Ako mislis na neke nerede vjeruj mi nece biti nista od toga.Bitku treba voditi pravnim putemaS_Roma je napisao/la:danas ce biti zanimljivo vidjeti koji ce igraci biti na pres konferenciji i sta ce reci ....
Svasta ce biti u subotu na tekmi protiv Drine
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Igraci su uz strucni stab i Mirzu u to budi siguran!
Raspadate se vi, vjeruj nije mi zao, sta sad mozete tu kad Bleki zeli tako

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- ma nemogu vjerovati
- Kontakt:
E AFERIM BRATE KO GOD DA SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PL BiH -1 je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum jos od dana kada nije bio popularan i zakleo sam se da se necu registrovati ali eto nisam mogao da ne odolim.
Pa da koju promuhabetim.
Problem FK Sarajeva je taj sto u klubu nema gazde. Nije to samo problem FK Sarajeva nego 90% klubova iz PL BiH. Nas nogomet je veoma podoban za kriminalce i hahare. Pa pogledajte malo bh velikane: Zelju, Sarajevo, Celik, Velez, Slobodu i Borac pa premotajte film unazad 10 godina pa pogledajte koji su likovi vodili te klubove. Ne zalim da uzimam nikoga na zub ali da sam upravu svjedoci trenutna situacija u tim klubovima. Na prvom mijestu financijska.
Mene niko ne moze ubjediti da Sarajevo, Borac, Sloboda, Velez, Zeljo i Celik nisu mogli ostvariti financijsku moc i uspostaviti ravnotezu kao recimo Siroki Brijeg i Zrinjski. Znaci pogresni ljudi su se u vecini vrtili oko tih klubova. Zablistao bi sa vremena na vrijeme po koji pojedinac ali blijedo.
Dokazalo se da je najveca greska na celo kluba staviti nekoga iz raje nekoga sa tribine. Istu gresku je napravio i Zeljeznicar a i Sarajevo... Klub mora voditi neko uspjesan, neko ko zna donijeti zivu lovu. Neko ko zna povuci rizican potez. Evo za prijmer cu uzeti Zelju; tolike godine jos se niko nije sjetio da izgradi barem istok. To je rizik koji se mora poduzeti.
Na takve rizike u FK Sarajevu je bio spreman Nijaz Gracic. Kako i zasto je otisao mene ne interesuje. Ja ovdje nisam da navodim vodu na icij mlin. Ali covjek je od mrtvog Olimpika napravio ok klub. Klub koji uopste nema simpatizera ce za par godina biti stabilan premijerligas.
Zijad Blekic - za nekoga je lopov, za nekoga je dobar za nekoga je izdajnik. Mene nijedna od tri navedene opcije ne zanimaju osim da cu reci daje manipulator. Ok ako si covjek i povukao si iz kluba zasto pogorsavati stanje iza sebe. Slicno je pokusao uraditi i bivsi predsjednik Zelje Faruk ali su mu pojedinci skrenuli paznju da ne kazem zacepili usta.
"Otisao si sarme probao nisi" pusti druge da rade. Kad se navijaci krenu mijesati u vodjenje kluba, u dovodjenje igraca, i odradjivanje taktike taj klub je propao. I to za mene nisu navijaci. Zna se sta je posao navijaca. A kod nas u BiH je sve da bog sacuva.
Situacija u drugim klubovima nije sjajna, ali klub mora imati barem nesto pozitivno. Recim Celik, Zeljo i Borac to imaju u trenerima. Osima i Ibrakovic su dva vrhunska trenera i covjeka koja su prevazisla PL BiH. Sarajevo to nema. Mirzino trenersko iskustvo se svodi samo na FKS. To je dovoljan pokazatelj. Jedno je ljubav a drugo je posjedovati kvalitet i biti kvalifikovan da se bavis poslom kojim se bavis. Ipak Mirza drzi klub pri samom vrhu tabele i veoma je ludo otpustiti covjeka koji vodi bitku za titulu. E hajd sad tu budi pametan.
