Bilo nas je onda busevima i kombijima, ne sjecam se tacno godine, kad nas nisu mogli sve primit na stadion i kad je belaj sa murijom bio .. zlatno doba aBd vratit ce se i to, na dobrom smo putuMortemHz je napisao/la:Nikad u Tuzli organizovano nije bilo ni 500 koliko se ja sjećam a veliki broj naših navijača bude na zapadu Tušnja sa "običnom" rajom..Evander je napisao/la:Napunimo sjever stadiona u Tuzli!
Mislim da je vrijeme za novu invaziju, tipa Gradačac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije tačno, bilo je prije jedno 8 ili 9 godina preko 700 navijaca, na tri strane se ulazilo, bio je i veliki problem sa murijom, prelazilo se preko onih skela, nisu imali gdje da smjeste navijace...MortemHz je napisao/la:Nikad u Tuzli organizovano nije bilo ni 500 koliko se ja sjećam a veliki broj naših navijača bude na zapadu Tušnja sa "običnom" rajom..Evander je napisao/la:Napunimo sjever stadiona u Tuzli!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma treba ti kakvog gologuzog crnca poslat da ti trci ispod prozora, i da ti baca kamenciceMortemHz je napisao/la: Na to se nakači još 10 postova gdje onda raja to komentariše kao i jutros a to ne vidite jer niste tu a i glupa je priča koja će otići na pogrešnu stranu, znate kakva je raja a i kao što rekoh već je počelo tako jutros
Zip je napisao/la:Kad budemo mi imali milione, koje planiramo uloziti u stadion, onda se imamo i pravo pitati gdje ce taj stadion biti.
Ovako, dosao investitor koji hoce da napravi stadion, i bas ce on nas pitati gdje da gradi![]()
Do danas su nas lagali oko price vezano za stadion, ko levate... Maglu nam prodavali godinama unazad.
Sad kad je napokon neko dosao ko fkt zeli da ulozi pare u stadion, mi trebamo otjerati takvog lika jer jbga stadion moze biti samo u centru grada ili nikakoumjesto da mu noge ljubimo i tepamo do kraja zivota jer ako on to ne napravi, drzava i bosandjerosi sigurno nece.
Sta ti je balkanac... Ko si ti da ulazes milione i da se jos pitas gdje ce stadion biti...
Opet bi mogli potrositi energiju covjeka koji zeli da nesta napravi zarad nekih licnih interesa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
collector je napisao/la:Nije tačno, bilo je prije jedno 8 ili 9 godina preko 700 navijaca, na tri strane se ulazilo, bio je i veliki problem sa murijom, prelazilo se preko onih skela, nisu imali gdje da smjeste navijace...MortemHz je napisao/la:Nikad u Tuzli organizovano nije bilo ni 500 koliko se ja sjećam a veliki broj naših navijača bude na zapadu Tušnja sa "običnom" rajom..Evander je napisao/la:Napunimo sjever stadiona u Tuzli!
Kad je tuca izbila sa murijom. Sjecam preskakali neko blato do koljena.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Vidjet ces, sto duguju bodove. Bacat ce se oni na glavu, da nas dobiju.joker90 je napisao/la:Svi u Tuzlu! Duguju nam bodove, ostavili smo ih u ligi onda očigledno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjetio sam se i ja te utakmice ali nisam htio spominjati jer mi se opet nije činilo kao ogromna cifra a i niko sa sigurnošću ne može reći koliko je bilo. Ti kažeš blizu hiljadu, momak ispod 700 pa opet momak ispod da ne zna i tako u krug. Nije ni bitno, sve i da nas je bilo 3.000 u ogromnoj većini slučajeva nas je bilo od 300 do 500 i poenta je bila da možemo to sad zakucati za vikend iako igramo sa Tuzlom a ne sa Slobodom. Ta raja sa TK koja bude inače na zapadu može doći na sjever zajedno sa nama.Napapijri je napisao/la:Bilo nas je blizu 1000 u utakmici kad nismo mogli svi stati, ulazili preko gradilista na danasnjem sjeveru, napunio se kavez, a pola raje ostalo u medjuprostoru. Zlatna doba.MortemHz je napisao/la:Nikad u Tuzli organizovano nije bilo ni 500 koliko se ja sjećam a veliki broj naših navijača bude na zapadu Tušnja sa "običnom" rajom..Evander je napisao/la:Napunimo sjever stadiona u Tuzli!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To smo im samo dug od 'punca' vratilijoker90 je napisao/la:Svi u Tuzlu! Duguju nam bodove, ostavili smo ih u ligi onda očigledno.
Sjetio sam se i ja te utakmice ali nisam htio spominjati jer mi se opet nije činilo kao ogromna cifra a i niko sa sigurnošću ne može reći koliko je bilo. Ti kažeš blizu hiljadu, momak ispod 700 pa opet momak ispod da ne zna i tako u krug. Nije ni bitno, sve i da nas je bilo 3.000 u ogromnoj većini slučajeva nas je bilo od 300 do 500 i poenta je bila da možemo to sad zakucati za vikend iako igramo sa Tuzlom a ne sa Slobodom. Ta raja sa TK koja bude inače na zapadu može doći na sjever zajedno sa nama.[/quote]
Slazem se, iako sam misljenja da je ova izjava Sise cisto njegovo licno misljenje, a da ce nakon konsultacija sa MUP TK ponovno biti odluceno da budemo u onom D sektoru zapadne tribine. Opravdanje ce biti kao i uvijek, laksa organizacija, nepostojanje parkinga na sjevernoj tribini, bla, bla...
