Mada nisam siguran, možda i griješim.
Yebo i ekipu gdje protiv mrtve Verone sa igračem više imaš Musaku i Romagnolija kao najbolje ocjenjene igrače večeras.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma i Conti je brate isti otpad, znaš da sam ljetos pričao kako nam ga Atalanta uvali lijepo i njega i ovog panja što ne zna prvom do sebe dodati, a naplatiše nam masno...rope11 je napisao/la:Što je najgore Calabria je po prvi put odigrao dobru utakmicu, a nije vala bi da ćemo se proslaviti sa Contijem. Ima da puše na sve strane.
Trebali bi biti sretni jer se kupe bodovi, ali ova igra je zabrinjavajuća, nikakvog napretka već skoro mjesec dana.
rope11 je napisao/la:Pa onda bi se za svaki start oko šesnaeterca trebao davati crveni jer je zaustavljen napad. Ono jest faul, ali ni prema jednom osnovu ne može biti crveni, niti je bio zadnji igrač niti je start bio opasan i maliciozan. Obični faul za žutog kartona.
Mada možemo biti sretni što smo dobili crveni, a ne penal. Ili oboje.
Mada jake i sreće u pi.čku materinu.
Zapeo za Susa, kao i za crvenirope11 je napisao/la:Kako zadnji igrač kad su oba stopera bar 2 metra ispred njega?
Ono jest faul, ali za žutog, to što je spriječio igrača u šansi ne znači ništa prema fudbalskim pravilima dokle nije opasan start ili zadnji igrač u odbrani.
Doveli su trenera koji ne zna igrati ništa osim 4312 i sad je prisiljen eksperimentisati, što se ispostavlja kao promašaj. Imam dojam da je i to posljedica ovako loše igre, lik je doktorirao na jednoj formaciji i sad nema pojma kako postaviti igru u drugoj formaciji.
Na pripremama se igralo dobro sa 4312 sa čitavim rezervnim redom, a sad sa drugom formacijom dijametralno suprotna situacija iako igra sa (skoro) najjačim sastavom. Nešto tu ne štima.
Ali i sam je kriv, šutni više yebenog Susa na klupu i prestani mu se prilagođavati, neka ulazi sa klupe. Imamo koliko-toliko solidnu ekipu za 4312, bolje i to igrati gdje će se trener osjećati komotno nego forsirati neke hibridne formacije gdje su i Giampaolo i igrači pogubljeni.
Jel'i ti i misliš kao i ovaj Beduin, da se prekršaj svira ondje gdje završava, tj. gdje igrač pada?celikmilan je napisao/la:Diskutabilan crveni za Veronu (doduše udario ga je u glavu ali bez namjere) ali možda i jeste za crveni. Ne znam skroz tačno pravila i da li se za to daje crveni ali jeste malo prestrogo. Uostalom samo nam je i odmogao. Čisti penal za Milan. Moguće opravdano poništen gol iako se ne vidi da li je golman totalno kontrolisao loptu. A za onaj haos na kraju nemam riječi. Čisti penal za Veronu uz žuti za Calabriju. Ono crvenog nije vidjelo. Još je sudija odredio gdje da stane živi zid i označio a kad su ovi stali tačno tamo on vraća zid bar još metar nazad.
Igra užasna bez ikakve ideje ni živosti ni brzine. Imamo igrača u timu koji nas mogu ubrzati ali to ovaj trener ne zna. Ali ovako igramo već godinama i dokle god nas vode ovakvi treneri nećemo napredovati.
iRaonffa je napisao/la:Šta li je MG radio sa njima tri mjeseca da mi je znati jbt, pa Gatuzo kad nas je preuzo u sred sezone, nakon 3 utakmice si mogao vidjeti da će se čovjek bazirati na kvalitetnu defanzivu, veliku fizičku pripremljenost igrača i neki labavi pokušaj tranzicije koju nikada nije sproveo do kraja.
Kod Giampaola niti znaš ko je prva postava, ko će početi sljedeću utakmicu, niti znaš koju formaciju će izvesti niti kako će to u stvarnosti izgledati na terenu, niti možeš zaključiti šta je cilj njegove igre i na šta će ova ekipa ličiti, ne znam stvarno, ovo je meni jezivo loše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.