I ja volim reprezentaciju BiH ali nisam siguran da sam bolji od Susica i kvalifikovaniji da se bavim tim poslom. Ja sam ipak poznat sportski kriticar i time se bavim jer mi to ide od ruke.
1 ovca 2 ovce 3 ovce 4 ovce 5 ovaca 6 ovaca 7 ovaca 8 ovaca 8 ovaca 10 ovaca 11 ovaca hz navijac 13 ovaca 14 ovaca 15 ovaca hz navijac 17 ovaca 18 ovaca hz navijac
ewo ovako da vam prikazem vasu vjeru i u mirzu i u blekića
valjda je jasno da tu nista nije cisto
a oni potpisi su morali biti isti a nisu dakle nije isti dokument,nije legalan

i slazem se sa PL BiH -1 da je posao navijaca da navijaju i da iskazu nezadovoljstvo kad nije nesto u redu, ali nikako da se mijesaju u rad kluba
evo mijesali ste se u rad kluba sa blekićem pa za hljeba nemate ajd jos malo se mijesajte pa da sa iskrom igrate
ewo ovako da vam prikazem vasu vjeru i u mirzu i u blekića
valjda je jasno da tu nista nije cisto
a oni potpisi su morali biti isti a nisu dakle nije isti dokument,nije legalan

i slazem se sa PL BiH -1 da je posao navijaca da navijaju i da iskazu nezadovoljstvo kad nije nesto u redu, ali nikako da se mijesaju u rad kluba
evo mijesali ste se u rad kluba sa blekićem pa za hljeba nemate ajd jos malo se mijesajte pa da sa iskrom igrate
- ma nemogu vjerovati
- Kontakt:
Moguce da si adolescent pa tako razmisljas...nek te ne plase sa gasenjem ,jer klub nisu stvorili i vodili cobani ko bleki ovoliko, godina (BP imaju kadra boljeg od njega vidjeces uskoro,.......)mma_hz je napisao/la:Sve presipanje iz supljeg u prazno ahahah a za ovog kriticara samo da kazem ako se navijaci prestanu boriti s upravom mislim na Sarajevo ostali me ne zanimaju klub ce da se UGASI SIGURNO i to svaki navijac a ne simpatizer zna jer ovdje su za Blekica redovni navijaci aa protiv oni koji ne znaju i ne prate situaciju u klubu zadnjih nekoliko godina.
- red devil88
- Kontakt:
to za mlade igrace kakvo obestecenje majke ti djeca treniraju to jeste ali sve samo sebi placaju od terena na kojem treniraju troskova putovanja na svaku gostujucu utakmicu i svih ostalih stvari u koje necu sad da ulazim pogotovo ne oko priprema tako da oko te tacke nemaju nikakava prava.Za ostalo si 100% upravu !farek je napisao/la:Prijedlog:
1. Potpuna rekonstrukcija i bezuslovna reorganizacija svih struktura FK Sarajevo, kako administracije tako i sportskog dijela, što je prilog ovom dokumentu;
2. Napraviti reviziju svih ugovora iznad 1.000,00 KM i utvrditi ugovorne obaveze koje proizilaze iz članova ugovora, a koje su štetne po klub;
3. Usvojiti Pravilnike i Odluke koje bi funkcionalno pomogle radu kluba (pripremljeni: Pravilnik o administrativnom poslovanju, Pravilnik o upotrebi pečata, Odluka o kućnom redu, Odluka o radnom vremenu)
4. Utvrditi kriterije po kojima se mogu sklapati ugovori. Večina ugovora koji su potpisani u proteklom periodu su štetni po klub, puni manjkavosti i pravnih nedorečenosti. Klub se veoma lahko odriče svojih prava, a u korist svoje štete;
5. Pitanje odlazaka mladih fudbalera je veoma kompleksno. Mladi fudbaleri odlaze bez obeštečenja, tako da se klub nalazi u bezizlaznoj situaciji kada potražuje svoja prava po osnovu treniranja koja proizilaze iz UEFA pravilnika. Posljedica neadekvatnog tretmana naših mladih fudbalera je mešetarenje raznih menadžera koji nam odvode talentovane fudbalere u inostranstvu. Potrebno je pokušati sklapati ugovore sa roditeljima ili skrbnicima naših talentovanih fudbalera sa kojima bi se utvrdili modaliteti dalje saradnje.
