Mišo legenda, izdominirao !
Braco trpajte na Sisojinu Tuzlu i kuce i stanove, kiks je zagarantovan !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Primili samo 4 gola u dvije utakmice sa desnim bekom na LBledesma je napisao/la:A de samo vi meni objasnite kako je Hodzic bio dobar protiv Celtica?
Da li je sigurno da nece biti Gavrica?Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Nemoj tako. Primjecuje se taj iskorak ove sezone.Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Inijesta je napisao/la:Onome kome nije jasno da mi jedne yebene tekme nismo odigrali da valja pd pocetka i da je pitanje trenutka kad ce ovo puci ko i na derbiju taj nema dodira sa realnoscu, provlacimo se cijelu sezonu, moglo bi vec u tuzli biti raspad ko na derbiju, pogotovo sto cemo igrat bez Rahmana( bit ce na klupi) Gavrica u vezi, novi experiment ide, da li ce uridit plodom vidjet cemo
Nije dalekovisokohz je napisao/la:Utakmice 1/8 finala kupa igraju se 02.10.2019.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.