FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A de samo vi meni objasnite kako je Hodzic bio dobar protiv Celtica?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nas je krenulo odkad je Miso spucao glavom u stativu nakon one nase precke. Vice mali "Ustaj Miso".
Bogami imali su oni par kontri ko' zecevi.
Bogami imali su oni par kontri ko' zecevi.
Primili samo 4 gola u dvije utakmice sa desnim bekom na LBledesma je napisao/la:A de samo vi meni objasnite kako je Hodzic bio dobar protiv Celtica?
Najbolji "komentstori" u prenosu FKS ikad
Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Rezultatom 4:2, fudbaleri Sarajeva su savladali ekipu Ljubuškog u susretu šesnaestine finala Kupa BiH, a nakon meča trener Bordo tima Husref Musemić nikako nije bio zadovoljan i pored trijumfa svog tima.
"Kup je vrlo nezgodno takmičenje, iznenađenja su uvijek moguća, pogotovo ako uđete u utakmicu onako kako smo mi ušli. Danas bismo imali sa svakim problema. Ljubuški je imao vodstvo od 2:1, imao je šansu da povede sa 3:1. Ova utakmica može poslati brojne poruke i meni, ali i mojim igračima", kazao je Musemić.
Na pitanje da li je bio nervozan tokom poluvremena, dao je zanimljiv odgovor.
"Kako neću biti nervozan, gubili smo 2:1, a Ljubuški je imao još jednu šansu. Igrači su ušli dosta indolentno, na kraju su se uspjeli podići, ali opet ponavljam, ova utakmica će morati da da jako mnogo poruka, i meni i igračima", istakao je trener Sarajeva.
"Kup je vrlo nezgodno takmičenje, iznenađenja su uvijek moguća, pogotovo ako uđete u utakmicu onako kako smo mi ušli. Danas bismo imali sa svakim problema. Ljubuški je imao vodstvo od 2:1, imao je šansu da povede sa 3:1. Ova utakmica može poslati brojne poruke i meni, ali i mojim igračima", kazao je Musemić.
Na pitanje da li je bio nervozan tokom poluvremena, dao je zanimljiv odgovor.
"Kako neću biti nervozan, gubili smo 2:1, a Ljubuški je imao još jednu šansu. Igrači su ušli dosta indolentno, na kraju su se uspjeli podići, ali opet ponavljam, ova utakmica će morati da da jako mnogo poruka, i meni i igračima", istakao je trener Sarajeva.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- kupus army
- Kontakt:
Da li je sigurno da nece biti Gavrica?Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Haj da vidimo te poruke u buducnosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemoj tako. Primjecuje se taj iskorak ove sezone.Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Guzina i Sisic spasise Sarajevo.
Imamo 2 pristojna stopera, defanzivnog veznog nemamo
Sve ok
Sve ok
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oni vam ga puse, husrefe i ekipa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovdje raspolozenje varira izmedju dominacije i kako treba sve rastjerati. Ono sto ja mogu reci i vidljivo je u dosadašnjem dijelu sezone to je da smo lošiji nego prosle godine,kako igracki tako i igrom. Pred nama je da vidimo sta i kako ce biti al ovo dosad ne obečava.
Utakmice 1/8 finala kupa igraju se 02.10.2019.
-
belosevic28
- Kontakt:
Meni nikako nije jasno kako pojedinci znaju sastav par dana prije utakmice?!
@inijesta, nista licno. Ali ovo je mahalski i neprofesionalno do bola !!!
@inijesta, nista licno. Ali ovo je mahalski i neprofesionalno do bola !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije dalekovisokohz je napisao/la:Utakmice 1/8 finala kupa igraju se 02.10.2019.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja opravdanje "tražim" u tome da smo desetkovani, prvenstveno mislim na vezni red. Samo dobro izgurati bez povrijeđenih prvotimaca i onda ćemo dati neki sud kad budemo u fulu.bordobijeli je napisao/la:Ovdje raspolozenje varira izmedju dominacije i kako treba sve rastjerati. Ono sto ja mogu reci i vidljivo je u dosadašnjem dijelu sezone to je da smo lošiji nego prosle godine,kako igracki tako i igrom. Pred nama je da vidimo sta i kako ce biti al ovo dosad ne obečava.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ima logike. Ma da mislim da nemamo vezni red kao što smo imali,otišli Crepulja, Kapic, Adukor došli Oremus( povreda) i Gavric. Sredina škripi najvise pa dodas Stanojevica i Rahmanovica da i oni fale al mislim da nam Crepulja najvise nedostaje bio je spona izmedju odbrane i napada.Derdiyok je napisao/la:Ja opravdanje "tražim" u tome da smo desetkovani, prvenstveno mislim na vezni red. Samo dobro izgurati bez povrijeđenih prvotimaca i onda ćemo dati neki sud kad budemo u fulu.bordobijeli je napisao/la:Ovdje raspolozenje varira izmedju dominacije i kako treba sve rastjerati. Ono sto ja mogu reci i vidljivo je u dosadašnjem dijelu sezone to je da smo lošiji nego prosle godine,kako igracki tako i igrom. Pred nama je da vidimo sta i kako ce biti al ovo dosad ne obečava.
Ostavit Guzinu dole a Mišu strpat u autobus!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."