S poštovanjem,
Adnan Džemidžić
Glory Glory Man United !!! 

Kad shvatite da je i blekić (Fahrin) kriminalac kao i ovi merdanovići, alihođići, baljci i ostala **** i da je jedini ovdje sposoban i ispravan čovje džemiđić onda će i vama svanuti. Jedina razlika između blekana i oveih starih lopina je što blekan nije imao još prilike da neku lovu digne, nije bio u poziciji.
Ja vam želim da istrajete u borbi protiv lopova, a tu spada i vaš favorit blekan. Ako vas ono udurženje bordo prijateljice ne spasi iz ovih govana neće niko, pogotovo ne Harisovi, Fahrini ili Lagumdžijini puleni.
Pozdrav i puno sreće u daljem radu
Ja vam želim da istrajete u borbi protiv lopova, a tu spada i vaš favorit blekan. Ako vas ono udurženje bordo prijateljice ne spasi iz ovih govana neće niko, pogotovo ne Harisovi, Fahrini ili Lagumdžijini puleni.
- Megamon
- Kontakt:
Ne znam sta imas protiv Fahre al' ako se Blekic ne vrati ja idealnog nasljednika vidim u Fahrudinu Radoncicu.TRIP je napisao/la:Kad shvatite da je i blekić (Fahrin) kriminalac kao i ovi merdanovići, alihođići, baljci i ostala **** i da je jedini ovdje sposoban i ispravan čovje džemiđić onda će i vama svanuti. Jedina razlika između blekana i oveih starih lopina je što blekan nije imao još prilike da neku lovu digne, nije bio u poziciji.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
- Megamon
- Kontakt:
Uspjesan covjek za uspjesno "Sarajevo"TRIP je napisao/la:Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
- theprodigy
- Kontakt:
bas tako..nego zna li ko kad je ova pressicaTRIP je napisao/la:Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
- Megamon
- Kontakt:
12:00theprodigy je napisao/la:bas tako..nego zna li ko kad je ova pressicaTRIP je napisao/la:Protiv Fahre nemam ništa efikasno. Sandžačka seljačina i kriminalac par excellence.
- theprodigy
- Kontakt:
hvala druze
bas me zanima ko ce izaci od igraca..i da im cujem pricu samo..

gogi raspao se tebi mozak vec odavnotm87gigo je napisao/la:Raspadate se vi, vjeruj nije mi zao, sta sad mozete tu kad Bleki zeli tako![]()
![]()

- Megamon
- Kontakt:
Avdic i Ihtijarevic 100%,mada ni od Torlaka me nebi nista cudilotheprodigy je napisao/la:hvala druzebas me zanima ko ce izaci od igraca..i da im cujem pricu samo..
