FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 12 nov 2010, 09:45

mma_hz je napisao/la:Sve presipanje iz supljeg u prazno ahahah a za ovog kriticara samo da kazem ako se navijaci prestanu boriti s upravom mislim na Sarajevo ostali me ne zanimaju klub ce da se UGASI SIGURNO i to svaki navijac a ne simpatizer zna jer ovdje su za Blekica redovni navijaci aa protiv oni koji ne znaju i ne prate situaciju u klubu zadnjih nekoliko godina.
Moguce da si adolescent pa tako razmisljas...nek te ne plase sa gasenjem ,jer klub nisu stvorili i vodili cobani ko bleki ovoliko, godina (BP imaju kadra boljeg od njega vidjeces uskoro,.......)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 12 nov 2010, 10:08

farek je napisao/la:Prijedlog:
1. Potpuna rekonstrukcija i bezuslovna reorganizacija svih struktura FK Sarajevo, kako administracije tako i sportskog dijela, što je prilog ovom dokumentu;
2. Napraviti reviziju svih ugovora iznad 1.000,00 KM i utvrditi ugovorne obaveze koje proizilaze iz članova ugovora, a koje su štetne po klub;

3. Usvojiti Pravilnike i Odluke koje bi funkcionalno pomogle radu kluba (pripremljeni: Pravilnik o administrativnom poslovanju, Pravilnik o upotrebi pečata, Odluka o kućnom redu, Odluka o radnom vremenu)

4. Utvrditi kriterije po kojima se mogu sklapati ugovori. Večina ugovora koji su potpisani u proteklom periodu su štetni po klub, puni manjkavosti i pravnih nedorečenosti. Klub se veoma lahko odriče svojih prava, a u korist svoje štete;

5. Pitanje odlazaka mladih fudbalera je veoma kompleksno. Mladi fudbaleri odlaze bez obeštečenja, tako da se klub nalazi u bezizlaznoj situaciji kada potražuje svoja prava po osnovu treniranja koja proizilaze iz UEFA pravilnika. Posljedica neadekvatnog tretmana naših mladih fudbalera je mešetarenje raznih menadžera koji nam odvode talentovane fudbalere u inostranstvu. Potrebno je pokušati sklapati ugovore sa roditeljima ili skrbnicima naših talentovanih fudbalera sa kojima bi se utvrdili modaliteti dalje saradnje.

S poštovanjem,
Adnan Džemidžić
to za mlade igrace kakvo obestecenje majke ti djeca treniraju to jeste ali sve samo sebi placaju od terena na kojem treniraju troskova putovanja na svaku gostujucu utakmicu i svih ostalih stvari u koje necu sad da ulazim pogotovo ne oko priprema tako da oko te tacke nemaju nikakava prava.Za ostalo si 100% upravu !
Glory Glory Man United !!! :D

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 12 nov 2010, 10:24

Kad shvatite da je i blekić (Fahrin) kriminalac kao i ovi merdanovići, alihođići, baljci i ostala **** i da je jedini ovdje sposoban i ispravan čovje džemiđić onda će i vama svanuti. Jedina razlika između blekana i oveih starih lopina je što blekan nije imao još prilike da neku lovu digne, nije bio u poziciji.
Ja vam želim da istrajete u borbi protiv lopova, a tu spada i vaš favorit blekan. Ako vas ono udurženje bordo prijateljice ne spasi iz ovih govana neće niko, pogotovo ne Harisovi, Fahrini ili Lagumdžijini puleni.

Pozdrav i puno sreće u daljem radu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 10:28

TRIP je napisao/la:Kad shvatite da je i blekić (Fahrin) kriminalac kao i ovi merdanovići, alihođići, baljci i ostala **** i da je jedini ovdje sposoban i ispravan čovje džemiđić onda će i vama svanuti. Jedina razlika između blekana i oveih starih lopina je što blekan nije imao još prilike da neku lovu digne, nije bio u poziciji.
Ja vam želim da istrajete u borbi protiv lopova, a tu spada i vaš favorit blekan. Ako vas ono udurženje bordo prijateljice ne spasi iz ovih govana neće niko, pogotovo ne Harisovi, Fahrini ili Lagumdžijini puleni.

Pozdrav i puno sreće u daljem radu
Ne znam sta imas protiv Fahre al' ako se Blekic ne vrati ja idealnog nasljednika vidim u Fahrudinu Radoncicu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 12 nov 2010, 10:31

Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 10:53

TRIP je napisao/la:Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
Uspjesan covjek za uspjesno "Sarajevo"
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 12 nov 2010, 10:57

TRIP je napisao/la:Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
bas tako..nego zna li ko kad je ova pressica

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 11:02

theprodigy je napisao/la:
bas tako..nego zna li ko kad je ova pressica
12:00

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 12 nov 2010, 11:06

hvala druze :D bas me zanima ko ce izaci od igraca..i da im cujem pricu samo..

