FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 sep 2019, 11:46

bordopoeta je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa vidi, ne moze biti novih kovacevica kad smo i ovoga slucajno dobili. Kao i pidru i mujakica itd.
Jednostavno, ne mozes na silu. Mozda iduce godine bude 10 a mozda jedan.
Za turnire se slazem da bi trebali, ali igrali su koliko znam ovaj na zlatiboru, a na kvarner ne idu jos od onda kad je bilo seljackog ponasanja domacina i sudijske lakrdije, osim nas jos ekipa je odustalo od toga.

Npr fin je bio onaj turnir u italiji ali koji je razlog ne znam ja a ni ti vjerovatno.

Sto se Nama i para tice. Vrlo jednostavno. Klub ima sponzore. Dosta novih sponzora, medjutim nasa zemlja a i liga je takva da niko nece da placa sponzorstvo nekim ciframa jer je prenos na moja tv koju gldda 30% stanovnistva ako i toliko, a slika iz 42' ... realno ne mozes procitati reklamu na dresu. Na stadionu 3-5 milja i kako da izvuces pare? Na osnovu cega?
I logicno da vlasnik kluba ne dopusta druge prilive novca sem svog jer ako neko drugi daje svoj novac onda je logicno da i zaradu ili ti ga udjele ima. Ko to daje pare danas onako? Za marketing? Smijesno... firme , ako si imao doticaja u toj sferi, ciganisu oko 1000 maraka za reklamni prostor da plate a ne da danju 200 000 da se isplate plate...

Ja ne branom upravu, imaju fosta gresaka, moze to bolje ali poslije carsijske raje kuste, dine i ekipe, neka ovih iz tuxle zivi i zdravi bili 1000 godina. Carsijski ljubitelji sarajeva da su ostali jos pola godine, klub bi danas bio u drugoj ligi. Minimalno.
Samo opaska na "neka ovih iz Tuzle..." Zaista nemam problem odakle je ko (imam rodbine iz mnogih bh gradova), bitno mi je da dobro obavlja poslove, a privatno da je dobar čovjek. Ali brate ne ide da nam je direktorica lezbijka.
Ja na te lezbijske veze i opredjeljenja gledam kroz Full HD. :salut:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 sep 2019, 11:50

bordopoeta je napisao/la: Ali brate ne ide da nam je direktorica lezbijka.
a da ti provjerimo browser historiju da vidimo koliko se opireš :urnebes: :rol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 13 sep 2019, 11:51

Ja bih kakvog efendiju za direktora onda. Da se pred proslavu titule mevlud prouci. Daj jes me briga jel lezba ili ne, ako rade dobro neka ih. Sve dok ne trazi da igraci nose dugine boje a radi posao, neka je
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 sep 2019, 11:52

AngelDiMaria je napisao/la:Ja bih kakvog efendiju za direktora onda. Da se pred proslavu titule mevlud prouci. Daj jes me briga jel lezba ili ne, ako rade dobro neka ih. Sve dok ne trazi da igraci nose dugine boje a radi posao, neka je
pa ne bi vala ni te poznate pedofile u klub
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 sep 2019, 11:54

SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja na te lezbijske veze i opredjeljenja gledam kroz Full HD. :salut:
:tokralju: :tokralju:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 sep 2019, 11:59

OJJJ je nam trenera i mustre boji se zvijezde09. Ako izgubimo bit ce "sta je Tu je"i vuk ujeo magarca fujjjj :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 13 sep 2019, 12:09

robertkosar je napisao/la:OJJJ je nam trenera i mustre boji se zvijezde09. Ako izgubimo bit ce "sta je Tu je"i vuk ujeo magarca fujjjj :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :oops:
Uzmi ubi pa se pušku!
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 sep 2019, 12:13

robertkosar je napisao/la:OJJJ je nam trenera i mustre boji se zvijezde09. Ako izgubimo bit ce "sta je Tu je"i vuk ujeo magarca fujjjj :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :oops:
:urnebes: :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 sep 2019, 12:16

Idemo Ljubuškom u kupu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 sep 2019, 12:16

Dobar :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2019, 12:25

Protiv pe.de.ra jesam, protiv lezbejki bas i ne hahahaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 13 sep 2019, 12:29

kone su u prednosti u kupu, ovo ljeto su imali vise ovakvih utakmica od nas
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 sep 2019, 12:30

Pita west tribina za tebe
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 sep 2019, 12:37

