Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Koja reprezentacija će se okititi zlatom na predstojećem SP-u ?

Anketa je završila: 11 sep 2019, 12:22.

1. SAD
71
47%
2. Srbija
44
29%
3. Grčka
7
5%
4. Španija
8
5%
5. Francuska
4
3%
6. Australija
8
5%
7. Kanada
2
1%
8. Litvanija
0
Nema glasova.
9. Turska
3
2%
10. Neko deseti
4
3%

Ukupno glasova: 151

enobarca
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019

Post Postao/la enobarca » 10 sep 2019, 20:43

Pa sta bi trebali, da tugujemo zbog vaseg poraza :urnebes: naravno da cu se radovati porazu drzave u kojoj 80 % stanovnistva karadzica i slicne zlotvore smatra herojima, dok god je tako dabogda gubili u svakom sportu :bih:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 sep 2019, 20:47

Zašto Nikola Jokic nije igrao protiv Argentine?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 10 sep 2019, 20:48

Vama koji plakite zbog poraza i provokacija očito nije jasno da smo i mi natjerani u isti tor s vama protiv svoje volje. Ni mi ne želimo ovakvu zajednicu. Ne širite temu preko granica ukusa, iako vam je to strašno teško - mi to barem znamo. Pokrijte se ušima i "to the gallows" krivca. Da je Srbija imala supertim, imala je, da su igrali dobro, nisu, da su ih Argentinci poderali - jesu. Doviđenja prijatno. Imate uvijek 6 odbojkašica + 2 crnogorke + 1 bosanku + 1 hercegovku, pa uživajte u jugonostalgiji.
:bih:
Džeri Drejk

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 10 sep 2019, 20:50

Kakav je hype bio ljudi bi vas zajebava.li da ste ispali od Amerike a ne ovako od Argentine.

Uostalom ko misli da je ovo pretjerivanje nije posjecivao NBA podforum, ocigledno. :mrgreen:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 sep 2019, 20:54

Đorđe Gagić silovan od strane Luisa Scole i Gabriela Decka.

slika
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 sep 2019, 21:08

Nikola Majmunovski :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 sep 2019, 21:27

Epidaurus je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Ovo je bio odlican reality check za Srbe da shvate da nema vise bahacenja i da nema zagarantovanih mjesta u zavrsnicama.Ako joerger bude gurao bjelicu preko bagleya,odmah otkaz.
@Epidauruse javi se
Ja stojim pri misljenju da je ova Srbija, cak i u ovakvom sastavu, uz Amerikance najjaca ekipa prvenstva i da je imala realne sanse za zlato da Sale nije amater. Istog sam stava bio u vezi Spanaca 2014. i uvijek cu stajat pri tome da je ta ekipa bila uz Amere najkvalitetnija. Sve osim finala je za obje ekipe teski debakl.
Postujem ja to ali igrama prikazanim nisu uopste opravdali tvoje misljenje.
P.S ovaj ti se post obio o glavu

Kako ce Ameri lagano da izlete prije polufinala.
:mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 sep 2019, 21:36

salex90 je napisao/la:izvire misevi iz rupa iako danima nista nisu pisali na temi i iako je kosarkasko lopta za njih osmo svetsko cudo ... prepoznace se...

ovo se naravno ne odnosi na Epidaurusa, Siama, lumania, filipa, Bernarda i ostatak kosarkaske ekipe...

fakt - potpuno zasluzena pobeda Argentine, bili su bolji. Neuspeh Srbije. Apsolutno. Ocekivanja su bila velika, a maltene se ponovio Novi Sad 2005.

iz ugla prosecnog navijaca srpske ekipe zaista tezak dan i bolan poraz ...

likovanja pojedinih miseva, gorepomenutih, su potvrda da u regionu ima dosta onih neostvarenih i sujetnih niskointeligentnih bica... koja tudje poraze dozivljavaju kao vlastite pobede... a da se pri tome ne bavimo gde su njihove pobede....
Misevi iz rupa :rol: Ako nisi znao sa tim misevima ti si u istoj drzavi,s kim si takav si :kafa: I cuj ti njega njihove pobjede,valjda si svjestan da su to pobjede BiH,drzave koja je po ustavu i tvoja odnosno i bosanskih Srba.Gdje je sve prilagodeno od himne,zastave,vlade,entiteta tebi i ti to mrzis.Jedini mis ovdje si ti koji ismijava mjesto gdje je roden i gdje zivi kao i njegove sugradane.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 sep 2019, 21:41

