Ja na te lezbijske veze i opredjeljenja gledam kroz Full HD.bordopoeta je napisao/la:Samo opaska na "neka ovih iz Tuzle..." Zaista nemam problem odakle je ko (imam rodbine iz mnogih bh gradova), bitno mi je da dobro obavlja poslove, a privatno da je dobar čovjek. Ali brate ne ide da nam je direktorica lezbijka.Pantelija je napisao/la:Pa vidi, ne moze biti novih kovacevica kad smo i ovoga slucajno dobili. Kao i pidru i mujakica itd.
Jednostavno, ne mozes na silu. Mozda iduce godine bude 10 a mozda jedan.
Za turnire se slazem da bi trebali, ali igrali su koliko znam ovaj na zlatiboru, a na kvarner ne idu jos od onda kad je bilo seljackog ponasanja domacina i sudijske lakrdije, osim nas jos ekipa je odustalo od toga.
Npr fin je bio onaj turnir u italiji ali koji je razlog ne znam ja a ni ti vjerovatno.
Sto se Nama i para tice. Vrlo jednostavno. Klub ima sponzore. Dosta novih sponzora, medjutim nasa zemlja a i liga je takva da niko nece da placa sponzorstvo nekim ciframa jer je prenos na moja tv koju gldda 30% stanovnistva ako i toliko, a slika iz 42' ... realno ne mozes procitati reklamu na dresu. Na stadionu 3-5 milja i kako da izvuces pare? Na osnovu cega?
I logicno da vlasnik kluba ne dopusta druge prilive novca sem svog jer ako neko drugi daje svoj novac onda je logicno da i zaradu ili ti ga udjele ima. Ko to daje pare danas onako? Za marketing? Smijesno... firme , ako si imao doticaja u toj sferi, ciganisu oko 1000 maraka za reklamni prostor da plate a ne da danju 200 000 da se isplate plate...
Ja ne branom upravu, imaju fosta gresaka, moze to bolje ali poslije carsijske raje kuste, dine i ekipe, neka ovih iz tuxle zivi i zdravi bili 1000 godina. Carsijski ljubitelji sarajeva da su ostali jos pola godine, klub bi danas bio u drugoj ligi. Minimalno.