- theprodigy
- Kontakt:
sumnjam za torlaka..dosad se nije pojavljivao na pressicama..koliko mene secanje dobro sluzi
E ovako0 adolescent nisam hehehe,dalje znam da se kklub nemoze UGASITI(bukvalac si buraz)a pod tim UGASITI mislim na jos vece minuse na racunu ,odlazak igraca,igranje s juniorima i onda naravno dolazi borba za opstanak i nedo Bog ispadanje za mene je to ravno gasenju kluba.S druge strane ostace tu pravi navijaci al bice tesko jer stvarno nikada gora situacija nije bila.ma nemogu vjerovati je napisao/la:Moguce da si adolescent pa tako razmisljas...nek te ne plase sa gasenjem ,jer klub nisu stvorili i vodili cobani ko bleki ovoliko, godina (BP imaju kadra boljeg od njega vidjeces uskoro,.......)mma_hz je napisao/la:Sve presipanje iz supljeg u prazno ahahah a za ovog kriticara samo da kazem ako se navijaci prestanu boriti s upravom mislim na Sarajevo ostali me ne zanimaju klub ce da se UGASI SIGURNO i to svaki navijac a ne simpatizer zna jer ovdje su za Blekica redovni navijaci aa protiv oni koji ne znaju i ne prate situaciju u klubu zadnjih nekoliko godina.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako znam na press koneferenciji bit ce svi igraci tako da ... nema izdvajanja
Piše: A. Beganović
Petak, 12.11.10. 11:17.
Na press konferenciji za novinare danas se u prostorijama bordo kluba okupila čitava momčad FK Sarajevo i svi igrači su iznijeli svoje stajalište oko situacije u klubu
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Uglavnom, sve što je Mirza Varešanović rekao jučer rekao u ispovijesti za naš portal, pokazalo se tačnim, odnosno igrači Sarajeva jedva preživljavaju, a Jahović je potvrdio da on i Hamzagić već dva dana nemaju struje u svom stanu, što nam je u jučerašnjem razgovoru rekao i Mirza Varešanović.
Igrači koji su potpisali ugovor ove godine, odnosno koji su potpisali ugovor nakon dolaska nove Uprave na čelo FK Sarajevo, razočarani su jer su do sada primili samo jednu platu i jednu premiju, te četvrtinu dogovrenih rata od ugovora, iako dogovor nije bio takav.
Svi igrači Sarajeva složni su u jednom, da nema nikakvih podjela u svlačionici i svi su dali podršku Mirzi Varešanoviću i stručnom štabu FK Sarajevo.
Situacija u Sarajevu je, blago rečeno, alarmantna.
komsije, nemam apsolutno nikakvu namjeru provocirati. mozete pogledati i moje ranije postove, i uvjeriti se u to. istina je pretezno negdje u sredini i najveci problem je sto se sve gleda crno-bijelo, a sive boje nigdje. zelim da sto prije i bezbolnije prevazidjete TRENUTNU krizu. fk sarajevo zasluzuje sposobne i postene ljude na svom celu.
Petak, 12.11.10. 11:17.
Na press konferenciji za novinare danas se u prostorijama bordo kluba okupila čitava momčad FK Sarajevo i svi igrači su iznijeli svoje stajalište oko situacije u klubu
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Uglavnom, sve što je Mirza Varešanović rekao jučer rekao u ispovijesti za naš portal, pokazalo se tačnim, odnosno igrači Sarajeva jedva preživljavaju, a Jahović je potvrdio da on i Hamzagić već dva dana nemaju struje u svom stanu, što nam je u jučerašnjem razgovoru rekao i Mirza Varešanović.
Igrači koji su potpisali ugovor ove godine, odnosno koji su potpisali ugovor nakon dolaska nove Uprave na čelo FK Sarajevo, razočarani su jer su do sada primili samo jednu platu i jednu premiju, te četvrtinu dogovrenih rata od ugovora, iako dogovor nije bio takav.
Svi igrači Sarajeva složni su u jednom, da nema nikakvih podjela u svlačionici i svi su dali podršku Mirzi Varešanoviću i stručnom štabu FK Sarajevo.
Situacija u Sarajevu je, blago rečeno, alarmantna.
komsije, nemam apsolutno nikakvu namjeru provocirati. mozete pogledati i moje ranije postove, i uvjeriti se u to. istina je pretezno negdje u sredini i najveci problem je sto se sve gleda crno-bijelo, a sive boje nigdje. zelim da sto prije i bezbolnije prevazidjete TRENUTNU krizu. fk sarajevo zasluzuje sposobne i postene ljude na svom celu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.