2019-ta je, a srbi idalje ne kontaju zašto ih niko ne voli i zašto su usamljeni u kosmosu :shock: nevjerovatno koja neobavještenost :tokralju: pojedini misle da je u pitanju sportska zavist/ ljubomora :rol: :tokralju:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 10 sep 2019, 21:53

let3 je napisao/la:2019-ta je, a srbi idalje ne kontaju zašto ih niko ne voli i zašto su usamljeni u kosmosu :shock: nevjerovatno koja neobavještenost :tokralju: pojedini misle da je u pitanju sportska zavist/ ljubomora :rol: :tokralju:

Pa zar nije? Kompleksi i tako to. Sve ratove dobili, svi se protiv njih urotili.
Neće ih neko valjda mrzit zbog fašističkih pogleda, mržnje prema svemu što je drugačije od njih, zbog genocidnih planova i opravdavanja sličnog. Nikako ih neće neko mrziti zbog pojedinaca ovdje koji su na njihovu žalost rođeni u državi Bosni i Hercegovini, a svakog dana sanjaju Srbiju.
Neće ih neko mrziti zbog veličanja osuđenih ratnih zločinaca, nošenja majica sa likovima istih, skandiranja imena istih, vrijeđanje i omalovažavanja žrtava rata i genocida, negiranja genocida, i tako dalje, i tako bliže.

Jok, meni su samo antipatični zbog kompleksa. :kafa:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 sep 2019, 21:54

Tesnjak1991 je napisao/la:
let3 je napisao/la:2019-ta je, a srbi idalje ne kontaju zašto ih niko ne voli i zašto su usamljeni u kosmosu :shock: nevjerovatno koja neobavještenost :tokralju: pojedini misle da je u pitanju sportska zavist/ ljubomora :rol: :tokralju:

Pa zar nije? Kompleksi i tako to. Sve ratove dobili, svi se protiv njih urotili.
Neće ih neko valjda mrzit zbog fašističkih pogleda, mržnje prema svemu što je drugačije od njih, zbog genocidnih planova i opravdavanja sličnog. Nikako ih neće neko mrziti zbog pojedinaca ovdje koji su na njihovu žalost rođeni u državi Bosni i Hercegovini, a svakog dana sanjaju Srbiju.
Neće ih neko mrziti zbog veličanja osuđenih ratnih zločinaca, nošenja majica sa likovima istih, skandiranja imena istih, vrijeđanje i omalovažavanja žrtava rata i genocida, negiranja genocida, i tako dalje, i tako bliže.

Jok, meni su samo antipatični zbog kompleksa. :kafa:
Dovoljno je pogledati post ovog salexa,kompleksas 1/1 :tokralju:
#Punoljetstvo

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 10 sep 2019, 22:48

Gdje su sad oni sto kazu da je Amerima upitno cetvrtfjnale, da ce ih Srbija glat dobiti itd..

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 10 sep 2019, 23:02

Ispadoše Srbi, ejvala nek su. Rusi čini mi se nisu ni igrali, a nema Luke Dončića da ih vadi u bojama druge države. Teški dani za prosrpsku košarku.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 sep 2019, 23:03

Ne znam jesu li bolesniji ovi Srbi sto dodju na ovaj forum da čitaju o SP i jos se eto kao čude nesto ili ovi sto su čitav dan odvojili da se nasladjuju porazu Srbije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 sep 2019, 23:03

Slovenija je bukvalno repka gdje najvise ima srba,bosnjaka ponesto a slovenaca najmanje
#Punoljetstvo

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 sep 2019, 23:05

Bukvalno ih trola citav svijet od evropskih zemalaja do amerikanaca.KAd se proglasis pobjednikom prije prvenstva naravno da ce te nakon sramote svih zivi trolat i podjebavat.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 10 sep 2019, 23:11

Kaže dijelimo državu sa njima, a 90% uopće je ne priznaje.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 10 sep 2019, 23:13

TonySosa je napisao/la:Kaže dijelimo državu sa njima, a 90% uopće je ne priznaje.
Ne priznaju oni mnogo toga, al' to im je u krvi. Nebeski narod. :kafa:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 10 sep 2019, 23:13

Gdje ih nece trollat, kad su postavljali razne statistike kako su rame uz rame s Dream teamom iz 92' :tokralju: :tokralju: Sale govori nesto o euforiji a ovakve komentare je davao prije mjesec dana:
Serbia Basketball Head Coach on Team USA: 'If We Meet, May God Help Them'
https://www.complex.com/sports/2019/08/ ... n-team-usa
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 sep 2019, 23:13

Soros prije utakmice stavio Kampazu steroide u pice
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.