Ljubuški :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 sep 2019, 12:51

Lecler je napisao/la:
Uzmi ubi pa se pušku!
Zasto jeli to nesmije covjek vise na forumu kritikovat mister peticu od selje i nula osmicu od atalante. Otvori druze sebi forum i nazovi ga ljubitelji lika i djela husrefa musemica ja ti tami sigurno necu pisat ni slovo niti me interesujete ni ti ni tvoj vajni ljubimac :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :shhh: :shhh: :shhh: :bih:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 sep 2019, 12:54

Laznjak je napisao/la:
Pita west tribina za tebe
Jasam na est :mrgreen:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 sep 2019, 13:23

1 žuti: Šabanović, Guzina, Handžić, Hebibović, Mustafić, Tatar, Ahmetović, Hodžić, Šerbečić, Đokanović, Gavrić, Letić

Dobra je situacija s kartonima, niko 2 nema.

Što se tiče rasporeda do naredne reprezentativne pauze imamo:
Zvijezda (H)
Tuzla City (A)
Borac (H)
Mladost (A)
Zrinjski (A)

2 teška gostovanja u Tuzli i Mostaru. Kući bi obje trebali dobiti, kao i Mladost u gostima. Između Zvijezde i Tuzle, imamo kup, ali tu svakako igrati s maksimalno kombinovanom ekipom.

Bio bih zadovoljan i s 11 bodova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 sep 2019, 13:25

Pantelija je napisao/la:Evo redom cu ti odg

Ako si bio vcrs fino je receno da se radi na lokaciji i da ce u 3 godine biti zavrsen. Ne mozes izaci pred ljude i reci gradimo a ne znas gdje, sta i kako. Kad dogovore sve sa opstinama, namom itd. Znat cemo.

Pare ? Mi nemamo problem. 6. Put pisem. Datumi arumentovani . 18.3. Plate, 25.6. Plate. 30.8. Plate. Znaci jednom kasnilo 15 dana, drugi put 7. Strasno... bas strasno. Kasnilo je zbog toga sto je problem poslati pare iz komunisticke zemlje vijetnam u najkorumpiraniju zemlju u evropi. Procvjere i preispitivanje gfje sta i kako. To veze s upravom nema, a Nam nnee dozvoljava da se dizu krediti i slicne stvati niti da neko daje za plate.

Opet ponavljam, akademija postoji da bi igraci prelazili u prvi tim. To se radi bolje nego ikada. Imas u prvih 11 kovacevica, pidru, sabanovica, cesto igraju andrej, mustafic, kurdic... ne znam sta smatras podnslabim radom u akademiji. Da mozw boljw moze, ali bivse uprave su samo prale pare preko akademije a ni jedan igrac nije igrao u prvom timu.

Sa kampom sw nista ne radi jer se ceka odobrenje Nama za finansijska sredstva da se gradi hotel.

Za marketing stoji. Mada se propravio u zadnje vrijeme. A nismo ni mi za pohvaliti se. 3000 na stadionu.

Napisao sam.datume uplata igracima ... nisu strajkali kad su na pocetku priprema pijancili na svadbama pa povracali na treningu. Ok. Kasnila, strajkali, dobili. I? Onda fasuju 5 komada od kona.
Ako nam ide kvartalno ovo znaci da je zadnja isplata bila 20 dana ranije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 sep 2019, 13:29

Ko nam je pjesnika uzbudio? Gerijatrija bi jos i prijetila? Neka, mashallah, nek nam djeca imaju od koga uciti.
Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 sep 2019, 13:33

Mokes je napisao/la:1 žuti: Šabanović, Guzina, Handžić, Hebibović, Mustafić, Tatar, Ahmetović, Hodžić, Šerbečić, Đokanović, Gavrić, Letić

Dobra je situacija s kartonima, niko 2 nema.

Što se tiče rasporeda do naredne reprezentativne pauze imamo:
Zvijezda (H)
Tuzla City (A)
Borac (H)
Mladost (A)
Zrinjski (A)

2 teška gostovanja u Tuzli i Mostaru. Kući bi obje trebali dobiti, kao i Mladost u gostima. Između Zvijezde i Tuzle, imamo kup, ali tu svakako igrati s maksimalno kombinovanom ekipom.

Bio bih zadovoljan i s 11 bodova.
jel pada cityju kup nekad oko ove tekme s nama
krupu su izvukli, mogu ih umorit ako ništa... :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, Proximic, ubipara i 31 gost.