Slazem se, iako sam misljenja da je ova izjava Sise cisto njegovo licno misljenje, a da ce nakon konsultacija sa MUP TK ponovno biti odluceno da budemo u onom D sektoru zapadne tribine. Opravdanje ce biti kao i uvijek, laksa organizacija, nepostojanje parkinga na sjevernoj tribini, bla, bla...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Sta ovo Husic prijeti da ce oni prvi igrati Evropu?
Zar nebi mi trebali biti prvi?
Bice ebeno u subotu, ali nadam se da ce nam vratiti ono od prosle godine..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hajmo ljudi da sta proberemo dok ima ovo malo "levata" slobodnih pa da se pisamo po ligi
https://www.transfermarkt.com/statistik ... osespieler
Koje ba od prosle godine? Pa nismo mi uhljupi da igramo 3 za 3 sa bilo kime, pustite se tih supljih prica. Ljudi igraju za premiju od 50.000,00 KM. Nemojte nasjedati na te price de.bila sa suprotne strane, to sto rade oni i slicni, mi nismo, ne radimo i necemo!Amca007 je napisao/la:Sta ovo Husic prijeti da ce oni prvi igrati Evropu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Opasna je Tuzla , odnosno njihov vlasnik .Prva dva gola poklonjena (drugi ofsajd)i to u Listici nije sala .Napapijri je napisao/la:Koje ba od prosle godine? Pa nismo mi uhljupi da igramo 3 za 3 sa bilo kime, pustite se tih supljih prica. Ljudi igraju za premiju od 50.000,00 KM. Nemojte nasjedati na te price de.bila sa suprotne strane, to sto rade oni i slicni, mi nismo, ne radimo i necemo!Amca007 je napisao/la:Sta ovo Husic prijeti da ce oni prvi igrati Evropu?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da hoce vise ovaj S.S potpisati da izginemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ma prestanite s ovim glupostima vracanje bodova i slicno, ako se ista i dugovala zavrsilo se prosle sezone, tako da t prica d ce nm se naguzit nije realna
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Mi bi trebali poceti pripremati ekipu za Evropu (nadam se sa Titulom)
- Prvo pokusati zadrzati Lazica i Serbecica i to bi bilo dovoljno sto se tice "kapitalaca"
- Mislim da se Ahmetovicu vise ne igra ozbiljan fudbal , casno on odradjuje ovo sto mu je ostalo ugovora
- Po meni treba nam spic - goligrac . Nisam za one tipa Krpic,Fajic i sl . Mozda ovaj tamnoputi iz Zvijezde 09 . Nista spektakularno , ali bi dao ruke
- Ako je istina da se razmislja o gradnji stadiona , onda zaboravite neka zvucna imena . Izgradnja stadiona i skupljanje bodova (bar 2 po sezoni)
- Prvo pokusati zadrzati Lazica i Serbecica i to bi bilo dovoljno sto se tice "kapitalaca"
- Mislim da se Ahmetovicu vise ne igra ozbiljan fudbal , casno on odradjuje ovo sto mu je ostalo ugovora
- Po meni treba nam spic - goligrac . Nisam za one tipa Krpic,Fajic i sl . Mozda ovaj tamnoputi iz Zvijezde 09 . Nista spektakularno , ali bi dao ruke
- Ako je istina da se razmislja o gradnji stadiona , onda zaboravite neka zvucna imena . Izgradnja stadiona i skupljanje bodova (bar 2 po sezoni)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo malouman može misliti da smo im i prošle sezone nešto poklonili. Klasična husrefovska utakmica, bez želje, motivacije i sa katastrofalnim izmjenama i ljudi nas satrali i zasluženo dobili. Prestanite biti debili i praviti mitove ko oni uhljupi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tako nam je i Celik "pustio" citav bod jer su nam dugovali od prosle godineInijesta je napisao/la:Ma prestanite s ovim glupostima vracanje bodova i slicno, ako se ista i dugovala zavrsilo se prosle sezone, tako da t prica d ce nm se naguzit nije realna
Ovi ce se boriti i gristi protiv nas vise nego morzeva SDA prcija. Jako, jako teska tekma nas ocekuje.
Znaci mi ako pobijedimo to je vracanje a ne sto smo bolji?
Hajde sto uskotracni furaju tu mantru ali sto mi to prihvatamo, Boze sacuvaj, navijaca i kuraca.
Hajde sto uskotracni furaju tu mantru ali sto mi to prihvatamo, Boze sacuvaj, navijaca i kuraca.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj je realan za dovesti, a i pokrio bi nam tu poziciju desnog bocnog sa kojom imamo probleme uvijekado-hz je napisao/la:Hajmo ljudi da sta proberemo dok ima ovo malo "levata" slobodnih pa da se pisamo po ligi![]()
https://www.transfermarkt.com/fran-tudo ... ler/343158
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.