Jeste igrac bio u ofsajdu ali nije dosao do lopte i vjerovatno zato i nije sviran.ronaldo99 je napisao/la:Ovo je ofsajd a ne penalBeduin je napisao/la:Hahahaha penaaal je ovo za Veronu 100%
Al elem kad ovaj nas konj od trenera ne zna mjenajati, imas igraca vise protiv hebene Verone i ti se bojis mjenjati i dovedes se u ovu situaciju da strepis za pobjedu
A ako sam dobro shvatio po novim pravilima faul se svira ondje gdje igrac pada (gdje zavrsava faul), a ne gdje pocinje, a na snimku se vidilo da je lakat Calabrie zavrsio u sesnaestercu. Mozda grijesim, ali meni je izgledao kao penal, jer u protovnom ne postoji osnova za iskljucenje Calabrie. Sve je ishitreno i kao da je i sam sudac radio neke kompenzacije i da svi budu "zadovoljni".
Ovo je bruka, ne znam kako ce objasniti GP ovu igru i neiskoristene izmjene. J3beni Bigla ti igra, a povrijedjen godinu dana, onda bi i Bona trebao igrati. Ali zato Benacer i Leao nakon reprezentativnih utakmica moraju gledati kako im Bigla i slicni uzimaju mjesto. Ma bjezi ba vise i Milan u qurac nek ide.