Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

xinxee
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la xinxee » 26 mar 2019, 06:15

Vedo20 je napisao/la:Da li je moguće ikako nastaviti karijeru nakon ovakvih povreda? Neki kažu 6 mjeseci oporavka, ne znam šta da kažem na to.
mogući su izostanci i po 2 szone

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 26 mar 2019, 06:15

Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 26 mar 2019, 06:16

mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
SubhanAllah, pa nije preselio...
ŠVRLJ

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 mar 2019, 06:19

Vedo20 je napisao/la:
mirzateletovicc je napisao/la:Dragi brate Jusufe. Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo. Dragi Allah da ti olaksa i da se vratis nam zdrav
Uz tebe smo uvijek
SubhanAllah, pa nije preselio...
ja ba,citam i ne vjerujem.

a ja sta mi lik uradi,nikako ne mogu doci sebi..

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 26 mar 2019, 06:22

Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!

Nema od spavanja nista... :silent:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2019, 06:23

Sjeba mi citav dan u startu

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 mar 2019, 06:24

AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!

Jel' i onda lijeva noga bila kad je ono napuknuće imao?
Jest mi i žao, k'o da mi je rođeni brat u pitanju, eto.. aBda da se jači još vrati.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 26 mar 2019, 06:25

AshburtonG je napisao/la:Ma ljudi, lomovi su najlakse povrede za sanirat. Problem su ligamenti koljena, odnosno zgloba. Ako je samo pukla tibija, sto je vrlo moguce, jer uglavnom ovakvi prelomi koji izgledaju jezivo srecom i nisu career threatening povrede. Drzim fige da je samo prelom, onda je proces dosta laksi, jedino mentalno je malo problem ulazit sa istim zarom. Ali momcina je on, vec je imao lom noge, malo blazi, a vratio se duplo jaci. Tako ce i sad!

Hvala za ovo objašnjenje brate, malo si nam dao nade da će biti sve ok.
ŠVRLJ

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 mar 2019, 06:29

Probudim se, prvo na box score vidim super utakmica s njegove strane, udjem ovdje i procitam ovo sranje, ne mpgu ni pogledati snimak povrede, zelim ti Juka brz oporavak, koje **** sranje.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 26 mar 2019, 06:30

ljudi jel može iko zaspat nakon ovog?
radio sam cijelu noć, danas nam deadline za projekt, nisam spavao evo 24 sata i vjerovatno neću još 24 ..
još ne mogu da vjerujem šta se desilo
#Ynwa

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 26 mar 2019, 06:31

Tesnjak1991 je napisao/la:

Jest mi i žao, k'o da mi je rođeni brat u pitanju, eto.. aBda da se jači još vrati.
Prosli put je imao frakturu desne fibule. Samo se nadam, da nije zakacio kakve ligamente koljena, ne daj Boze. Onda je ozbiljna povreda, i za karijeru.

Jbt sunce, gledam i dalje i ne vjerujem sta se momku desilo. Sta ti je sudbina u tri pi.cke materine. Na korak od utakmice dosadasnje karijere i ovakav samar...

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 mar 2019, 06:32

AshburtonG je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:

Prosli put je imao frakturu desne fibule. Samo se nadam, da nije zakacio kakve ligamente koljena, ne daj Boze. Onda je ozbiljna povreda, i za karijeru.

Jbt sunce, gledam i dalje i ne vjerujem sta se momku desilo. Sta ti je sudbina u tri pi.cke materine. Na korak od utakmice dosadasnje karijere i ovakav samar...
Sjetim se promašenog slobodnog Currya i onda Lillarda indijanca sa onim pokušajem.. muka mi odmah.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 26 mar 2019, 06:33

Nisam gledao zbog posla, šta se ljudi desilo, moze li ukratko?

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 mar 2019, 06:35

:( tuga brate do neba.. izdrzi juka brate :plac: :plac:

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 26 mar 2019, 06:35

Sad sam vidio, **** sve

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 mar 2019, 06:36

BIHpatriota je napisao/la:Nisam gledao zbog posla, šta se ljudi desilo, moze li ukratko?
Druže ak' mo'š bolje nemoj gledat snimak. Lom lijeve noge. Dosta ti ..

Mes Que Un Club!

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 26 mar 2019, 06:36

Ja se sjećam dok je još igrao za juniore Laškog u Sloveniji da je prilikom zagrijavanja prije finala juniorskog prvenstva doživio vrjerovatno slicnu povredu. Svjedoci su prepričavali je zvuk pucnja/loma odjeknuo dvoranom.

Sad ne znam da li je isto bilo kao danas.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 mar 2019, 06:38

Sudiju treba kazniti majku mu yebem coravu jel moguce sta mu zamalo ne uradi
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 mar 2019, 06:43

A sta se desi pa ne vjerujem :facepalm: :(

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 26 mar 2019, 06:45

Nerminovic je napisao/la:Sudiju treba kazniti majku mu yebem coravu jel moguce sta mu zamalo ne uradi
Je li moguće da mu je šutnuo slomljenu nogu dok je ležao na podu? :crazy:
ŠVRLJ

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 7 gostiju.