovski je napisao/la:Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kao sto sam i rekaorishovski je napisao/la:Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...
Morat ce se jos neko vrijeme zadovoljiti analizama u studiju NoveBoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
I poslije mubina munib....kakvi klosaridelinjo je napisao/la:svi ste vi MUNIB USANOVIC !!
Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Ma kakvi nije on imao sanse niti bi on prihvatio to sada kada je u Zelji.avenija je napisao/la:Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Radi se o kvalitetu selektora.Salih1984 je napisao/la:Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Znao sam.exampLe. je napisao/la:Kad ostave Prosineckog.
Neka ga ponese kuci u Svedsku pa tamo prosipa demagogiju. Ako je Nalic bio opcija, onda neka Roberta jos.BoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
Plate i bonusi za plasman uz minimalan porez kakve dobijaju selektori BiH nisu uopšte loši. Selektor BiH zaradi više od selektora Švedske!dinoze je napisao/la:Savez uvidio da se nema para za boljeg i zato su ga i molili da ostane.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.