Kao sto sam i rekaorishovski je napisao/la:Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Morat ce se jos neko vrijeme zadovoljiti analizama u studiju NoveBoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
I poslije mubina munib....kakvi klosaridelinjo je napisao/la:svi ste vi MUNIB USANOVIC !!
Johan Cruyff
Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma kakvi nije on imao sanse niti bi on prihvatio to sada kada je u Zelji.avenija je napisao/la:Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Radi se o kvalitetu selektora.Salih1984 je napisao/la:Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Pape nebi ni mogao opet jer je Bosnjak.
Mi smo potrosili 20 selektora i mozemo potrositi jos 100 a da nista posebno ne napravimo. Nije do selektora do igraca je koji jednostavno ne zele da se trude.
Kako motivisati nekoga ko nema patriotskog nagona a zna svoje fudbalske mogucnost bile one dobre ili lose i kako motivisati one koje misle da su zvijezde.
Znao sam.exampLe. je napisao/la:Kad ostave Prosineckog.
Neka ga ponese kuci u Svedsku pa tamo prosipa demagogiju. Ako je Nalic bio opcija, onda neka Roberta jos.BoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Plate i bonusi za plasman uz minimalan porez kakve dobijaju selektori BiH nisu uopšte loši. Selektor BiH zaradi više od selektora Švedske!dinoze je napisao/la:Savez uvidio da se nema para za boljeg i zato su ga i molili da ostane.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, ANamelessGhoul, Bejker, Beli98, bhfanatic14, bvsic, DeeWa, delko, denza, edinedin, enobarca, fukare987, galia95, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, hujdur007, InatSilniBosanski, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, Jabroni, Jegres, Jet2Holiday, jurisicduska, kakarut, Kapetan, L-Train, lakilone, legendarnadruga, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, moreno123, N3R3D, napapijri1987, nebeskasila, PapakIzSa, Principatus, RaymondRed, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, signalidunapark, sLucajni, soccerfan, tale07, Taree, thulkazal, TofiTofita, Toxin, tuzlanskinacin, unavita, Vaya, Wisey, Wolffire, Yucca, Zaboljesutra, zemuntrg i 494 gosta.