mogući su izostanci i po 2 szoneVedo20 je napisao/la:Da li je moguće ikako nastaviti karijeru nakon ovakvih povreda? Neki kažu 6 mjeseci oporavka, ne znam šta da kažem na to.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
-
- Kontakt:
Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
Uz tebe smo uvijek
SubhanAllah, pa nije preselio...mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
ŠVRLJ
ja ba,citam i ne vjerujem.Vedo20 je napisao/la:SubhanAllah, pa nije preselio...mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
a ja sta mi lik uradi,nikako ne mogu doci sebi..
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!
Nema od spavanja nista...

Sjeba mi citav dan u startu
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jel' i onda lijeva noga bila kad je ono napuknuće imao?AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!
Jest mi i žao, k'o da mi je rođeni brat u pitanju, eto.. aBda da se jači još vrati.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hvala za ovo objašnjenje brate, malo si nam dao nade da će biti sve ok.AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!
ŠVRLJ
Probudim se, prvo na box score vidim super utakmica s njegove strane, udjem ovdje i procitam ovo sranje, ne mpgu ni pogledati snimak povrede, zelim ti Juka brz oporavak, koje **** sranje.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ljudi jel može iko zaspat nakon ovog?
radio sam cijelu noć, danas nam deadline za projekt, nisam spavao evo 24 sata i vjerovatno neću još 24 ..
još ne mogu da vjerujem šta se desilo
radio sam cijelu noć, danas nam deadline za projekt, nisam spavao evo 24 sata i vjerovatno neću još 24 ..
još ne mogu da vjerujem šta se desilo
#Ynwa
- AshburtonG
- Kontakt:
Prosli put je imao frakturu desne fibule. Samo se nadam, da nije zakacio kakve ligamente koljena, ne daj Boze. Onda je ozbiljna povreda, i za karijeru.Tesnjak1991 je napisao/la:Jel' i onda lijeva noga bila kad je ono napuknuće imao?AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!
Jest mi i žao, k'o da mi je rođeni brat u pitanju, eto.. aBda da se jači još vrati.
Jbt sunce, gledam i dalje i ne vjerujem sta se momku desilo. Sta ti je sudbina u tri pi.cke materine. Na korak od utakmice dosadasnje karijere i ovakav samar...
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sjetim se promašenog slobodnog Currya i onda Lillarda indijanca sa onim pokušajem.. muka mi odmah.AshburtonG je napisao/la:Prosli put je imao frakturu desne fibule. Samo se nadam, da nije zakacio kakve ligamente koljena, ne daj Boze. Onda je ozbiljna povreda, i za karijeru.Tesnjak1991 je napisao/la:Jel' i onda lijeva noga bila kad je ono napuknuće imao?AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!
Jbt sunce, gledam i dalje i ne vjerujem sta se momku desilo. Sta ti je sudbina u tri pi.cke materine. Na korak od utakmice dosadasnje karijere i ovakav samar...
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
Nisam gledao zbog posla, šta se ljudi desilo, moze li ukratko?

-
- Kontakt:
Sad sam vidio, **** sve
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Druže ak' mo'š bolje nemoj gledat snimak. Lom lijeve noge. Dosta ti ..BIHpatriota je napisao/la:Nisam gledao zbog posla, šta se ljudi desilo, moze li ukratko?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja se sjećam dok je još igrao za juniore Laškog u Sloveniji da je prilikom zagrijavanja prije finala juniorskog prvenstva doživio vrjerovatno slicnu povredu. Svjedoci su prepričavali je zvuk pucnja/loma odjeknuo dvoranom.
Sad ne znam da li je isto bilo kao danas.
Sad ne znam da li je isto bilo kao danas.
- Nerminovic
- Kontakt:
Sudiju treba kazniti majku mu yebem coravu jel moguce sta mu zamalo ne uradi
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
A sta se desi pa ne vjerujem

Je li moguće da mu je šutnuo slomljenu nogu dok je ležao na podu?Nerminovic je napisao/la:Sudiju treba kazniti majku mu yebem coravu jel moguce sta mu zamalo ne uradi

ŠVRLJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.