Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Postujem ja to ali igrama prikazanim nisu uopste opravdali tvoje misljenje.Epidaurus je napisao/la:Ja stojim pri misljenju da je ova Srbija, cak i u ovakvom sastavu, uz Amerikance najjaca ekipa prvenstva i da je imala realne sanse za zlato da Sale nije amater. Istog sam stava bio u vezi Spanaca 2014. i uvijek cu stajat pri tome da je ta ekipa bila uz Amere najkvalitetnija. Sve osim finala je za obje ekipe teski debakl.BosniaBoston je napisao/la:Ovo je bio odlican reality check za Srbe da shvate da nema vise bahacenja i da nema zagarantovanih mjesta u zavrsnicama.Ako joerger bude gurao bjelicu preko bagleya,odmah otkaz.
@Epidauruse javi se
Misevi iz rupasalex90 je napisao/la:izvire misevi iz rupa iako danima nista nisu pisali na temi i iako je kosarkasko lopta za njih osmo svetsko cudo ... prepoznace se...
ovo se naravno ne odnosi na Epidaurusa, Siama, lumania, filipa, Bernarda i ostatak kosarkaske ekipe...
fakt - potpuno zasluzena pobeda Argentine, bili su bolji. Neuspeh Srbije. Apsolutno. Ocekivanja su bila velika, a maltene se ponovio Novi Sad 2005.
iz ugla prosecnog navijaca srpske ekipe zaista tezak dan i bolan poraz ...
likovanja pojedinih miseva, gorepomenutih, su potvrda da u regionu ima dosta onih neostvarenih i sujetnih niskointeligentnih bica... koja tudje poraze dozivljavaju kao vlastite pobede... a da se pri tome ne bavimo gde su njihove pobede....
let3 je napisao/la:2019-ta je, a srbi idalje ne kontaju zašto ih niko ne voli i zašto su usamljeni u kosmosunevjerovatno koja neobavještenost
pojedini misle da je u pitanju sportska zavist/ ljubomora
![]()
Dovoljno je pogledati post ovog salexa,kompleksas 1/1Tesnjak1991 je napisao/la:let3 je napisao/la:2019-ta je, a srbi idalje ne kontaju zašto ih niko ne voli i zašto su usamljeni u kosmosunevjerovatno koja neobavještenost
pojedini misle da je u pitanju sportska zavist/ ljubomora
![]()
Pa zar nije? Kompleksi i tako to. Sve ratove dobili, svi se protiv njih urotili.
Neće ih neko valjda mrzit zbog fašističkih pogleda, mržnje prema svemu što je drugačije od njih, zbog genocidnih planova i opravdavanja sličnog. Nikako ih neće neko mrziti zbog pojedinaca ovdje koji su na njihovu žalost rođeni u državi Bosni i Hercegovini, a svakog dana sanjaju Srbiju.
Neće ih neko mrziti zbog veličanja osuđenih ratnih zločinaca, nošenja majica sa likovima istih, skandiranja imena istih, vrijeđanje i omalovažavanja žrtava rata i genocida, negiranja genocida, i tako dalje, i tako bliže.
Jok, meni su samo antipatični zbog kompleksa.
Ne priznaju oni mnogo toga, al' to im je u krvi. Nebeski narod.TonySosa je napisao/la:Kaže dijelimo državu sa njima, a 90% uopće je ne priznaje.
Serbia Basketball Head Coach on Team USA: 'If We Meet, May God Help Them'
https://www.complex.com/sports/2019/08/ ... n-team-usa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.