Colorado

Post Postao/la Colorado » 12 nov 2010, 11:07

tm87gigo je napisao/la:Raspadate se vi, vjeruj nije mi zao, sta sad mozete tu kad Bleki zeli tako :D :D :D
gogi raspao se tebi mozak vec odavno :( , ajd razguli sa nase teme ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 11:09

theprodigy je napisao/la:hvala druze :D bas me zanima ko ce izaci od igraca..i da im cujem pricu samo..
Avdic i Ihtijarevic 100%,mada ni od Torlaka me nebi nista cudilo

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 12 nov 2010, 11:14

sumnjam za torlaka..dosad se nije pojavljivao na pressicama..koliko mene secanje dobro sluzi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 11:18

ma nemogu vjerovati je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sve presipanje iz supljeg u prazno ahahah a za ovog kriticara samo da kazem ako se navijaci prestanu boriti s upravom mislim na Sarajevo ostali me ne zanimaju klub ce da se UGASI SIGURNO i to svaki navijac a ne simpatizer zna jer ovdje su za Blekica redovni navijaci aa protiv oni koji ne znaju i ne prate situaciju u klubu zadnjih nekoliko godina.
Moguce da si adolescent pa tako razmisljas...nek te ne plase sa gasenjem ,jer klub nisu stvorili i vodili cobani ko bleki ovoliko, godina (BP imaju kadra boljeg od njega vidjeces uskoro,.......)
E ovako0 adolescent nisam hehehe,dalje znam da se kklub nemoze UGASITI(bukvalac si buraz)a pod tim UGASITI mislim na jos vece minuse na racunu ,odlazak igraca,igranje s juniorima i onda naravno dolazi borba za opstanak i nedo Bog ispadanje za mene je to ravno gasenju kluba.S druge strane ostace tu pravi navijaci al bice tesko jer stvarno nikada gora situacija nije bila.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 nov 2010, 11:20

Kako znam na press koneferenciji bit ce svi igraci tako da ... nema izdvajanja

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 12 nov 2010, 11:22

Piše: A. Beganović
Petak, 12.11.10. 11:17.

Na press konferenciji za novinare danas se u prostorijama bordo kluba okupila čitava momčad FK Sarajevo i svi igrači su iznijeli svoje stajalište oko situacije u klubu
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Uglavnom, sve što je Mirza Varešanović rekao jučer rekao u ispovijesti za naš portal, pokazalo se tačnim, odnosno igrači Sarajeva jedva preživljavaju, a Jahović je potvrdio da on i Hamzagić već dva dana nemaju struje u svom stanu, što nam je u jučerašnjem razgovoru rekao i Mirza Varešanović.

Igrači koji su potpisali ugovor ove godine, odnosno koji su potpisali ugovor nakon dolaska nove Uprave na čelo FK Sarajevo, razočarani su jer su do sada primili samo jednu platu i jednu premiju, te četvrtinu dogovrenih rata od ugovora, iako dogovor nije bio takav.

Svi igrači Sarajeva složni su u jednom, da nema nikakvih podjela u svlačionici i svi su dali podršku Mirzi Varešanoviću i stručnom štabu FK Sarajevo.

Situacija u Sarajevu je, blago rečeno, alarmantna.

komsije, nemam apsolutno nikakvu namjeru provocirati. mozete pogledati i moje ranije postove, i uvjeriti se u to. istina je pretezno negdje u sredini i najveci problem je sto se sve gleda crno-bijelo, a sive boje nigdje. zelim da sto prije i bezbolnije prevazidjete TRENUTNU krizu. fk sarajevo zasluzuje sposobne i postene ljude na svom celu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 nov 2010, 11:24

Jednom davno sam napisao da mi je pun klinac onih sto iz ljubavi prema klubu dolaze u Zelju ili Sarajevo da ih vode,
budite sigurni i nama i vama ce biti mnogo bolje kada nam uprava bude puna ljudi koji su tu zbog interesa da od svoje ulozene marke naprave dvije sebi i dvije klubu kao sto je svugdje u svijetu.Pravu i iskrenu ljubav prema klubu imaju samo navijaci.Zaboravite Z.B. i krenite dalje,sretno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2010, 11:26

znam koji nece izaci:Gutic,Todorovic,Kojasevic,Arsenijevic,Suljic,Scepanovic jer ti su igraci dosli za vrijeme Bleksove uprave i mislim da su oni uredno isplacivani a ovi ostali nek se ganjaju sa Sumanom za pare on im je duzan zajedno sa Cimicem,Baljkom,Merdanovicem,Fazlagicem,Alihodzicem i porodicama koje klub hrani godinama i godinama:Varesanovic,Janjos itd itd.A Mirza sto ne prijet neko meni i mojoj porodici smrcu jer da obavljas svoj posao kako treba i ako ne petljas niko ti nece ni prijetiti bog zna s kakavim si ti Mirza kriminalcima se petljao i nije ti prvi put.Aako i budu svi igraci onda ovi pobrojani nece otvarat usta jer jbg jos si pod ugovorom i moras biti poslusan jer te mogu zajebat momacki ehhehe i ko sada najvise izblati Bleksa i BP moci ce dzaba na polusezoni otici pa svi znamo da Jahovic svaki prelazni rok kaze za medije "ODLAZIM S KOSEVA" i uvijek ostane aa po kafanama mu je dussa lutatt .
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2010, 11:31, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2010, 11:27

Jahovic nema struje a ne skida se sa facebooka :roll:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 nov 2010, 11:29

Pa sta ako nema struje nije mu uprava kriva trebao sam se i ja neki dan zalit upravi FKS da nemam struje :roll:

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 12 nov 2010, 11:33

Blekiću lopove i lažovčino.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []